tsimisdel Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Επειδή έτυχε σε μια μεμονωμένα περίπτωση, δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και ο κανόνας, ότι θα συμβεί σε όλους. Στο θέμα ενημερώσεων, ο εκάστοτε κατασκευαστής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας, δε βγάζουν ενημερώσεις οι κατασκευαστές για να καταστρέψουν κινητά, μην τρελαθούμε. Το αν μια συσκευή είναι ήδη 2 ετών, είναι φορτωμένη με της Παναγιάς τα μάτια και έχει μικρή Ram, προφανώς και θα σέρνεται με την όποια αναβάθμιση, πλέον τα λογισμικά λόγω των πολλών λειτουργιών τους, είναι πιο "βαριά". Για να επανέλθουμε όμως στα του HyperOS, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στο 15αρι, φαίνεται ότι πετάει και δεν τρώει σκαλωματα. Bugs θα υπάρξουν, δεν με ανησυχεί όμως γιατί έχω συναντήσει bugs και σε θεωρητικά αψεγάδιαστα λειτουργικά οπότε, δεν θα κατακρίνω το HyperOS σε αυτό. Μου φαίνεται πάντως ιδιαίτερα ελαφρύ καθώς, όταν το ενεργοποιω, δεν παίρνει πολλή ώρα για να ανοίξει, θα έλεγα ότι είναι αντίστοιχος χρόνος στο bootup με αυτόν του iOS. Δεν τα έχω μετρήσει με χρονόμετρο, είναι όμως αντίστοιχη η αίσθηση.
tsimisdel Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Σε φωτογραφίες πάντως, από τη στιγμή που σκοτώνει το απλό 15αρι, φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο, θα ξυρίζει κόντρα. Σε θέμα αυτονομίας βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται, από τα όσα έχω κατά νου, νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα πράγματα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα