dkstopo Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Ρε πάτε καλα; Και πως θα τελειώσουν τις κατοικίες που χτίζουν; Πως θα ξεκινήσουν τις νέες;
ultraxmode Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Α ρε Ιερά Σύνοδο.. πάει κ το "λεφτά στο λεπτό" της Κύπρου.. φουλ ανωνυμία και μαυρίλα..
Dpl900 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Πόσοι λόγοι ακόμα για να φύγουν μακριά από την εκκλησία οι πιστοί.... 2
panagiotis1988 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Γιαντο γραμμωτό κώδικα υπηρχε προβλημα εδω και δεκαετίες ελεω σατανά...με το qr ολα καλα; Το ρευστο να πεφτει και ειμαστε αρχοντες (κυριολεκτικα και μεταφορικα)
dimlevi Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Ειδα τιτλο και νομιζα οτι μπηκα στο "κουλούρι" και οχι insomnia. 2 2
icyrabbit Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 ώρες πριν, Charismo είπε Απόλυτα λογικό. Κι επειδή βλέπω πολλούς να το παίρνουν στην πλάκα, εις τας Αγίας Γραφάς αναφέρει ξεκάθαρα πως η χρήση POS ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά, σε αντίθεση με το σύστημα IRIS που ήταν και ο κύριος τρόπος συναλλαγής κατά την πρώτη παρουσία. Εν τω μεταξύ θα έπρεπε να απαγορεύεται η χρήση του IRIS από την εκκλησία (αρχαία αιγυπτιακή θεότητα, από τις πιο σημαντικές της Αιγύπτου). Ήρεμα το λέω... 4 4
Ptoma07 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, Errik είπε GODFLIX: Η Πίστη σου, Συνδρομητικά! Ποτέ ξανά στην ουρά για ένα κερί. Ποτέ ξανά άγχος αν θα προλάβεις τη λειτουργία. Με το GODFLIX, η σχέση σου με την εκκλησία περνάει σε νέα εποχή! ✨ GODFLIX Plus: Πρόσβαση στην Εκκλησία: Εξασφάλισε τη θέση σου. Αγορά Κεριών: Άναψε το κερί σου εύκολα και γρήγορα. Πάγια Εντολή: Η συνδρομή σου αυτόματα από την τράπεζα, χωρίς κόπο! Μόνο 12,99€ το μήνα!* 🕯️ GODFLIX Platinum: Όλα τα προνόμια του Plus ΚΑΙ: Κεράκια για την Οικογένεια: Άναψε κεριά για έως και 4 αγαπημένα σου πρόσωπα (όχι ταυτόχρονη παρουσία στην εκκλησία). Φρόντισε τους δικούς σου, ακόμα κι από απόσταση. Γίνε Platinum με 18,99€ το μήνα!* 👨👩👧👦 GODFLIX Family: Όλα τα προνόμια του Platinum ΚΑΙ: Ταυτόχρονη Παρουσία Οικογένειας: Έλα με όλη την οικογένεια στην εκκλησία, ταυτόχρονα, με μία μόνο συνδρομή! Για τη σύγχρονη ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια που θέλει να ζει την πίστη της μαζί. Η πίστη ενώνει την οικογένεια, με 37,99€ το μήνα!* Κατέβασε την εφαρμογή GODFLIX τώρα! Νομίζω ότι το σχόλιο δεν εκτιμήθηκε όσο τού αξίζει. Αν ψάχνεις συνεταίρο φίλε είμαι ανοιχτός 😁😁 1 1
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, great είπε Ειλικρινά εγώ το άρθρο αυτό δε θα το ανέβαζα ποτέ. Να μην ξερουμε δηλαδη πως θα πληρωσουμε το κερι μας... Επεξ/σία 30 Μαϊου από ScorpioX777 3
spirostolios Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Από τους κύριους λόγους που η Ελλάδα έχει χαρακτηριστικά υπανάπτυκτου Λαού. Αντι της αυτοκριτικής και της καθημερινής βελτίωσης μία εξομολόγηση και τελείωσες... τώρα και εξομολόγηση με Αϊρις (στις 3 προπληρωμένες συν μία δώρο). Απορώ πραγματικά πόσο ακόμα πάτο έχει ο αυτοεξευτελισμός της εκκλησίας,
gizaxgiza Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Ήταν 3 παπάδες και συζητούσαν για το πως διαχειρίζονται τα οικονομικά στις εκκλησίες τους, λέει ο πρώτος... – Εγώ στην εκκλησία μου κάνω έναν κύκλο στο πάτωμα και μετά πετάω τα λεφτά του παγκαριού ψηλά στον αέρα. Όσα πέσουν μέσα τον κύκλο είναι της εκκλησίας και τα υπόλοιπα δικά μου. Λέει ο δεύτερος παπάς: – Εγώ τραβάω μία γραμμή στο πάτωμα. Πετάω τα λεφτά ψηλά στον αέρα. Όσα πέσουν δεξιά είναι δικά μου, όσα πέσουν αριστερά είναι της εκκλησίας. Λέει και ο τρίτος παπάς: – Εγώ πετάω τα λεφτά ψηλά στον αέρα. Όσα πιάσει ο Θεός τα κρατάει για να τα δώσει στους φτωχούς και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου. 1 9
kekos123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Συμφωνώ με την χρήση του IRIS αλλά με διαφορετική ονομασια: Ας το κάνουν "ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" 👁️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα