kostasw Δημοσ. Σάββατο στις 07:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:47 μμ Καλησπέρα. Κάτοχος poco x6 pro. Καθότι από τους άτυχους με το πρόβλημα dm-verity corruption και έχοντας κάποια κολλήματα εδώ και τέσσερις μήνες η ερώτηση είναι η εξής. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εν έτη 2025 που να πεις ότι αξίζει στο εύρος τιμής έως 300€; Να δω για το poco x7 pro; Samsung Δεν θέλω. Motorola 40 και 50 υπάρχουν στην οικογένεια και δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρως θετική εντύπωση. Κάποιο realme; κάποιο honor ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Βασικό είναι να έχει καλή αυτονομία, να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους, αντοχή στον χρόνο χωρίς κολλήματα.
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ 1 ώρα πριν, kostasw είπε Βασικό είναι να έχει καλή αυτονομία, να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους, αντοχή στον χρόνο χωρίς κολλήματα. 1 ώρα πριν, kostasw είπε Samsung Δεν θέλω. Η αυτονομία πάντως είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό καθώς εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. 1
osfp1978 Δημοσ. Σάββατο στις 09:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:45 μμ 34 λεπτά πριν, villasg είπε Poco X7 Pro ή Realme GT 7 Πετυχημένη πρόταση... Το ένα έχει 300 ευρώ και το αλλο 600...δουλευόμαστε μου φαίνεται. 1 ώρα πριν, kostasw είπε Καλησπέρα. Κάτοχος poco x6 pro. Καθότι από τους άτυχους με το πρόβλημα dm-verity corruption και έχοντας κάποια κολλήματα εδώ και τέσσερις μήνες η ερώτηση είναι η εξής. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εν έτη 2025 που να πεις ότι αξίζει στο εύρος τιμής έως 300€; Να δω για το poco x7 pro; Samsung Δεν θέλω. Motorola 40 και 50 υπάρχουν στην οικογένεια και δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρως θετική εντύπωση. Κάποιο realme; κάποιο honor ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Βασικό είναι να έχει καλή αυτονομία, να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους, αντοχή στον χρόνο χωρίς κολλήματα. Για κοίτα εδώ... https://www.bestprice.gr/item/2159770181/honor-200-12gb-512gb.html?filter=in-stock:1
kostasw Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ 1 hour ago, micos000 said: Η αυτονομία πάντως είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό καθώς εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Εχεις δίκιο. Παιχνίδια δεν παίζω. Ίσως αρκετό browsing κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα. 58 minutes ago, villasg said: Poco X7 Pro ή Realme GT 7 Δεν με ενοχλεί ξανά xiaomi. Έχω τα τελευταία 12 χρόνια οπότε έχω εκπαιδευτεί. 24 minutes ago, osfp1978 said: Πετυχημένη πρόταση... Το ένα έχει 300 ευρώ και το αλλο 600...δουλευόμαστε μου φαίνεται. Για κοίτα εδώ... https://www.bestprice.gr/item/2159770181/honor-200-12gb-512gb.html?filter=in-stock:1 Ενδιαφέρον πρόταση αν αποφασίσω να πάω σε άλλη μάρκα.
tsimisdel Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ 4 ώρες πριν, kostasw είπε Καλησπέρα. Κάτοχος poco x6 pro. Καθότι από τους άτυχους με το πρόβλημα dm-verity corruption και έχοντας κάποια κολλήματα εδώ και τέσσερις μήνες η ερώτηση είναι η εξής. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εν έτη 2025 που να πεις ότι αξίζει στο εύρος τιμής έως 300€; Να δω για το poco x7 pro; Samsung Δεν θέλω. Motorola 40 και 50 υπάρχουν στην οικογένεια και δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρως θετική εντύπωση. Κάποιο realme; κάποιο honor ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Βασικό είναι να έχει καλή αυτονομία, να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους, αντοχή στον χρόνο χωρίς κολλήματα. Εφόσον έχεις ως ταβάνι τα 300€, θα μπορούσες να κοιτάξεις το X7 Pro μέσω skroutz, σε θέμα χαρακτηριστικών, πιστεύω είναι αντίστοιχο με το Χ6 Προ. Ίσως σε αντίστοιχη τιμή μπορείς να πετύχεις και το OnePlus Nord 4, πάλι μέσω Σκρουτζ. 1
osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 11:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:22 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tsimisdel είπε Εφόσον έχεις ως ταβάνι τα 300€, θα μπορούσες να κοιτάξεις το X7 Pro μέσω skroutz, σε θέμα χαρακτηριστικών, πιστεύω είναι αντίστοιχο με το Χ6 Προ. Ίσως σε αντίστοιχη τιμή μπορείς να πετύχεις και το OnePlus Nord 4, πάλι μέσω Σκρουτζ. To Nord 4 φεύγει πανω απο 430 ευρώ. Το Χ7 pro μπορεί να το βρει απο 310 ευρώ (το 12αρι γιατι το 8αρι ξεκινάει από 260 ευρώ) στο best price. Εχει μια διαφορά. Εξαιρετικά και τα δύο αλλά..... Επεξ/σία Κυριακή στις 11:22 πμ από osfp1978
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 πμ Και παντα να υπολογιζουμε και την αγορα ενος φορτιστη ( αγορες απο Ελλαδα EU phone ) 11 ώρες πριν, tsimisdel είπε X7 Pro μέσω skroutz 320+φορτιστης Alliexpress απο ευρωπη 12/512 312€- 315€ με φορτιστη ---- 286€ 12/256 με φορτιστη
tsimisdel Δημοσ. Κυριακή στις 12:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:02 μμ @osfp1978 Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα την περίπτωση του Nord 4, απλά υπέθεσα ότι εφόδια είναι ενός χρόνου συσκευή, πιθανόν να παίζει σε εκείνη την τιμή. @villasg Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να προτείνω στο συνάδελφο την περίπτωση του AliExpress, προσωπικά μπορεί να έχει πολύ καλύτερες τιμές, δεν το εμπιστεύομαι όμως.... Επίσης, στα του φορτιστή να κάνω ένα σχόλιο. Η μόνη χρησιμότητα που έχει το να αγοράσεις τον αντίστοιχο φορτιστή για κάθε κινητό, είναι το να μπορείς να έχεις την ταχύτητα φόρτισης που εγγυάται ο κατασκευαστής, πάνω κάτω, όλοι έχουμε έναν αντίστοιχο φορτιστή στο σπίτι που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Βέβαια, αν είναι κάποιο ανώνυμο χρεπι ο φορτιστής, υπάρχει θέμα, αν είναι όμως φορτιστής με τα αντίστοιχα στάνταρ ασφαλείας, είμαστε εντάξει, στην τελική, δεν έχουμε τις κοκεταρίες που λέγονται iPhone, γι'αυτό επιλέγουμε τις φθηνότερες εναλλακτικές, για να μην πονάει η ψυχή μας με το παραμικρό....
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ 12 λεπτά πριν, tsimisdel είπε αν είναι κάποιο ανώνυμο χρεπι ο φορτιστής Δυστηχως οι περισσοτεροι που πωλουνται ειναι χρεπια/κοπιες και επικίνδυνοι για τη συσκευη ή φωτια κλπ γιαυτο ειμαι υπερ του "μαμα" Γιαυτο και επελεξα και παραγγειλα απο εξω , Aliexpress store απο το οποιο εχουν παρει 2 φιλοι και ηταν ολα οκ ( η φωτο απο την παραγγελια ειναι δικια μου ) 1
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 πμ (επεξεργασμένο) https://www.lagonika.gr/prosfores/oneplus-nord-4-12gb256gb-smartphone/ Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:38 πμ από Fotia
kostasw Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 πμ Από το Ali το πήρα το x6 pro. Δεν ξέρω και δεν νομίζω να ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα της συσκευής. Έχω συνηθίσει και εκπαιδευτεί στα xiaomi και τα προβλήματα τους. Δυστυχώς σε αυτή την τιμή με κάτι ψιλά παραπάνω βλέπω το x7 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα