Trifonas01 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Έβαλα αγγελία εδω στο insomnia.gr και ζητούσα για ένα Samsung Galaxy S25 Ultra μέχρι 900 ευρώ. Μέτα απο λίγες ώρες μου στέλνει το προφίλ που είναι στην φωτογραφία. να μιλήσουμε μέσω viber. Μιλήσαμε και μου είπε να βάλω τα λεφτά στην revolut. Κάναμε δύο συναλλαγές μια στο bunq.com (είχε όριο 500 ευρω) και μια στο neteller.com. Τις συναλλαγές. Το Σάββατο 17-5-2025 μου είπε οτι έχει στειλει το κινητο με acs κατι το οποιο δεν ισχυε. Την Δευτερα 19-5-2025 μου στενει και μου λεει οτι πατησε ενα λινκ και τον χακαρανε και ειχε κλειδωθει απο ολα. Και οτι επρεπε να αλλαξει νουμερο και να κανει επανεκδοση τα παντα. Και οτι θα εικοινωνήσει με εμένα εντος 2 εβδομαδων κατι το οποιο δεν πολυπιστεψα. Τέλος διέγραψε το ιστορικο της συνομιλίας μας κατι το οποιο μου φάνηκε υποπτοο. Έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν Το ονομά του είναι DIONISIOS KIR LAZARIDES https://www.paypal.me/trifonaskatsiouras Αν θέλει κάποιος να δώσω κάτι 3
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου αφού έκανες αμφισβήτηση συναλλαγής αναγκαστικά περιμένεις...... αν κατάλαβα με τη δίκη σου revolut εστειλες χρηματα στις πλατφόρμες που σου είπε η το αντίθετο ?? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Αμα τα έκανες μεταφορά δεν γίνεται τίποτα. Βρωμάει πάντως το θέμα. Σε εφαγε για τα καλά. 2
militarist Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Αυτό που εμπιστεύεστε αγνώστους και κάνετε μεταφορές χρημάτων έτσι δεν μπορώ να το καταλάβω ….. 3
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Trifonas01 είπε Μιλήσαμε και μου είπε να βάλω τα λεφτά στην revolut. Κάναμε δύο συναλλαγές μια στο bunq.com (είχε όριο 500 ευρω) και μια στο neteller.com. Εβαλες τα χρηματα σε δικια σου revolut, και εκανες χρηση της καρτας στα 2 παραπανω λινκ? Αν ναι, κανε αμφισβητηση/dispute εντος της revolut Αν σου εδωσε iban κτλ απο τα 2 παραπανω λινκ, τοτε δυστυχως δεν μπορεις να κανεις. Η καταγγελια μαλλον δεν θα αποφερει κατι, θελει μηνυση. Και το ονομα/φωτο πιθανων να μην ειναι καν δικα του 1
Trifonas01 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εβαλα τα λεφτα στην δικη μου revolut και εστειλα τα λεφτα με τις πλατφορμες που με ειπε. Εχω κανει dispute στην ρεωολθτ αλλα εφαγα πορτα. απο εδω και περα μονο με αντικαταβολη θα δεχομαι Επεξ/σία 2 Ιουνίου από Trifonas01
kostasbm Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 18 minutes ago, Trifonas01 said: εβαλα τα λεφτα στην δικη μου revolut και εστειλα τα λεφτα με τις πλατφορμες που με ειπε. Εχω κανει dispute στην ρεωολθτ αλλα εφαγα πορτα. απο εδω και περα μονο με αντικαταβολη θα δεχομαι πιστεύω ότι αν οι πληρωμές σου ήταν απευθείας σε φυσικό πρόσωπο δεν θα είχες πρόβλημα με την αμφισβητηση ο τύπος το είχε προφανώς μελετήσει....στέλνοντας τα χρήματα σε πλατφόρμες μεταβίβασης χρημάτων το έκανες πολύ δύσκολο..... γιαυτο σου είπε κάνε αμφισβήτηση γιατί προφανώς ήξερε ότι δεν θα γινόταν τίποτα η σχεδόν τίποτα..... 1
sakisgri Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 2/6/2025 στις 9:50 ΠΜ, Trifonas01 είπε εβαλα τα λεφτα στην δικη μου revolut και εστειλα τα λεφτα με τις πλατφορμες που με ειπε. Εχω κανει dispute στην ρεωολθτ αλλα εφαγα πορτα. απο εδω και περα μονο με αντικαταβολη θα δεχομαι Για να σε προλάβω πριν την ξανά πατήσεις, ούτε με αντικαταβολή είναι σίγουρο. Αν σου στείλει κανένα σαπούνι, η πέτρα αντί για κινητό ? Πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις τπτ. Το πιο σίγουρο είναι χέρι με χέρι, η αν είναι σε άλλη πόλη και έχεις κάποιον γνωστό, στέλνεις αυτόν να το πάρει και να το ελέγξει και να σου το στείλει ο γνωστός. Αλλιώς μόνο μέσω κάποια πλατφόρμα όπως είναι το Vendora, η Skoop από το skroutz, μπορεί να σου βγει λίγο παραπάνω, άλλα θα είσαι σίγουρος, δες το σαν ασφάλεια. Και όταν έρθει, τραβάς βίντεο το δέμα γύρο γύρο πριν το ανοίξεις και την ώρα που το ανοίγεις και να φαίνεται αν λειτουργεί και είναι όλα καλά, ώστε να έχεις αποδείξεις αν κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε. Δεν έχω πάρει ποτέ μεταχειρισμένο από κάποια από αυτά που έγραψα, και μπορεί να έγραψα καμία βλακεία, αν είναι έτσι, ας με διορθώσει κάποιος. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί δεν ρώτησες πριν κάνεις την αγορά εδώ αν είναι safe? Θα σου έλεγαν τα παιδιά μακριά και όχι και θα γλίτωνες τα χρήματα σου. 1
lucidsteve Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Πολύ κρίμα. Μακαρι να τα πάρεις πίσω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί επέλεξες κάτι τόσο risky, όταν απο καταστήματα βρίσκεις 25u στα 900ε. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να σε εξαπατήσει κάποιος. Για τέτοιες ακριβές αγορές οριακά ούτε χέρι με χέρι δε θα το πρότεινα. Υπάρχουν ακόμα και s25 ultra μούφα που ειναι δύσκολο να καταλάβεις αν ειναι τα γνήσια. Απο marketplace μόνο αντικείμενα που εισαι οκ με τη πιθανοτητα να εχανες τα χρήματα. Επίσης ζήτα να μιλήσετε τηλεφωνικά και για ακριβές αγορές με κάμερα. Οι απατεώνες γίνονται λαγός σε κάτι τέτοια. 2
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 2/6/2025 στις 9:50 ΠΜ, Trifonas01 είπε απο εδω και περα μονο με αντικαταβολη θα δεχομαι Και ποιος σου λεει οτι μεσα στο δεμα θα υπαρχει κινητο και οχι μια σαγιοναρα; Η μηπως θα κανεις ελεγχο πριν πληρωσεις; Πηγαινε σε καινουργιο μαν,δεν ειναι ο τομεας σου τα μεταχειρισμενα απο αγγελια. Στις 3/6/2025 στις 9:42 ΜΜ, sakisgri είπε Αλλιώς μόνο μέσω κάποια πλατφόρμα όπως είναι το Vendora, η Skoop από το skroutz, μπορεί να σου βγει λίγο παραπάνω, άλλα θα είσαι σίγουρος, δες το σαν ασφάλεια. Και όταν έρθει, τραβάς βίντεο το δέμα γύρο γύρο πριν το ανοίξεις και την ώρα που το ανοίγεις και να φαίνεται αν λειτουργεί και είναι όλα καλά, ώστε να έχεις αποδείξεις αν κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε. Δεν έχω πάρει ποτέ μεταχειρισμένο από κάποια από αυτά που έγραψα, και μπορεί να έγραψα καμία βλακεία, αν είναι έτσι, ας με διορθώσει κάποιος. Σε αυτες τις πλατφορμες ο αγοραστης ειναι ας πουμε εξασφαλισμενος. Στο vendora μεχρι προσφατα υπηρχε ενα κενο στις επιστροφες,εαν ο πωλητης δεν παραλαμβανε το δεμα ερχοταν παλι στον αγοραστη και δεν εβγαινε ακρη ( παθων ) ,αλλα το καλυψαν,πλεον ζητανε να στειλεις σε αυτους το αντικειμενο,αν δε βρισκουν τον πωλητη και αποζημιωνεσαι. Το χειροτερο ειναι ο χαμενος χρονος,το δεσμευμενο χρημα,το οτι δεν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου ολο αυτο το διαστημα και η πολυ πιθανη αρνητικη αξιολογηση που θα φας απο τον πωλητη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις