akmakas Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) O Jensen Huang παλαιότερα εκθείαζε και τους gamers και έλεγε πόσο έχει προχωρήσει την τεχνολογία του για να απολαμβάνουν οι gamers fps και γραφικά απαράμιλλης ποιότητας.Αυτά τότε..Τώρα δεν δίνει δεκάρα για αυτό το κομμάτι και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ασφαλώς οι υπερυπολογιστές το Α.Ι όσο περισσότερα χρήματα γεμίσει το ταμείο του και πολλά άλλα υψηλού επιπέδου πράγματα.. Κάθε γενιά το πιστοποιεί αυτό ότι πλέον οι κάρτες του είναι μια ακόμη στρατηγική κίνηση για να σου πάρουν τα χρήματα και μόνο.Οι φετινές τιμές της 5000 σειράς είναι για τα σκουπίδια.Είναι παράλογο να δίνεις τόσα χρήματα για να παίζεις παιχνίδια...Πέρα της τεχνολογίες οι κάρτες αυτές παίζουν παιχνίδια και τίποτα περισσότερο τα 3000€ είναι μια κωμωδία αλλά και τα 1400 της 5080 που είναι ποιο αργή από την 4090 στα ίδια επίπεδα μιας 9070ΧΤ περίπου είναι ανέκδοτο.. Για την ώρα η AMD είναι η μόνη αγνή καθαρή και τίμια λύση Επεξ/σία 31 Μαϊου από akmakas 1
nepomuk Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 13 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Εεεμμμ Nvidia μου θέλατε... Στα 36 χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνολογία των υπολογιστών, 4 εταιρίες μου κάθονται στον λαιμό... Intel, Nvidia, Apple, Nintendo... 🤮😂 Sorry αλλά αυτές συμπάθειες είναι και προτιμήσεις... 😉 Τουλάχιστον έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα σκ... στην επιφάνεια!! 😉😊😂 Εγω θυμαμαι πως ελαμπα απο χαρα οταν αγορασα τη καρτουλα με το πρωτο chip της Nvidia το ανεπαναληπτο Riva 128 . Καποια στιγμη οι drivers ειχαν θεμα με το Ελληνικο πληκτρολογιο , επρεπε να το βγαλεις , να εγκαταστησεις τους drivers και μετα να το ξαναβαλεις , αλλοιως γιοκ . Απο την πρασινη μονο χαρες εχω παρει , αν και αρκουμαι στο 1660 super. Διεξαγεται ενας απιστευτος πολεμος γυρω ατπο την ΤΝ και ο πετσινος και η Nvidia επελεξαν την φωτεινη πλευρα της ιστοριας. Δεν παει πισω και η Dr. Lisa , παρ ολα αυτα δεν κρυβω τους φοβους μου για τη νεα γεννια και τεσπα αν δεν εχει αξιοπρεπη εργασια και απολαβες , πως θα λαμβανω την συνταξη μου ως απομαχος ; Αποθεματικα δεν υπαρχουν .
ScorpioX777 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 10 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Είπα να μην αναφερθώ... 😂😂 Πριν λίγο το είδα και παίζει να είναι ακόμα online η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου... 🤮😂 Τυχαία... Έπεσε και χτύπησε την συγκεκριμένη μέρα... 😉😉😂😂 Κοτσομπολες... https://www.businessinsider.com/elon-musk-black-eye-bruise-2025-5 1
georgiosmag Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Δεν αργώ να το γυρίσω σε AMD και INTEL ARC με τον βλαμένο και αυτόν. Δεν πάμε καλά καθόλου μου φαίνεται. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 18 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Δεν αργώ να το γυρίσω σε AMD και INTEL ARC με τον βλαμένο και αυτόν. Δεν πάμε καλά καθόλου μου φαίνεται. Με 1400% επανω στην μετοχη ο πετσινος μολις εβαλε την γατα του να κλαιει επειδη ο georgiosmag θα παρει AMD... 1
Razor333 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 12 ώρες πριν, cpc464 είπε Τι να κάνει και ο πέτσινος,φοβάται μην του μαυρίσουν το μάτι σαν τον 'Ελονα. Σου λέει κατσε να πάω με τα νερά τους γιατί εδώ πέφτει ξύλο!. Τον χτύπησε λέει καταλάθος ο τετράχρονος γιος του γνωστός με το όνομα human shield, λογικά είναι φτιαγμένος από βιμπράνιο. 1
Ptoma07 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Άλλος γράφει για πτώση μετοχών άλλος και σωστά για κάρτες γραφικών ( το έχω ξανά αναφέρει, χεσμενο έχει η Nvidia των gamer και ας μην μου αρέσει). Άλλος για σάλια και τούμπες. Ο πέτσινος βέβαια λέει ότι η επιστροφή της παραγωγής στα Αμερικα είναι σωστή σε βάθος "100ετιας" . Έχει δηλώσει βέβαια και παλιότερα ότι σκληρή δασμοί δεν οφείλουν την Αμερική γιατί ωθούν τον ανταγωνισμό σε δικές του λύσης. Και το πιο σημαντικό ότι αποκλεισμός συνεπάγεται και αποκλεισμό του Cuda που είναι εξίσου αν όχι περισσότερο σημαντικό από τά Chip ai και με αυτό εξακολουθεί να έχει των έλεγχο και και μέσα από αυτήν και η Αμερική. Μπορεί βέβαια να τα αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος.
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 29 minutes ago, Razor333 said: Τον χτύπησε λέει καταλάθος ο τετράχρονος γιος του γνωστός με το όνομα human shield, λογικά είναι φτιαγμένος από βιμπράνιο. Δεν είμαι σίγουρος, η γροθιά αυτή έχει γίνει απο αριστερόχειρα,, ο μικρούλης meat shield δεν είναι, αλλά ο Stephen Miller AKA Crypt Keeper που ο Μασκ του έκλεψε την γυναίκα είναι. 1
georgiosmag Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Με 1400% επανω στην μετοχη ο πετσινος μολις εβαλε την γατα του να κλαιει επειδη ο georgiosmag θα παρει AMD... Τρόπος του λέγειν είναι τζιμανι μου. Τόση εξυπνάδα πια δεν αντέχετε
Razor333 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 19 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν είμαι σίγουρος, η γροθιά αυτή έχει γίνει απο αριστερόχειρα,, ο μικρούλης meat shield δεν είναι, αλλά ο Stephen Miller AKA Crypt Keeper που ο Μασκ του έκλεψε την γυναίκα είναι. Αν τον χτύπησε όντως ο Miller, θα έκανε μελάνια η γροθιά του, όχι το πρόσωπο του Musk. 1
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Razor333 said: Αν τον χτύπησε όντως ο Miller, θα έκανε μελάνια η γροθιά του, όχι το πρόσωπο του Musk. Αριστερόχειρας,δακτυλίδι στο χέρι, απο τον μικρούλι human shield ο crypt keeper ποιο πολύ ζημιά θα έκανε. Όπως και να έχει κανένα απο τα σενάρια είναι ηθικό,ούτε νορμαλ είναι να λές στο παιδί σου να σε χτυπήσει ούτε να ζητάς απο τις γυναίκες των άλλων να σου κάνουν παιδί. Επεξ/σία 31 Μαϊου από cpc464 1
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 15 hours ago, cpc464 said: Δεν τα θυμάσαι καλά,200$ είχε φτάσει,μέχρι που έφυγε με την ουρά στα σκέλια απο το DOGE. Αυτο που εγινε ειναι πως πηρε ολα οσα ηθελε μεσα απο την κυβερνηση και διελυσε και τα απομειναρια του συστηματος που μπορουσε να τον ελεγξει. 14 hours ago, MikeGR7 said: Μια χαρά τα ειπε και πολυ σωστα μίλησε. Δε ξερει αυτος που ειναι στη κορυφη του κοσμου και ξερουν καλυτερα οι "φοροτεχνικοι" του forum που εβγαλαν με 13 μεσο ορο το γυμνασιο... Δεν ξερω αν τρολαρεις αλλα αυτο που εγινε ειναι οτι ο Ξι τον... νικησε. Ουτε ειναι στην κορυφη πια. Ο Τραμπ διεταξε πληρη απελευθερωση και καμια παρεμποδιση της ΑΙ, φυσικα κανενας μικρος δε μπορει να βγει να ανταγωνιστει τους μεγαλους στις ΗΠΑ. Οι Κινεζοι τα δικα τους ΑΙ τα δινουν public domain, οι Αμερικανοι τα πηραν και τα ενσωματωσαν στη δικη τους ΑΙ που δεν ειναι public domain αλλά θελουν να βγαζουν λεφτα... 1
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, Shinji ikari said: Αυτο που εγινε ειναι πως πηρε ολα οσα ηθελε μεσα απο την κυβερνηση και διελυσε και τα απομειναρια του συστηματος που μπορουσε να τον ελεγξει. Σιγά μην το έκανε σκόπιμα,και ο λόγος που τον έδιωξαν είναι πως απο την πολλή κεταμίνη ούτε τα τσισάκια του δεν μπορεί να κρατήσει ποιά. 1
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 23 minutes ago, cpc464 said: Σιγά μην το έκανε σκόπιμα,και ο λόγος που τον έδιωξαν είναι πως απο την πολλή κεταμίνη ούτε τα τσισάκια του δεν μπορεί να κρατήσει ποιά. Δεν τον έδιωξαν, σαν temporary government employee είχε 130 μέρες να μείνει. Τόση πολύ είχε αφήσει ο Hunter στο λευκό οίκο;
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 minutes ago, Shinji ikari said: Δεν τον έδιωξαν, σαν temporary government employee είχε 130 μέρες να μείνει. Τόση πολύ είχε αφήσει ο Hunter στο λευκό οίκο; Απο ότι ξέρω του άλλου η κόκα-κόλα του άρεσε και την έπινε στο σπίτι του,ούτε DOGE για να κλέβει δεδομέν..........εεε,για να σώσει την κυβέρνηση απο την σπατάλη είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα