Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Εδώ και καιρό, έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη της τηλεόρασης Sony KDL 55HX850. Παρουσιάζει ένα λευκό περίγραμμα γύρω γύρω από την οθόνη, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε από την ledοταινια που έχω τοποθετήσει από την πίσω μεριά?

Όταν είναι μαύρη η εικόνα , το πρόβλημα υποχωρεί κάπως , εκτός από το σημείο που αναγράφεται για παράδειγμα η είσοδος σήματος πχ hdmi1.

IMG_20250531_190549.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν δεν ανάψεις την λεντοταινία φαίνεται πάλι;

Ωραίο εφέ πάντως. Σαν κορνίζα μοιάζει. :D 

Ναι, ακριβώς το ίδιο, έχω μήνες να την ανάψω.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, micos000 είπε

Ωραίο εφέ πάντως. Σαν κορνίζα μοιάζει.

Ίσως -1 στο εκατομμύριο- η τηλεόραση του lefteris82 έχει στις ρυθμίσεις της το συγκεκριμένο εφέ και ενεργοποιήθηκε κατά λάθος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chloe2 είπε

Ίσως -1 στο εκατομμύριο- η τηλεόραση του lefteris82 έχει στις ρυθμίσεις της το συγκεκριμένο εφέ και ενεργοποιήθηκε κατά λάθος.

Δεν βρήκα κατι

Δημοσ.

99.9% είναι effect του Netflix, γύρνα το σε κάτι άλλο πχ Τηλεοπτικό σήμα ή youtube να δεις αν φεύγει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, halvas69 είπε

99.9% είναι effect του Netflix

Ίσως έχεις δίκιο. Δεν χάνει τίποτα να το ελέγξει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, halvas69 είπε

99.9% είναι effect του Netflix, γύρνα το σε κάτι άλλο πχ Τηλεοπτικό σήμα ή youtube να δεις αν φεύγει.

Όχι, είναι σε όλες τις εισόδους, και στο ψηφιακό σήμα.

Δημοσ.

Ναι με μπέρδεψε η εικόνα που έβαλες που έχει ήδη περίγραμμα, καλό θα ήταν να έβαζες κάποια χωρίς κάτι τέτοιο για να γίνει κατανοητό.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, giannnis122 είπε

Μήπως στις ρυθμίσεις της οθόνης έχει κάποια ρύθμιση "υπέρ σάρωση οθόνης" και το έχεις εκτός;

Αν και έχει παααρα πολλές ρυθμίσεις οθόνης , δεν είδα κάτι τέτοιο. Επίσης, πείραξα τις πιο πολλές χωρίς να καταφέρω κάτι. Αυτό που βλέπω είναι πως πρόκειται για κάτι ανομοιόμορφο και πιθανολογω πως πρόκειται για βλάβη. Κάποιος μου ανέφερε κάτι για κάτι "φύλλα" μέσα στην οθόνη που κόλλησαν ή ξεκόλλησαν (δεν θυμάμαι) και ότι έπρεπε να τα ζεστάνω με κάτι. Δοκίμασα με σεσουάρ είναι η αλήθεια (συγχωρέστε με), και όχι με πιστόλι θερμού αέρα χωρίς αποτέλεσμα.

2 ώρες πριν, halvas69 είπε

Ναι με μπέρδεψε η εικόνα που έβαλες που έχει ήδη περίγραμμα, καλό θα ήταν να έβαζες κάποια χωρίς κάτι τέτοιο για να γίνει κατανοητό.

Μα αυτό το περίγραμμα παρουσιάζω ως σφάλμα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefteris82 είπε

Αν και έχει παααρα πολλές ρυθμίσεις οθόνης , δεν είδα κάτι τέτοιο

Αν αλλάξεις την αναλογία οθόνης μήπως φεύγει;

Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 5:29 ΜΜ, giannnis122 είπε

Αν αλλάξεις την αναλογία οθόνης μήπως φεύγει;

Όχι, δεν φεύγει. Απλά, όταν γίνεται 4/3 και γίνεται μαύρη η οθόνη δεξιά και αριστερά, εξαφανίζεται από τα πλάγια το άσπρο πλαίσιο. Κάτι με το φως παίζει εκεί πέρα, όπως το καταλαβαίνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...