firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα ενός παλιού παιχνιδιού (arcade του '90) της εποχής του Golden Axe. Θυμάμαι μόνο πως ένας από τους χαρακτήρες που μπορούσε να διαλέξει κάποιος ήταν γυναίκα (νομίζω είχε γαλάζια μακρυά φορεσιά) με όπλο αλυσίδα με βαρίδι στην άκρη που το πετούσε. Κάποιος από τους κακούς ήταν ένα χταπόδι κάτω από μία ξύλινη γέφυρα. Η γυναίκα μπορούσε να το χτυπήσει πηδώντας και εκτοξεύοντας το βαρίδι κάθετα προς τα κάτω. Νομίζω πως ένας άλλος χαρακτήρας ήταν ένα μάγος. Μεταξύ μας τα πιτσιρίκια το λέγαμε "Magic". Σας θυμίζει κάτι; Επεξ/σία 1 Ιουνίου από firewalker
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) https://youtu.be/9T3G4MoU8Yc?feature=shared Παιχνίδι: Cadash Xαρακτηρας: Priestess Αυτά μου απάντησε το Perplexity όταν έγραψα "Old arcade game with female character wearing a long blue dress, using a chain mace weapon". Αν δεν είναι αυτό, δοκίμασε να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες στο perplexity (μη κάνεις εγγραφή, θα σε ταράξουν στο spam) ή το chatgpt. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από ekrepali 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα