Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω για κινητό για γενική χρήση (fb, YouTube, βίντεο - φωτογραφίες, ίσως και λίγο video editing) γύρω στα 350-400€. Χωρητικότητα τουλάχιστον 256gb.

Θα ήθελα επίσης να είναι είναι ανθεκτικό στο νερό (ip67 και άνω). Δεν υπάρχει σκοπός να χρησιμοποιηθεί εντός νερού, απλά για κάποιο ατύχημα να υπάρχει κάποια προστασία.

Μέχρι στιγμής έχω δει το Samsung Galaxy A56.

Υπάρχουν άλλες προτάσεις;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, derr είπε

Καλησπέρα ψάχνω για κινητό για γενική χρήση (fb, YouTube, βίντεο - φωτογραφίες, ίσως και λίγο video editing) γύρω στα 350-400€. Χωρητικότητα τουλάχιστον 256gb.

Θα ήθελα επίσης να είναι είναι ανθεκτικό στο νερό (ip67 και άνω). Δεν υπάρχει σκοπός να χρησιμοποιηθεί εντός νερού, απλά για κάποιο ατύχημα να υπάρχει κάποια προστασία.

Μέχρι στιγμής έχω δει το Samsung Galaxy A56.

Υπάρχουν άλλες προτάσεις;

https://www.bestprice.gr/item/2159568839/motorola-moto-edge-50-pro-5g-12gb-512gb.html

https://www.bestprice.gr/item/2160442590/realme-14-pro-5g-12gb-512gb.html

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

και το poco χ7 pro

Από όσο ξέρω έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα στην κάμερα τα Poco? ή αυτό είναι μόνο σε σχέση με τα πιο ακριβά κινητά;

Δημοσ.
7 minutes ago, derr said:

Από όσο ξέρω έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα στην κάμερα τα Poco? ή αυτό είναι μόνο σε σχέση με τα πιο ακριβά κινητά;

Έχω το poco x7 pro και έχει μια χαρά κάμερα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, derr είπε

σε σχεση με τον ανταγωνισμο δεν βγαζει καλες φωτο, οχι τιποτα χαλια, τον imx882 εχει

απο την αλλη εχει πολυ πιο πανω τον cpu ram ufs οθονη και μπαταρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα και το Xiaomi 14t, πιστεύετε αξίζει τα παραπάνω χρήματα; Αν και έχει χειρότερο επεξεργαστή από Poco μου φαίνεται είναι καλύτερο γενικά σαν all around ή κάνω λάθος;

Γενικά το φοβάμαι λίγο το Poco ότι είναι εστιασμένο μόνο για επιδόσεις στο gaming ενώ υποθέτω το Xiaomi θα είναι ίσως πιο προσεγμένο γενικά (και σε os, ποιότητα κλπ).

Ξέρω προφανώς ότι το Poco είναι Xiaomi βέβαια 

Επεξ/σία από derr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...