Ithuriel Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Καλησπέρα παιδιά , κάτοχος εδώ και 2 ημερών playstation 5 slim θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κατέβασμα παιχνιδιών ,έχω την εξής απορία αγόρασα τον grand turismo 7 καθώς έβαλα το dvd πέρασε κάποια αρχεία και μετά ξεκίνησε να κατεβάζει το θέμα μου είναι πως μπορώ να το έχω σε αδράνεια και να κατεβάζει το βράδυ ; Όσα δοκίμασα όταν έμπαινε σε αδράνεια σταματούσε αυτόματα το κατέβασμα και έπρεπε να το έχω ανοιχτό , με το xbox δεν είχα τέτοια θέματα ,ίσως να έκανα και κάτι που δεν το κατάλαβα ,σας ευχαριστώ .
nickol-us Δημοσ. Σάββατο στις 05:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:08 μμ Κατεβάζει κανονικά όταν μπαίνει σε αδράνεια, πιθανά να μην έχεις ενεργοποιημένη την ανάλογη ρύθμιση https://www.youtube.com/watch?v=roOmh8ZEbN4
Eddy_Gordo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 31/5/2025 στις 11:58 ΠΜ, Ithuriel είπε Καλησπέρα παιδιά , κάτοχος εδώ και 2 ημερών playstation 5 slim θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κατέβασμα παιχνιδιών ,έχω την εξής απορία αγόρασα τον grand turismo 7 καθώς έβαλα το dvd πέρασε κάποια αρχεία και μετά ξεκίνησε να κατεβάζει το θέμα μου είναι πως μπορώ να το έχω σε αδράνεια και να κατεβάζει το βράδυ ; Όσα δοκίμασα όταν έμπαινε σε αδράνεια σταματούσε αυτόματα το κατέβασμα και έπρεπε να το έχω ανοιχτό , με το xbox δεν είχα τέτοια θέματα ,ίσως να έκανα και κάτι που δεν το κατάλαβα ,σας ευχαριστώ . Σβήσε τα πάντα από το παιχνίδι. Κλεισε το ίντερνετ και βάλε το δισκάκι και άστο να κάνει ινστολ το παιχνίδι. Όταν τελειώσει ανοιξε πάλι το ίντερνετ και κανε το απντέιτ. Μετά παίζεις κανονικά. Με ευχαριστείς αργότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα