prmarios Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου HP laser 107w O εκτυπωτης εδω και καποιο διαστημα μου εδειχνε μυνηματα οτι η σταθμη του toner εχει πεσει και πρεπει να προβω σε αντικατασταση του. Οι εκτυπωσεις ειναι πλεον πολυ αχνες με αποτελεσμα να ειναι δυσαναγνωστες. Το γνησιο ανταλλακτικο toner εχει chip και το κοστος του υπερβαινει το κοστος αγορας νεου εκτυπωτη (πολυ πιθανον να εχει δυνατοτητα εκτυπωσης για πολυ περισσοτερες σελιδες σε σχεση με το αρχικα προεγκατεστημενο toner). Κανοντας μια ερευνα αγορας για αναγομωμενο toner εχω δει οτι υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις στις τιμες και πολλες επιλογες με ή χωρις chip, 1000 ως 5000 σελιδες, χωρις απαραιτητα να υπαρχει παντα συσχετιση μεταξυ τιμης και επιλογης δλδ toner με chip και μεγεθος xxl για 5000 σελιδες να κοστιζει πολυ λιγοτερο απο καποιο toner χωρις chip για 1000 σελιδες. Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει πως να κανω την καταλληλη επιλογη toner; Ευχαριστω
29gk Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Ο εκτυπωτης ειναι εντος εγγυησης; Εαν ναι σκεψου το ξανα καθως μπορει να σου την ριξουν ή για να διαπιστωσουν τυχον ζητημα που θα σου βγαλει ο εκτυπωτης μπορει τοτε να σου πουν παρε ενα τονερ και ελα να δοκιμασουμε. Εαν ειναι εκτος εγγυησης περιμενεις αλλους φιλους να σου προτεινουν δοκιμασμενα. Το ρισκο ρισκο φυσικα παντα.
prmarios Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου Ο εκτυπωτης ειναι εκτος εγγυησης. Το να περιμενω καποιον απο τους φιλους μου δεν ειναι εφικτο γιατι κανεις δεν εχει κατι αντιστοιχο και χρειαζεται να κανω εκτυπωσεις για χρηση στο αθανατο ελληνικο δημοσιο που δεν δεχεται ψηφιακα εγγραφα. Οι πληροφοριες που ψαχνω ειναι οσον αφορα το toner με chip. Τoner χωρις chip ενας φιλος μου αναγομωνει χωρις προβλημα και χρησιμοποιει απροβληματιστα εδω και χρονια. Το θεμα του ρισκου υπαρχει παντου. Θεωρω παραλογο το κοστος γνησιου αναλωσιμου να υπερβαινει το κοστος αρχικης αγορας ολου του ρκτυπωτη. Ευχαριστω
turbat0s Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, prmarios είπε για χρηση στο αθανατο ελληνικο δημοσιο που δεν δεχεται ψηφιακα εγγραφα. Άσχετο, αλλά σε ποια υπηρεσία το αντιμετώπισες αυτό?
prmarios Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Άσχετο, αλλά σε ποια υπηρεσία το αντιμετώπισες αυτό? Στο δημο Αθηναιων καταθεση δικαιολοητικων για να γινει εγκριση οικονομικου βοηθηματος στους δικαιουχους του ελαχιστου εγγυημενου εισοδηματος
lector Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Το γνησιο απ'οσο ξερω βγαινει μονο σε 1000αρι, και δεν εχει νοημα. Υπαρχουν καλα συμβατα για τον συγκεκριμενο (ειναι samsung rebranded). Μπορεις να βρεις στην αγορα 2000αρο με κανα 20αρικο. Γενικα πανω απο αυτη την τιμη, αντε βαρια 25, ειναι αισχροκερδεια. 5000 σελιδων δεν εχει πεσει στα χερια μου για να ξερω.
georgeole Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 16 ώρες πριν, lector είπε Το γνησιο απ'οσο ξερω βγαινει μονο σε 1000αρι, και δεν εχει νοημα. Υπαρχουν καλα συμβατα για τον συγκεκριμενο (ειναι samsung rebranded). Μπορεις να βρεις στην αγορα 2000αρο με κανα 20αρικο. Γενικα πανω απο αυτη την τιμη, αντε βαρια 25, ειναι αισχροκερδεια. 5000 σελιδων δεν εχει πεσει στα χερια μου για να ξερω. Το ποιοτικό των 5.000 σελίδων κοστίζει 30€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα