Dreamwarrior21 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλησπέρα σας,είμαι ανάμεσα στο pixel 9a,s25 και xiaomi 15.Προτεραιότητα σε κάμερα και μπαταρία.Ποιο λέτε από τα 3 και γιατί κατά την γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
tsimisdel Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Εφόσον σε απασχολεί το θέμα μπαταρία, θα απέρριπτα το Xiaomi. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι καλύτερα και τα άλλα δύο στην πράξη, σε αυτό το ζήτημα....
Dreamwarrior21 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 8 hours ago, tsimisdel said: Εφόσον σε απασχολεί το θέμα μπαταρία, θα απέρριπτα το Xiaomi. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι καλύτερα και τα άλλα δύο στην πράξη, σε αυτό το ζήτημα.... Δεν γράφουν άσχημα πράγματα για την μπαταρία του πάντως!
BadBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Το πιο καθαρό λογισμικό το έχει με διαφορά το Pixel, τα άλλα είναι γεμάτα άχρηστα πράγματα. Από την άλλη όμως δεν έρχεται επίσημα στη χώρα μας και η υποστήριξη και το σέρβις είναι μανούρα. 2
tsimisdel Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Dreamwarrior21 είπε Δεν γράφουν άσχημα πράγματα για την μπαταρία του πάντως! Είχα κατά νου κάποιο άλλο μοντέλο, λάθος μου, όντως, στο συγκεκριμένο δεν υπάρχουν παράπονα για την μπαταρία και είναι μια αρκετά αξιόλογη πρόταση πιστεύω. Επίσης, έχω ακούσει ότι το λογισμικό είναι πιο ραφιναρισμένο συγκριτικά με τα φθηνότερα Redmi, οι ναυαρχίδες Xiaomi είναι πιο προσεγμένες σε αυτό το κομμάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα