galovemama Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τα φωτα σας και γι αυτο ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα. Θελω να παραγγειλω απο aliexpress και εχω βρει ηδη 2-3 πραγματακια που θελω (ηλεκτρονικες συσκευες κλπ). Εχω βρει ομως με αποστολη απο χωρες Γερμανια,Αγγλια,Ισπανια και Γαλλια ( και οχι απο Κινα). Αν επιλεξω λοιπον π.χ. Γερμανια ή Ισπανια ( σε μερικα εχει καποια εξοδα αποστολης απο 3€ εως 20-25€ ) θα περασουν απο τελωνειο και θα πρεπει να πληρωσω; ή λογω του οτι ειναι στην Ε.Ε. δεν περνανε απο τελωνειο; Επισης ειδα 1-2 καταστηματα στο aliexpress που δηλωνανε free custom duty for EU αν επιλεξεις σαν τροπο αποστολης με DHL. Ειναι εφικτο αυτο; μιας και απ'οσο γνωριζει τα κουριερ σαν του λογου, περνανε ολα τελωνεGa chống thấmιο και ελεγχονται. Απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν παραγγειλω, μην βρεθω προ εκ πληξεως. Συγνωμ αν σας κουρασα με το κειμενο
sakisgri Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, galovemama είπε Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τα φωτα σας και γι αυτο ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα. Θελω να παραγγειλω απο aliexpress και εχω βρει ηδη 2-3 πραγματακια που θελω (ηλεκτρονικες συσκευες κλπ). Εχω βρει ομως με αποστολη απο χωρες Γερμανια,Αγγλια,Ισπανια και Γαλλια ( και οχι απο Κινα). Αν επιλεξω λοιπον π.χ. Γερμανια ή Ισπανια ( σε μερικα εχει καποια εξοδα αποστολης απο 3€ εως 20-25€ ) θα περασουν απο τελωνειο και θα πρεπει να πληρωσω; ή λογω του οτι ειναι στην Ε.Ε. δεν περνανε απο τελωνειο; Επισης ειδα 1-2 καταστηματα στο aliexpress που δηλωνανε free custom duty for EU αν επιλεξεις σαν τροπο αποστολης με DHL. Ειναι εφικτο αυτο; μιας και απ'οσο γνωριζει τα κουριερ σαν του λογου, περνανε ολα τελωνεGa chống thấmιο και ελεγχονται. Απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν παραγγειλω, μην βρεθω προ εκ πληξεως. Συγνωμ αν σας κουρασα με το κειμενο Καλησπέρα, υπάρχει ήδη θέμα για το Aliexpress εδώ (για να ξέρεις) https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/544/ Με λίγα λόγια, όχι δεν υπάρχει τελωνείο για αποστολή από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή. Επίσης ούτε από Κίνα περνάνε τελωνείο αν η αξία είναι κάτω από τα 186€, αρκεί να μην επιλέξεις ιδιωτική courier ( τα γράφω στο link κάτω) Στο άλλο θέμα έχω φτιάξει οδηγό που καλύπτω σχεδόν ότι χρειάζεται να ξέρεις για αγoρες από Aliexpress, και για αποστολές από Ευρωπαϊκές χώρες. Θα κάνω copy paste τι γράφω κάτω, και εδώ είναι ο οδηγός https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/535/#findComment-60712919 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΑΠΟΘΗΚΗ: Από Ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής, επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Καλά είναι πριν κάνουμε τη παραγγελία να στείλουμε ένα μήνυμα στον πωλητή και να ρωτήσουμε αν μπορεί να στείλει από την τάδε χώρα. Από το app. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν με το search και μετά λίγο πιο κάτω δεξιά πατάμε στις 3 γραμμές (το Filter) και επιλέγουμε μια Ευρωπαϊκή χώρα μετά πατάμε τέρμα κάτω στο κόκκινο (Show ----- results) και βλέπουμε αν υπάρχει το προϊόν, κάνουμε το ίδιο με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Από το PC ειναι πιο απλά τα πράγματα. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν στο search και μετά δεξιά θα δούμε "Shipping from" εκεί επιλέγουμε μια μια τις Ευρωπαϊκές χώρες να δούμε αν υπάρχει το προϊόν. Επεξ/σία 30 Μαϊου από sakisgri 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα