Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κανένα κρυπτονόμισμα δεν παίζει? Φαντάσου να κάνει η εκκλησία Mining/staking pool. Αν έχουν και χαμηλό gas γιατί όχι!

Πάντως για να δείτε πόσο ένφυτο είναι το χρήμα στον άνθρωπο, παλιότερα όταν πέθαινε κάποιος του βάζανε και ένα κέρμα στο στόμα ώστε να πληρώσει για να πάει στην απέναντι όχθη! Χωρίς λεφτά δεν πας στον παράδεισο καν.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα φούσκωσε αρκετά χωρίς να υπάρχει ζήτημα. Αν έβαζαν POS θα σήμαινε την εμπορευματοποίηση της θρησκείας οπότε ο οβολός μπορεί να δοθεί με άλλες πρακτικές 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ, για να δούμε τώρα πως θα πληρώσω στην ενορία μου με IRIS, πρέπει να βρω το κινητό τηλέφωνο και το ΑΦΜ του ναού. Βέβαια αν πάω να τα ρωτήσω αυτά, θα με κοιτάει ο παπάς σαν να είμαι εξωγήινος. Θα μου πει τέκνον μου δεν περνάς μια βόλτα από δω να βάλεις τα λεφτά στο παγκάρι... Θα μπλέκουμε με IRIS και πράγματα του σατανά τώρα.... Πάντως εντάξει, η είδηση αυτή θα ήταν υπόδειγμα να έβγαινε σε καμία πρωταπριλιά, δεν θα την πίστευε κανένας.

1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

να δείτε πόσο ένφυτο είναι το χρήμα στον άνθρωπο, παλιότερα όταν πέθαινε κάποιος του βάζανε και ένα κέρμα στο στόμα ώστε να πληρώσει για να πάει στην απέναντι όχθη! Χωρίς λεφτά δεν πας στον παράδεισο καν.

Ισχύει πράγματι αυτό η το λες έτσι για πλάκα; Πραγματικά δεν το ήξερα. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
23 minutes ago, mariosnik_ said:

Χμμμ, για να δούμε τώρα πως θα πληρώσω στην ενορία μου με IRIS, πρέπει να βρω το κινητό τηλέφωνο και το ΑΦΜ του ναού. Βέβαια αν πάω να τα ρωτήσω αυτά, θα με κοιτάει ο παπάς σαν να είμαι εξωγήινος. Θα μου πει τέκνον μου δεν περνάς μια βόλτα από δω να βάλεις τα λεφτά στο παγκάρι... Θα μπλέκουμε με IRIS και πράγματα του σατανά τώρα.... Πάντως εντάξει, η είδηση αυτή θα ήταν υπόδειγμα να έβγαινε σε καμία πρωταπριλιά, δεν θα την πίστευε κανένας.

Ισχύει πράγματι αυτό η το λες έτσι για πλάκα; Πραγματικά δεν το ήξερα. 

Όχι δεν κάνω πλάκα, άλλοτε το έβαζαν στο στόμα του, άλλοτε στις τσέπες και άλλοτε κάλυπταν τα μάτια με δύο κέρματα.

Στην αρχαία Ελλάδα το έβαζαν συνήθως στο στόμα και λεγόταν "Οβολός του Χάρου". Έχει πολλές παραλλαγές.

https://en.wikipedia.org/wiki/Charon's_obol

Αν θέλει ψάξε στις εικόνες του google "coin in the eyes of the dead" ή "charon's obol" και θα δεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το νούμερο θα είναι 6966666666. Δικαιούχος Jesus Christ

Επεξ/σία από kochi
Δημοσ.
9 ώρες πριν, karma_nade είπε

Δεν δίνουν καλύτερα προσωπικό λογαριασμό. Μην μπαίνουν και σε κόπο. Καμία ντροπή. 
ή καλύτερα να βάλουν και αυτοί Revolut 

Γιατί να ντραπούν ; Όσο και να μας ξενίζει δεν κάνουν κάτι κακό , ξέρεις το τελευταίο καιρό πόσοι επειδή έχουν μόνο τη κάρτα δεν έχουν ούτε για το κερί ; Το βλέπω πολύ συχνά και στο τέλος τους το δίνουν τσάμπα . 

Δημοσ.

Λες και έχουν ανάγκη να γλιτώσουν από το τι τους κρατάει το pos Κάνουν την πλύση εγκεφάλου σε όλους τους ηλικιωμένους και όποιος δεν έχει παιδιά και πεθάνει τους αφήνει μια ολόκληρη περιουσία τα ‘χω δει με τα ίδια μου τα μάτια και πολλές φορές. Αντί να βοηθήσουνε μια οικογένεια που δύσκολα τα βγάζει πέρα πάνε και τα αφήνουνε στην εκκλησία και η εκκλησία αντί να τα δώσει σε κάποιες οικογένειες εννοείται τα νοικιάζει και με το παραπάνω. Ακούω  εκκλησία και Με πιάνει αλλεργία πλέον! ούτε να τους βλέπω δεν θέλω! Θα πάρω στολή σατανά και θα βγαίνω στους δρόμους σαν την Λουκά Να αποτρέπω τους νέους να πάνε στην εκκλησία! 😆

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lucifer είπε

γιατί μισείτε τόσο την Ελλάδα και το Χριστό μας;

Πας να μας αποπλανήσεις Lucifer?🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...