thelos257 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπερα σας προσπαθω να γραψω πανω σε ενα usb stick ξανα τα windows για τον φορητο μου υπολογιστη Lenovo ThinkPad X280 με το προγραμμα της Lenovo που παρεχετε αλλα μου δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια εγγραφης και σταματα στο 5% που λεει parition και μετα το usb μου γραφει το παραπανω μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η ερευση του απο το καθορισμενο συστημα
atheatos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας προσπαθω να γραψω πανω σε ενα usb stick ξανα τα windows για τον φορητο μου υπολογιστη Lenovo ThinkPad X280 με το προγραμμα της Lenovo που παρεχετε αλλα μου δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια εγγραφης και σταματα στο 5% που λεει parition και μετα το usb μου γραφει το παραπανω μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η ερευση του απο το καθορισμενο συστημα Το πρόγραμμα γράφει ότι δεν είναι δυνατή η ερευση ? Μηπως μπορείς να του αλλάξεις γλώσσα σε αγγλικά για να καταλάβουμε τι λέει? 😁
TopCLR Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Πολύ πιθανόν το usb stick να έχει πρόβλημα και "χάνεται" από το σύστημα! Έχω 1-2 φτηνά usb stick που όταν τα κουμπώνω στο PC και πάω να γράψω κάτι περισσότερο από 10-15ΜΒ να "εξαφανίζονται" από το σύστημα μετά από λίγο, σαν να μην είναι κουμπωμένο το usb stick στο PC! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα