Nik23g Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα έχει αγοράσει κανένας κινητό από Κίνα πρόσφατα έχω μερικές απορίες
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Nik23g είπε Καλησπέρα έχει αγοράσει κανένας κινητό από Κίνα πρόσφατα έχω μερικές απορίες Γραψε τις αποριες σου συγκεκριμενα, και οποιος ξερει θα σου απαντησει
villasg Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Το 1ο και βασικο ειναι να εχει global rom . Απο εκει και περα και εγω εχω παρει απο κινα ( aliexpress ) αλλα απο ευρωπαικη αποθηκη . Το ιδιο κανουν και bangood dhgate gearbest κλπ . Ποιες αποριες εχεις ? Στις 1/6/2025 στις 11:32 ΠΜ, villasg είπε 320+φορτιστης Alliexpress απο ευρωπη 12/512 312€- 315€ με φορτιστη ---- 286€ 12/256 με φορτιστη
Nik23g Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, villasg είπε Το 1ο και βασικο ειναι να εχει global rom . Απο εκει και περα και εγω εχω παρει απο κινα ( aliexpress ) αλλα απο ευρωπαικη αποθηκη . Το ιδιο κανουν και bangood dhgate gearbest κλπ . Ποιες αποριες εχεις ? Ήθελα να μάθω αν η κινεζική έκδοση με την global έχει μεγάλες διαφορές και αν παίζει να υπάρχει θέμα με τελωνείο. Επίσης θα ήθελα και κανένα site εκτός ali για έρευνα αγοράς 48 λεπτά πριν, Nik23g είπε Ήθελα να μάθω αν η κινεζική έκδοση με την global έχει μεγάλες διαφορές και αν παίζει να υπάρχει θέμα με τελωνείο. Επίσης θα ήθελα και κανένα site εκτός ali για έρευνα αγοράς https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0CST9M7RQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A36UVK9PB7W3EV&psc=1 Αυτό είναι κομπλέ?
villasg Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Nik23g είπε Ήθελα να μάθω αν η κινεζική έκδοση με την global έχει μεγάλες διαφορές και αν παίζει να υπάρχει θέμα με τελωνείο. Επίσης θα ήθελα και κανένα site εκτός ali για έρευνα αγοράς τεραστιες και βασικα οχι στην γλωσσα αλλα τα δικτυα . Bangood , dhgate , gearbest ,giztop , chinavasion klp klp klp 1 ώρα πριν, Nik23g είπε Αυτό είναι κομπλέ? Λεει ιντερνασιοναλ και οχι global πρεπει να δεις την ενοτητα με τις συχνοτητες εαν ειναι για ελλαδα . Τα μαγαζι αυτο δεν ειναι κινα αλλα μαλαισια . Δεν ξερω εαν προσθετει φορο αλλιως θα σε σκισουν εδω και εαν στειλει με dhl θα δωσεις αλλα τοσα
Nik23g Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 10 ώρες πριν, villasg είπε τεραστιες και βασικα οχι στην γλωσσα αλλα τα δικτυα . Bangood , dhgate , gearbest ,giztop , chinavasion klp klp klp Λεει ιντερνασιοναλ και οχι global πρεπει να δεις την ενοτητα με τις συχνοτητες εαν ειναι για ελλαδα . Τα μαγαζι αυτο δεν ειναι κινα αλλα μαλαισια . Δεν ξερω εαν προσθετει φορο αλλιως θα σε σκισουν εδω και εαν στειλει με dhl θα δωσεις αλλα τοσα Οκ ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα