Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχα πάει για ανανέωση κινητών σε Γερμανό και μου είπαν ότι δικαιούμαι και δωρεάν αναβάθμιση router με άλλο που είναι wifi 6 και το πήρα. Έχω 1000αρα γραμμή αλλά πολλές φορές από το κινητό το γυρίζω σε 5g γιατί με wifi πολλές σελίδες δεν ανοίγουν. Με το παλιό δεν είχα πρόβλημα. Έχω απεριόριστα δεδομένα αλλά αυτό δεν είναι λύση. Κάποια ιδέα τι φταίει; Επεξ/σία 2 Ιουνίου από Γιάννης Platano
jimmy1966 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου το ιδιο προβλημα εχει και ενας φιλος με vdsl 50αρα γραμμη,που του εδωσε η vodafone το powerstation wi fi 6.Βαζει ενα ρουτερακι cudy(σαν ασυρματο δρομολογητη)στη wan του cudy και στη lan του powerstation (μεσα στο cudy τρεχει vpn σε wirequard client)και δεν του δινει ιντερνετ.Θελει καποια ρυθμιση μεσα στο μενου του powerstation;Οταν απενεργοποιει το vpn στο cydy,τοτε το cudy δινει κανονικα ιντερνετ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου Θα παρω την cosmote να δω τι θα μου πουν... Εχουμε ολοι απεριοριστα δεδομενα στην οικογενεια αλλα ετσι και οι μπαταριες πεφτουν πιο γρηγορα
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καταρχάς δεν είναι πρόβλημα του wifi 6 σαν πρωτόκολλο το ότι δεν ανοίγουν οι σελίδες….καλυτερα άλλαξε τον τίτλο με το μοντέλο του ρουτερ που έχεις μπας και κάποιος ασχοληθεί να σε βοηθήσει σοβαρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, atheatos είπε Καταρχάς δεν είναι πρόβλημα του wifi 6 σαν πρωτόκολλο το ότι δεν ανοίγουν οι σελίδες….καλυτερα άλλαξε τον τίτλο με το μοντέλο του ρουτερ που έχεις μπας και κάποιος ασχοληθεί να σε βοηθήσει σοβαρά. Speedport Plus 2 Δεν με αφήνει να αλλάξω τίτλο Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν Έχω δύο ασύρματα δίκτυα στις ρυθμίσεις wifi Ένα ας πούμε giannis στα 2.4 συχνότητα για να δουλεύει μια σκούπα ρομπότ xiaomi που θέλει 2.4 και ένα ας πούμε giannis5 στα 5 συχνότητα Επίσης ένα δίκτυο guest που χρειάζομαι για κάποιο λόγο στα 2.4 Οταν συνδέομαι στο τελευταίο δεν έχω πρόβλημα Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες σε όλα τα δίκτυα. Τα άλλα δύο πολλές φορές έχουν πρόβλημα. Αν όμως κάνω επανεκκίνηση στο κινητό αυτό συνδέεται με το πιο δυνατό δίκτυο Δεν έχω δοκιμάσει αν τα δύο giannis τα σβήσω από το κινητό αν έχει πρόβλημα η σκούπα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα