Giannispasp1 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπερα σε ολους εχω τη μητρικη asus P9X79 deluxe και θελω να αναβαθμισω το bios απο την εκδοση 0906 που εχει τωρα στην εκδοση 4801 τη τελευταια δηλαδη προκειμενου να κανω μια μικρη ανβαθμιση στο συστημα μου εχω τον i73930k 6cores και θελω να βαλω τον xeon E5 2697V2 12 cores και μια καλυτερη καρτα γραφικων αλλα για να τα δεχθει θελει οπωσδηποτε αναβαθμιση bios.μπαινω λοιπον στη σελιδα της asus βρισκω την μητρικη μου κατεβαζω την τελευταια εκδοση bios που ειναι σε αρχειο .cap αλλα επειδη εχω πολυ παλια εκδοση bios εχει σημειωση στη σελιδα της asus οτι πρεπει να κατεβασω το asus bios converter tool και να κανω rename το bios αρχειο απο .cap σε .rom για να μπορεσω να το φλασαρω στη μητρικη μου. το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα αυτο το bios convert utility δεν υπαρχει καν στη σελιδα της asus εχω φαει το μισο διαδυκτιο χωρις αποτελεσμα.εχεις κανεις καμια ιδεα που μπορω να το βρω η αν υπαρχει καποια λυση με καποιον αλλο τροπο? ευχαριστω προκαταβολικα σε οσους αφιερωσουν λιγο χρονο και μου απαντησουν!!!
nickol-us Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασες να βάλεις άλλο λειτουργικό; Η σελίδα με τα bios utilities που ζητάς (περιέχει renamer & converter) https://www.asus.com/uk/supportonly/p9x79 deluxe/helpdesk_download/ Επιλέγεις Os → Others Bios-Utilities → See all downloads Spoiler Επεξ/σία 2 Ιουνίου από nickol-us
Apaleytos80 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου πώς και δεν βάζεις τον Ε5-2667v2 για gaming?. 8C/16t αλλά καλυτερα clocks, 12%+ single core performance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα