Ithuriel Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα παιδιά , κάτοχος εδώ και 2 ημερών playstation 5 slim θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κατέβασμα παιχνιδιών ,έχω την εξής απορία αγόρασα τον grand turismo 7 καθώς έβαλα το dvd πέρασε κάποια αρχεία και μετά ξεκίνησε να κατεβάζει το θέμα μου είναι πως μπορώ να το έχω σε αδράνεια και να κατεβάζει το βράδυ ; Όσα δοκίμασα όταν έμπαινε σε αδράνεια σταματούσε αυτόματα το κατέβασμα και έπρεπε να το έχω ανοιχτό , με το xbox δεν είχα τέτοια θέματα ,ίσως να έκανα και κάτι που δεν το κατάλαβα ,σας ευχαριστώ .
nickol-us Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Κατεβάζει κανονικά όταν μπαίνει σε αδράνεια, πιθανά να μην έχεις ενεργοποιημένη την ανάλογη ρύθμιση https://www.youtube.com/watch?v=roOmh8ZEbN4 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 31/5/2025 στις 11:58 ΠΜ, Ithuriel είπε Καλησπέρα παιδιά , κάτοχος εδώ και 2 ημερών playstation 5 slim θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κατέβασμα παιχνιδιών ,έχω την εξής απορία αγόρασα τον grand turismo 7 καθώς έβαλα το dvd πέρασε κάποια αρχεία και μετά ξεκίνησε να κατεβάζει το θέμα μου είναι πως μπορώ να το έχω σε αδράνεια και να κατεβάζει το βράδυ ; Όσα δοκίμασα όταν έμπαινε σε αδράνεια σταματούσε αυτόματα το κατέβασμα και έπρεπε να το έχω ανοιχτό , με το xbox δεν είχα τέτοια θέματα ,ίσως να έκανα και κάτι που δεν το κατάλαβα ,σας ευχαριστώ . Σβήσε τα πάντα από το παιχνίδι. Κλεισε το ίντερνετ και βάλε το δισκάκι και άστο να κάνει ινστολ το παιχνίδι. Όταν τελειώσει ανοιξε πάλι το ίντερνετ και κανε το απντέιτ. Μετά παίζεις κανονικά. Με ευχαριστείς αργότερα! 1
Ithuriel Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου Είναι όπως τα είπες !!! Και κάτι τελευταίο αν ξέρει κανείς ! Έχω το συγκεκριμένο monitor χωρίς ηχεία msi optix mag281urv μπορώ να αγοράσω ηχεία και να τα βάλω στο jack υποδοχή για τα ακουστικά θα έχω ήχο από το playststion ; Γιατί λέω να φύγω από το σαλόνι και να εγκατασταθεί εκεί που έχω και το pc
mikele13- Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 2/6/2025 στις 11:57 ΠΜ, Ithuriel είπε Είναι όπως τα είπες !!! Και κάτι τελευταίο αν ξέρει κανείς ! Έχω το συγκεκριμένο monitor χωρίς ηχεία msi optix mag281urv μπορώ να αγοράσω ηχεία και να τα βάλω στο jack υποδοχή για τα ακουστικά θα έχω ήχο από το playststion ; Γιατί λέω να φύγω από το σαλόνι και να εγκατασταθεί εκεί που έχω και το pc Και γιατί να συνδέσεις ηχεία στο jack του χειριστηρίου και να μην βάλεις ακουστικά πιο πολύ θα ευχαριστηθεις παιχνίδι έτσι.
Ithuriel Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου Όχι στο jack του χειριστηρίου αναφέρομαι στο jack της οθόνης πέρα ότι έρχεται καλοκαίρι δεν κάθεσαι με ακουστικά !!!
mikele13- Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 19 ώρες πριν, Ithuriel είπε Όχι στο jack του χειριστηρίου αναφέρομαι στο jack της οθόνης πέρα ότι έρχεται καλοκαίρι δεν κάθεσαι με ακουστικά !!! Αν η οθόνη σου έχει έξοδο jack για ήχο τότε δεν έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα