panossar95 Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ Καλησπερα σας Αυτο που λεει ο τιτλος στην ουσια. Αναζητω την καλυτερη λυση για την περιπτωση μου. Δεν εχω ξαναβαλει καμερες σε χωρο μου, οποτε δεν εχω καμια ιδεα. Θα ηθελα να τοποθετησω καμερες στο σπιτι στο χωριο, καθως εχω αρκετα σημαντικα υλικα πραγματα. (Αποθηκη με γεωργικα εργαλεια,λαδι,ελιες) και διαφορα αλλα σημαντικης αξιας. Και επειδη ειναι λιγο απομακρυσμενα εδω η κατοικια μου θα ηθελα για χειμωνα που δεν ερχομαι τοσο συχνα να εχω μια εξτρα ασφαλεια Θα ηθελα νομιζω 4 καμερες ιδανικα για να καλυψουν το πισω μερΟς και το μπροστινο, καθως και για την αποθηκη και το οικοπεδο γενικοτερα. Νομιζω οτι 4 ειναι αρκετες. Τωρα το προβλημα που εχω ειναι οσο αναφορα το δικτυο. Επειδη δεν εχω σταθερη γραμμη, θα μπορουσα να εχω καποιο κινητο που να ειναι συνεχως σε χοτσποτ και σε φορτιση και απομακρυσμενα να του βαζω data? Ή καποιο 4g router? Σε αυτο θα ηθελα μια βοηθεια. Οποιος μπορει να μου προτεινει καμερες για τετοια χρηση (και νυχτερινη ληψη) και γενικα την συνδεση αυτων στο ιντερνετ παρακαλω να μου γραψει, Σας ευχαριστω!
Chloe2 Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Τωρα το προβλημα που εχω ειναι οσο αναφορα το δικτυο. Υπάρχουν στην αγορά κάμερες με κάρτα SIM.
panossar95 Δημοσ. Σάββατο στις 04:33 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:33 μμ 11 minutes ago, Chloe2 said: Υπάρχουν στην αγορά κάμερες με κάρτα SIM. Οκ, αλλα αυτο δεν προϋποθέτει οτι πρεπει να εχω για καθε καμερα και μια σιμ? αν θελω 4-5 καμερες και αντιστοιχες σιμ ξεφευγει το μηνιαιο κοστος για data.
Chloe2 Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ 14 λεπτά πριν, panossar95 είπε ξεφευγει το μηνιαιο κοστος για data. Υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν μόνο όταν ανιχνεύσουν κίνηση εντός Χ μέτρων και μόνο τότε στέλνουν φωτογραφίες/ βίντεο με e-mail ή MMS κάνοντας χρήση data (δεν ξοδεύουν data όλο το 24ωρο). Ίσως κάποια επιχείρηση εμπορίας/ τοποθέτησης καμερών/συναγερμών ή κάποιο άλλο μέλος του forum μπορεί να σε ενημερώσει και για άλλες λύσεις. Καλή συνέχεια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ 3 ώρες πριν, panossar95 είπε Καλησπερα σας Αυτο που λεει ο τιτλος στην ουσια. Αναζητω την καλυτερη λυση για την περιπτωση μου. Δεν εχω ξαναβαλει καμερες σε χωρο μου, οποτε δεν εχω καμια ιδεα. Θα ηθελα να τοποθετησω καμερες στο σπιτι στο χωριο, καθως εχω αρκετα σημαντικα υλικα πραγματα. (Αποθηκη με γεωργικα εργαλεια,λαδι,ελιες) και διαφορα αλλα σημαντικης αξιας. Και επειδη ειναι λιγο απομακρυσμενα εδω η κατοικια μου θα ηθελα για χειμωνα που δεν ερχομαι τοσο συχνα να εχω μια εξτρα ασφαλεια Θα ηθελα νομιζω 4 καμερες ιδανικα για να καλυψουν το πισω μερΟς και το μπροστινο, καθως και για την αποθηκη και το οικοπεδο γενικοτερα. Νομιζω οτι 4 ειναι αρκετες. Τωρα το προβλημα που εχω ειναι οσο αναφορα το δικτυο. Επειδη δεν εχω σταθερη γραμμη, θα μπορουσα να εχω καποιο κινητο που να ειναι συνεχως σε χοτσποτ και σε φορτιση και απομακρυσμενα να του βαζω data? Ή καποιο 4g router? Σε αυτο θα ηθελα μια βοηθεια. Οποιος μπορει να μου προτεινει καμερες για τετοια χρηση (και νυχτερινη ληψη) και γενικα την συνδεση αυτων στο ιντερνετ παρακαλω να μου γραψει, Σας ευχαριστω! Εχει η vodafone το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/internet-pantou/ti-einai-to-giga-wifi-on-the-spot-kai-ti-exoplismo-chreiazomai και η cosmote έχει αντίστοιχο.Βάζεις το ρουτεράκι τους και έχεις ιντερνετ.Απλά να εισαι σιγουρος ποια έχει καλό σήμα στην περιοχή.Βάζεις πακέτο απο όπου και να είσαι. Για κάμερες δεν ξέρω.Εγώ θα κοίταγα κάτι που θα μου έστελνε ειδοποίηση όταν θα υπήρχε κάποια κίνηση
panossar95 Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ukforthemoment said: Εχει η vodafone το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/internet-pantou/ti-einai-to-giga-wifi-on-the-spot-kai-ti-exoplismo-chreiazomai και η cosmote έχει αντίστοιχο.Βάζεις το ρουτεράκι τους και έχεις ιντερνετ.Απλά να εισαι σιγουρος ποια έχει καλό σήμα στην περιοχή.Βάζεις πακέτο απο όπου και να είσαι. Για κάμερες δεν ξέρω.Εγώ θα κοίταγα κάτι που θα μου έστελνε ειδοποίηση όταν θα υπήρχε κάποια κίνηση Κοιτα το θέμα του ίντερνετ μπορεί να λυθεί αφήνοντας ενα κινητό με ανοικτό χοτσποτ και σε φόρτιση στο σπίτι, οπου θα μπορώ απομακρυσμένα να του βάζω δεδομένα. Νομίζω οτι μπορεί να δουλέψει αυτό. Η κόσμοτε εχει πολυ καλο σημα ιντερνέτ εδω, πανω απο 400down και 100 up. Επίσης έχει μόνιμα πακέτο απεριόριστων με 6€ την βδομάδα. Άρα βγαίνει περίπου στα ,25 τον μήνα, που είναι ενα οκ πόσο. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:59 μμ από panossar95 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα