Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, τον τελευταίο καιρό κοιτάω για το xiaomi 15 όχι το ultra και βλέπω ότι δεν το έχουν πολλοί ελάχιστοι θα έλεγα όπως και μεταχειρισμένο εδώ στο ινσομνια δεν υπάρχει τίποτα ενώ το ultra πάρα πολλά. Τι παίζει με αυτό επειδή είναι μικρό και ακριβό δεν το κοιτάνε; η παίζει κάτι άλλο; 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 1:22 ΠΜ, k30taas είπε

Παιδιά μια ερώτηση, τον τελευταίο καιρό κοιτάω για το xiaomi 15 όχι το ultra και βλέπω ότι δεν το έχουν πολλοί ελάχιστοι θα έλεγα όπως και μεταχειρισμένο εδώ στο ινσομνια δεν υπάρχει τίποτα ενώ το ultra πάρα πολλά. Τι παίζει με αυτό επειδή είναι μικρό και ακριβό δεν το κοιτάνε; η παίζει κάτι άλλο; 

Το έχω, είναι πολύ ωραίο! Έχει φοβερή κάμερα! Αυτό που θέλω να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει είναι γιατί ενώ το κλείνω κ το βάζω να φορτίσει μόλις το βάλω στην πρίζα ανοίγει μόνο του! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tzotol είπε

Το έχω, είναι πολύ ωραίο! Έχει φοβερή κάμερα! Αυτό που θέλω να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει είναι γιατί ενώ το κλείνω κ το βάζω να φορτίσει μόλις το βάλω στην πρίζα ανοίγει μόνο του! 

Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει αν όχι σε όλα, στα περισσότερα πλέον τηλέφωνα. 

Όσον αφορά το κινητό το ίδιο, να μεταφέρω κάποιες εντυπώσεις κι εγώ. Σε θέμα κάμερας το κινητό ξυρίζει κόντρα, δεν το συζητάμε, το μέγεθος του είναι βολικό, δεν έχω συναντήσει κολλήματα μέχρι τώρα, ίσως η μπαταρία θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, χωρίς όμως να είναι κακή σε θέμα αυτονομίας. Βέβαια, ακόμα και έτσι, με την ταχεία φόρτιση, μέσα σε 10 λεπτά (με 65αρη φορτιστή που έχω) έχεις τσιμπήσει ένα 25% περίπου στην μπαταρία συνεπώς, πρακτικά δεν έχεις θέμα.....

Επεξ/σία από tsimisdel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει αν όχι σε όλα, στα περισσότερα πλέον τηλέφωνα. 

Όσον αφορά το κινητό το ίδιο, να μεταφέρω κάποιες εντυπώσεις κι εγώ. Σε θέμα κάμερας το κινητό ξυρίζει κόντρα, δεν το συζητάμε, το μέγεθος του είναι βολικό, δεν έχω συναντήσει κολλήματα μέχρι τώρα, ίσως η μπαταρία θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, χωρίς όμως να είναι κακή σε θέμα αυτονομίας. Βέβαια, ακόμα και έτσι, με την ταχεία φόρτιση, μέσα σε 10 λεπτά (με 65αρη φορτιστή που έχω) έχεις τσιμπήσει ένα 25% περίπου στην μπαταρία συνεπώς, πρακτικά δεν έχεις θέμα.....

Έχει θέματα με θερμότητα ; Το  hyperOS πώς είναι ;

Είμαι μεταξύ αυτού, του s25 ultra, 16 pro και 9 pro....θέλω να αλλάξω μετά από 6 χρόνια χρήσης android σε κινητό <200 ευρώ.

Δημοσ.

Σε θέμα θερμότητας, δεν μπορώ βγάλω ασφαλή συμπεράσματα καθώς, παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος σε αυτό, μέχρι στιγμής, παρατήρησα να ζεστάθηκε κατά το αρχικό setup και όποτε το φορτίζω με ταχυφορτιστή, κατά τη χρήση, δεν έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται, ίσως ελαφρώς όταν το χρησιμοποιώ σε εξωτερικό χώρο, με δεδομένα κτλ. Όμως, είναι φυσιολογικά σεναρια τα παραπάνω για να ζεσταθεί μια συσκευή συνεπώς, δεν μπορώ να σου πω για σίγουρα αν ευθύνονται οι συνθήκες λειτουργίας η αν ζοριζεται η συσκευή.

Όσον αφορά το λογισμικό, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για τα σχετικά συμπεράσματα, επειδή όμως έχω δοκιμάσει πέρυσι το HyperOS σε midrange συσκευή, νομίζω στο 15αρι λειτουργεί καλύτερα, δεν έχω αντιμετωπίσει σκαλωματα, διατηρώ όμως μικρό καλάθι, θα φανεί σε βάθος χρόνου. Σίγουρα πάντως δεν έρχεται φορτωμένο με τόση περιττή σαβουρα σε εφαρμογές και διαφημίσεις, όχι ότι δεν υπάρχουν, είναι όμως σε ανεκτά επίπεδα.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα και εγώ παιδιά που άνοιξα το θέμα. Εντάξει μπορώ να πω καλό είναι σε όλα, ένα πράμα που με ξενέρωσε είναι ότι δεν μπορώ να βάλω τον nova launcher που είχα συνηθίσει με τις χειρονομίες... Αλλά τι να κάνουμε. 

Δημοσ.

Καλορίζικο, καλώς όρισες στην παρέα μας. Επειδή είχα ψάξει κάποια στιγμή να προσθέσω διαφορετικά εικονίδια για τις εφαρμογές, διαπίστωσα ότι δε γίνεται, δεν ασχολήθηκα βέβαια και περαιτέρω, τα άφησα όπως είναι....

Χειρονομίες (gestures) έχει, εκτός αν ο launcher που αναφέρεις έχει δικές του....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Καλορίζικο, καλώς όρισες στην παρέα μας. Επειδή είχα ψάξει κάποια στιγμή να προσθέσω διαφορετικά εικονίδια για τις εφαρμογές, διαπίστωσα ότι δε γίνεται, δεν ασχολήθηκα βέβαια και περαιτέρω, τα άφησα όπως είναι....

Χειρονομίες (gestures) έχει, εκτός αν ο launcher που αναφέρεις έχει δικές του....

Απλά λέει ότι οι χειρονομίες δεν δουλεύουν με εκκινητες τρίτων μόνο με τα κουμπιά 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 1:26 ΜΜ, tsimisdel είπε

Το ΖΟΟΜ της κάμερας απλά δεν υπάρχει! Φαινόταν μεχρι κ οτι ήταν τρεις λέξεις το όνομα του κρουαζιεροπλοιου που ήταν πάρα πολύ μακριά από το σπίτι μου! Φέρνει κοντά τη θάλασσα σαν να είναι μπροστά από το σπίτι μου πολύ καθαρά, μέχρι κ το βουνό που είναι ακόμα πιο μακριά!! Πώς είναι καλύτερα να το φορτίζω; Αφού ανοίξει να το κλείνω πάλι να φορτίζει κλειστό; Ανοιχτό όπως έχει ανοίξει χωρίς να έχω βάλει το pin της sim; Ανοιχτό κανονικά κ με το pin της sim δλδ; 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, το ζουμ παίζει σε άλλη κατηγορία, εδώ κατάφερα να φέρω μέσα στη μύτη μου ένα αεροπλάνο που ήταν στα ψηλά, τι να λέμε τώρα. Ακόμα και το βίντεο είναι πολύ δυνατό, πολύ ωραία χρωματα, ωραίος ήχος, πάρα πολύ κομπλέ η κάμερα γενικά, ξυρίζει κόντρα θα έλεγα.

Λένε πολλοί ότι δεν ισχύει, εγώ δίνω σημασία στις πρώτες φορτίσεις, δηλαδή να το αφήσεις να αδειάσει και μετά να φορτίσεις, πλέον όμως έχω περάσει στη φάση όπου το φορτίζω όπως με βολεύει, είτε βράδυ πριν πέσω για ύπνο και το βγάζω το πρωί, είτε το μεσημέρι κατά τη μεσημεριανή σιεστα. 

Αν βιάζομαι, χρησιμοποιώντας τον γρήγορο φορτιστή, αν το αφήσω όλο το βράδυ, βάζω τον αργό. Μην σε απασχολεί το θέμα μπαταρία, φορτισε όπως σε βολεύει. Ακόμα και να δεις ότι ξεμένεις, μπριζωνεις για κάνα τέταρτο και έχεις πάρει ένα 25-30% (κάνει τόσο με τον 65αρη φορτιστή που έχω) αλλά συνήθως, όταν φτάσει 25-30%, θα το μπριζωσω και καμιά φορά, θα το φτάσω μέχρι τα άκρα, έτσι για καλιμπράρισμα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Εντάξει, το ζουμ παίζει σε άλλη κατηγορία, εδώ κατάφερα να φέρω μέσα στη μύτη μου ένα αεροπλάνο που ήταν στα ψηλά, τι να λέμε τώρα. Ακόμα και το βίντεο είναι πολύ δυνατό, πολύ ωραία χρωματα, ωραίος ήχος, πάρα πολύ κομπλέ η κάμερα γενικά, ξυρίζει κόντρα θα έλεγα.

Λένε πολλοί ότι δεν ισχύει, εγώ δίνω σημασία στις πρώτες φορτίσεις, δηλαδή να το αφήσεις να αδειάσει και μετά να φορτίσεις, πλέον όμως έχω περάσει στη φάση όπου το φορτίζω όπως με βολεύει, είτε βράδυ πριν πέσω για ύπνο και το βγάζω το πρωί, είτε το μεσημέρι κατά τη μεσημεριανή σιεστα. 

Αν βιάζομαι, χρησιμοποιώντας τον γρήγορο φορτιστή, αν το αφήσω όλο το βράδυ, βάζω τον αργό. Μην σε απασχολεί το θέμα μπαταρία, φορτισε όπως σε βολεύει. Ακόμα και να δεις ότι ξεμένεις, μπριζωνεις για κάνα τέταρτο και έχεις πάρει ένα 25-30% (κάνει τόσο με τον 65αρη φορτιστή που έχω) αλλά συνήθως, όταν φτάσει 25-30%, θα το μπριζωσω και καμιά φορά, θα το φτάσω μέχρι τα άκρα, έτσι για καλιμπράρισμα. 

Κάπου είχα διαβάσει πως αν ανοίγει όταν το βάζεις να φορτίσει ότι πρέπει να φορτίζει ανοιχτό! Εγώ το ξανά κλεινω γιατί φορτίζει πιο γρήγορα! Έχω πάρει 90watt φορτιστή! Την ενημέρωση xiaomi hyper os 2.0.109.0 VOCEUXM 1,8 GB την έχεις κάνει; 

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτό με τη φόρτιση που αναφέρεις, φορτίζω υπό συγκεκριμένες συνθήκες, δεν το κλείνω καθόλου, εκτός αν δεν έχω βάλει ξυπνητήρι, γενικά είτε μεσημέρι είτε σε λειτουργία πτήσης το βράδυ, βέβαια, αυτό είναι το χειρότερο.

Οσον αφορά την αναβάθμιση, αυτή την έκδοση φοράω, την εγκατέστησα από το αρχικό κιόλας setup συνεπως, δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έκδοση είναι βελτίωση η όχι, ούτε παρατήρησα τι βελτιώσεις έχει. Προσωπικά μιλώντας, δε διαβάζω καθόλου σχόλια στο ίντερνετ, άπαξ και μου βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, την κάνω κατευθείαν και ποτέ δεν έχω κάνει τη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από update.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Δεν το γνωρίζω αυτό με τη φόρτιση που αναφέρεις, φορτίζω υπό συγκεκριμένες συνθήκες, δεν το κλείνω καθόλου, εκτός αν δεν έχω βάλει ξυπνητήρι, γενικά είτε μεσημέρι είτε σε λειτουργία πτήσης το βράδυ, βέβαια, αυτό είναι το χειρότερο.

Οσον αφορά την αναβάθμιση, αυτή την έκδοση φοράω, την εγκατέστησα από το αρχικό κιόλας setup συνεπως, δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έκδοση είναι βελτίωση η όχι, ούτε παρατήρησα τι βελτιώσεις έχει. Προσωπικά μιλώντας, δε διαβάζω καθόλου σχόλια στο ίντερνετ, άπαξ και μου βγάλει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, την κάνω κατευθείαν και ποτέ δεν έχω κάνει τη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από update.

Ποτέ δεν έχω κάνει ενημέρωση, ούτε σε κινητό ούτε σε τάμπλετ γιατί φοβάμαι μη γίνει χειρότερο! 🤔

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Κόντρα σε ότι υποστηρίζουν πολλοί, οι αναβαθμίσεις κάθε άλλο παρά βλαβερές είναι. Εκτός αν πρόκειται για κάποια παλιά συσκευή που θα ζοριστει με την πιο καινούργια/βαριά έκδοση του λογισμικού, ειδάλλως, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγουμε τις αναβαθμίσεις....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Κόντρα σε ότι υποστηρίζουν πολλοί, οι αναβαθμίσεις κάθε άλλο παρά βλαβερές είναι. Εκτός αν πρόκειται για κάποια παλιά συσκευή που θα ζοριστει με την πιο καινούργια/βαριά έκδοση του λογισμικού, ειδάλλως, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγουμε τις αναβαθμίσεις....

Παλιότερα είχα διαβάσει ότι κάποιος έκανε ενημέρωση κ κάτι δεν δούλευε σωστά κ περίμενε να βγει διορθωτικη ενημέρωση κ μου έχει μείνει! Είμαι της άποψης αν κάτι δουλεύει καλά άστο όπως είναι! 🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...