GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 10:19 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:19 πμ Γνωρίζω ότι μια την ασφάλιση κατοικίας από σεισμό απαιτείται να έχει κτιστεί με οικοδομική άδεια και ΟΧΙ νομιμοποίηση εκ των υστέρων. Δεν ήξερα όμως ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και στην ασφάλιση άλλων καλύψεων όπως φωτιά κτλ. Τουλάχιστον αυτό μου είπε η Anytime. Ότι δηλαδή το συμβόλαιο μου είναι άκυρο ΑΦΟΥ η κατοικία δεν έγινε Με οικοδομική άδεια. Ποιο είναι το ερώτημα: Ξέρετε κάποια εταιρεία και ποια που να καλύπτει φωτιά 🔥 και λοιπά όταν ΔΕΝ υπάρχει οικοδομική άδεια?
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 πμ Εμενα νομιμοποιημενο το 2010 ( εχω πληρωσει κανονικα τα παντα ) ασφαλιζεται κανονικα στην ΔΥΝΑΜΙΣ
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ 44 λεπτά πριν, villasg είπε Εμενα νομιμοποιημενο το 2010 ( εχω πληρωσει κανονικα τα παντα ) ασφαλιζεται κανονικα στην ΔΥΝΑΜΙΣ Υπήρχε ΑΡΧΙΚΗ άδεια? Δεν μιλάω για τυχόν νομιμοποίηση κάποιου υπαίθριου χώρου.
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 11:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:43 πμ Δεν υπηρχε αρχικη αδεια , εγινε νομιμοποίηση το 2010 πληρωθηκαν τα προστιμα/τελη/πολεοδομιες κλπ , μπηκε ρευμα πηρε ATAK πληρωνει ΕΝΦΙΑ δημοτικα τελη κλπ κλπ
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 01:05 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:05 μμ 1 ώρα πριν, villasg είπε Δεν υπηρχε αρχικη αδεια , εγινε νομιμοποίηση το 2010 πληρωθηκαν τα προστιμα/τελη/πολεοδομιες κλπ , μπηκε ρευμα πηρε ATAK πληρωνει ΕΝΦΙΑ δημοτικα τελη κλπ κλπ Θα ρίξω μια ματιά στην ασφαλιστική. Τι ποσό πληρώνεις το χρόνο?
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 04:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι ποσό πληρώνεις το χρόνο? το ποσο ειναι αναλογα την αξια και εαν βαλεις και περιεχομενο / κλοπη κλπ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 211.700,00€ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 198.000,00€ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 13.700,00€ Αριστερα ΟΙΚΟΔΟΜΗ ------------------------Δεξια ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 04:25 μμ από villasg
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ 1 ώρα πριν, villasg είπε το ποσο ειναι αναλογα την αξια και εαν βαλεις και περιεχομενο / κλοπη κλπ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 211.700,00€ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 198.000,00€ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 13.700,00€ Αριστερα ΟΙΚΟΔΟΜΗ ------------------------Δεξια ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Απόκρυψη περιεχομένων Δεν πιστεύω κάπου στα ψιλά γράμματα να γράφει ότι δεν αποζημιώνει γιατί ΕΓΩ ήμουν anytime και την έσκασαν την ιστορία...
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 08:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:12 μμ 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν πιστεύω κάπου στα ψιλά γράμματα να γράφει ότι δεν αποζημιώνει γιατί ΕΓΩ ήμουν anytime και την έσκασαν την ιστορία... Δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις ......
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ 1 ώρα πριν, villasg είπε Δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις ...... Μερικές ασφαλιστικές εταιρείες ΔΕΝ δέχονται να ασφαλίσουν σπίτι που χτίστηκε χωρίς οικοδομική άδεια με το επιχείρημα ότι ΔΕΝ ξέρουν αν τηρήθηκαν οι οικοδομικές ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ....
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 05:29 πμ Δημοσ. χθες στις 05:29 πμ 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μερικές ασφαλιστικές εταιρείες ΔΕΝ δέχονται να ασφαλίσουν σπίτι που χτίστηκε χωρίς οικοδομική άδεια με το επιχείρημα ότι ΔΕΝ ξέρουν αν τηρήθηκαν οι οικοδομικές ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.... Τα κτίρια που είναι αυθαίρετα, προφανώς και έχουν πρόβλημα με τις ασφαλιστικες, λχ για σεισμό. Υπάρχουν όμως και πολλά κυρίως παλιά που η οικοδομική άδεια δεν υπάρχει επειδή έχει χαθεί η καταστραφεί από την πολεοδομία. Σε τέτοια περιπτωση η πολεοδομία χορηγεί πιστοποιητικό καταστροφής.
GREGORYMO Δημοσ. χθες στις 05:32 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 05:32 πμ 2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Τα κτίρια που είναι αυθαίρετα, προφανώς και έχουν πρόβλημα με τις ασφαλιστικες, λχ για σεισμό. Υπάρχουν όμως και πολλά κυρίως παλιά που η οικοδομική άδεια δεν υπάρχει επειδή έχει χαθεί η καταστραφεί από την πολεοδομία. Σε τέτοια περιπτωση η πολεοδομία χορηγεί πιστοποιητικό καταστροφής. Για σεισμό εννοείται. ΕΓΩ μιλάω ότι ΔΕΝ το ασφαλίζουν ΟΥΤΕ για πυρκαγιά κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα