Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία παραγωγή και πολύ καλό cast. Έχουν παιχτεί ήδη τα 3 πρώτα επεισόδια, με το μόνο αρνητικό τη διάρκειά τους που παίζει κάπου ανάμεσα στα 25-30 λεπτά κάθε φορά και δεν προλαβαίνεις να το απολαύσεις...

Η σειρά διαδραματίζεται στο μέλλον όπου ένα ρομπότ ασφαλείας καταφέρνει να παρακάμψει το λειτουργικό του και να αποκτήσει κρυφά "ελεύθερη βούληση". Για να μην το ανακαλύψει η μαμά εταιρεία, συμμετέχει απρόθυμα σε μια νέα αποστολή, όπου καλείται να προστατεύσει μια ομάδα από επιστήμονες σε έναν επικίνδυνο πλανήτη... 

Η σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων The Murderbot Diaries της Martha Wells.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Murderbot (Apple Tv, 2025)
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την ολοκλήρωσα! Ωραία σειρά με συνεπή Ε.Φ., χάλια ηθοποιούς πλην του πρωταγωνιστή, αλλά άνω του μετρίου σε όλα τα υπόλοιπα και με αρκετό χιούμορ!  Δεν ξέρω που σταματάει το βιβλίο αλλά θα ήθελα να δω και δεύτερη σεζόν! Αν υπάρχει βέβαια υλικό στα βιβλία. 

• Super Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, anax111 είπε

Την ολοκλήρωσα! Ωραία σειρά με συνεπή Ε.Φ., χάλια ηθοποιούς πλην του πρωταγωνιστή, αλλά άνω του μετρίου σε όλα τα υπόλοιπα και με αρκετό χιούμορ!  Δεν ξέρω που σταματάει το βιβλίο αλλά θα ήθελα να δω και δεύτερη σεζόν! Αν υπάρχει βέβαια υλικό στα βιβλία. 

Ανακοινώθηκε πως πήρε και επόμενη σεζόν. :) 

Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς και τους υπόλοιπους στο cast. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Ανακοινώθηκε πως πήρε και επόμενη σεζόν. :) 

Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς και τους υπόλοιπους στο cast. 

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Θα δω σίγουρα και την επόμενη σεζόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...