MIHAELAMIHAELAA Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Γεια σας, θέλω να σπουδάσω νομική σε κολλέγιο, μπορείτε να μου πείτε το γεγονός οτι μαθαίνουν το Αγγικό δίκαιο πόσο δυσκολεύει το θέμα;
julypickles Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Rule of thumb σε κλειστά επαγγέλματα όπως νομική μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο. Εδώ τα παιδιά που σπούδασαν Κύπρο έχουν τεράστιο θέμα, δεν μιλάμε καν για κολλέγια. Θα πρέπει να βρεις απόφοιτο για να δεις πραγματικά τι παίζει. Μην μιλήσεις με το ίδιο το κολλέγιο γιατί αυτοί πάντα λένε αυτό που θες να ακούσεις 1
Gatoskylo8 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 πμ Στις 1/6/2025 στις 12:19 ΠΜ, julypickles είπε Rule of thumb σε κλειστά επαγγέλματα όπως νομική μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο. Εδώ τα παιδιά που σπούδασαν Κύπρο έχουν τεράστιο θέμα, δεν μιλάμε καν για κολλέγια. Θα πρέπει να βρεις απόφοιτο για να δεις πραγματικά τι παίζει. Μην μιλήσεις με το ίδιο το κολλέγιο γιατί αυτοί πάντα λένε αυτό που θες να ακούσεις Έχω γνωστή που έχει τελειώσει νομική στα τύραννα, είναι 30+ και δεν έχει ακόμη περάσει εξετάσεις του νομικού συλλόγου (δεν ξέρω αν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής). Σαν να μην έχει τίποτα. Ένα χαρτί ΙΕΚ μεγαλύτερη αξία έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα