pmpakos Δημοσ. Σάββατο στις 02:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:01 μμ Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα αυτήν την τηλεόραση https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/sharp-led-40-full-hd-android-tileorasi-40fh2el/1839378 Με το που την άνοιξα για πρώτη φορά, ήταν αρκετά κακή η ποιότητα του ήχου που βγαίνει από τα ηχεία της. Ευτυχώς μαζί με αυτήν την τηλεόραση δίνεται και μια ηχόμπαρα (https://www.public.gr/product/ihos/soundbars/sharp-ht-sb100-soundbar-75w-20--mauro/1915950) η οποία τα καταφέρνει καλύτερα από την τηλεόραση. Όμως λόγω της τοποθέτησης της ηχόμπαρας στο έπιπλο μπροστά από την τηλεόραση, μπλοκάρει τον αισθητήρα για το τηλεκοντρόλ, άρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση :Ρ Θα ήθελα επομένως να ρωτήσω αν έχει κανείς τίποτα να προτείνει, σχετικά με τη ρύθμιση του ήχου που βγαίνει από την τηλεόραση. (Την ηχόμπαρα θα την κρατήσω και θα την τοποθετήσω σε πιο κάτω σημείο - αλλά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να κάνω κάτι με τον ήχο της ίδιας της τηλεόρασης επίσης) Δεν έχω πειράξει κάτι στο equalizer της, την τυπική χρήση έχω επιλέξει σαν προφίλ. Καλοδεχόυμενη κάθε συμβουλή! Ευχαριστώ.
Chloe2 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Όταν γράφεις κακή ποιότητα ήχου τι εννοείς; Ότι είναι λιγότερο καλής ποιότητας ο ήχος των ηχείων της τηλεόρασης απ' ότι ο ήχος από την ηχόμπαρα (ο λόγος ύπαρξης των soundbars είναι να παράγουν υψηλής ποιότητας ήχο) ή ότι τα ηχεία της τηλεόρασης είναι ελαττωματικά; Εάν τα ηχεία της τηλεόρασης είναι ελαττωματικά σε καλύπτει η εγγύηση.
pmpakos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το πρώτο, ότι ο ήχος που βγαίνει από την τηλεόραση είναι αρκετά πιο "φλατ" απο τον αντίστοιχο της μπάρας. Δεν μου φαίνεται να είναι ελαττωματική η τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα