nchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:19 μμ Το Instagram κυκλοφόρησε ενημέρωση που επιλύει το πρόβλημα της αφύσικης εξάντλησης μπαταρίας τουλάχιστον σε συσκευές Pixel, σύμφωνα με ανακοίνωση της Google. Η διόρθωση έρχεται μετά από αναφορές χρηστών για ασυνήθιστη εξάντληση μπαταρίας στις συσκευές τους τις τελευταίες εβδομάδες. Σε πρόσφατη ανάρτηση υποστήριξης, η Google ανέφερε ότι το Instagram ενημέρωσε την εφαρμογή του για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Η διόρθωση περιλαμβάνεται στην έκδοση 382.0.0.49.84 της εφαρμογής Instagram, την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν άμεσα από το Google Play. Για όσους δεν βλέπουν την επιλογή ενημέρωσης, είναι πιθανό να έχουν ήδη εγκαταστήσει τη νέα έκδοση. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την έκδοση της εφαρμογής τους πατώντας παρατεταμένα στο εικονίδιο του Instagram, επιλέγοντας "Πληροφορίες εφαρμογής" και μετακινούμενοι στο κάτω μέρος για να δουν τον αριθμό έκδοσης. Σύμφωνα με αναφορές, φαίνεται πως το Instagram ενδέχεται να ευθύνεται για τα παράπονα σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας σε συσκευές Pixel μετά από μια ενημέρωση λογισμικού νωρίτερα αυτό το μήνα. Το 9to5Google αναφέρει ότι, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα της εξάντλησης της μπαταρίας, η Google παρέπεμψε στην ανάρτηση υποστήριξης που ανακοίνωνε την ενημέρωση του Instagram. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρέασε όλα τα μοντέλα Pixel που έλαβαν την ενημέρωση του Μαΐου, από το Pixel 6 μέχρι το Pixel 9. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην πηγή, δεν είναι σαφές εάν άλλα Android smartphones αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα ή αν η Instagram ήταν πράγματι η κύρια αιτία. Το 9to5Google είχε αναφέρει στα μέσα Μαΐου ότι το πρόβλημα φαινόταν να επηρεάζει κάθε μοντέλο Pixel που έλαβε την ενημέρωση του Μαΐου. Πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για την υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας στις συσκευές τους, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένη προσοχή στο ζήτημα. View full article
Huruduru Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) Που το παράξενο; Αφού μαζεύει δεδομένα από όλη την συσκευή ασταμάτητα και τώρα βάλανε καπάκι την εκπαίδευση του AI της Meta μέσω των δεδομένων των χρηστών. Είναι γνωστή χρόνια η κατάχρηση της Meta, εθελοντικά κάνουν χρήση αρκετοί των εφαρμογών και υπηρεσιών της. Όπως είπε και ο Mark στα νιάτα του πριν 21 χρόνια σε μια συνομιλία: Zuck: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard Zuck: Just ask. Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS [Redacted Friend's Name]: What? How'd you manage that one? Zuck: People just submitted it. Zuck: I don't know why. Zuck: They "trust me" Zuck: Dumb fucks. Πηγή Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:27 μμ από Huruduru 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:53 μμ Και εγώ έχω ξαφνικά ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση τις τελευταίες 10-15 μέρες, αλλά σε Redmi Note 10 Pro. Νομίζω είχα δει και το Ινστα ψηλά στην λίστα κατανάλωσης. Ποιος ξέρει...
Dimitris_1981 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ 3 ώρες πριν, Marcos_Aurilius είπε Και εγώ έχω ξαφνικά ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση τις τελευταίες 10-15 μέρες, αλλά σε Redmi Note 10 Pro. Νομίζω είχα δει και το Ινστα ψηλά στην λίστα κατανάλωσης. Ποιος ξέρει... Και πριν 1,5 χρόνο θυμάμαι στο iPhone άκουγα τα ίδια. Ανέβαζε θερμοκρασίες και απορούσα γιατί εγώ δεν είχα θέμα. Τελικά ήταν γιατί δεν είχα Instagram. Μάλλον ο Ζουκ τραβάει data 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα