Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα παντως το 8BITDO usb συνδεθηκε πολυ ευκολα με το χειριστηριο και λειτουργουσε κανονικα και η δονηση 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, βλέπω το dualsense στα 55 ευρώ στο bestprice. το θεωρείτε προσφορά?

οχι.Το ειχα παρει πριν 2 χροναι στα 50 ευρω.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, HappyMerchant είπε

Δεν το βλέπω να έχει αναφερθεί, βλέπω το dualsense στα 55 ευρώ στο bestprice. το θεωρείτε προσφορά?

Τωρα ειναι σε προσφορα, ακομα σημερα(11/06) στα 55 ευρω στις μεγαλες αλυσιδες. Να πεσει 50 συντομα, δυσκολα

Δημοσ.

παιδια μια σημειωση για οσους επιλεξετε να παρετε το 8bitdo usb για συνδεση με το xbox controller:Μολις εκανα εγκατασταση το προγραμμα για το usb και εκλεισα το πισι μετα απο 3-4 ωρες,οταν προσπαθησα να το ανοιξω κρεμαγε σαν τρελο,σε σημειο που αναγκαστηκα να κανω rollback σε ημερομηνια 3 ημερες πριν...Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το προβλημα το προκαλεσε το usb προγραμμα,αλλα το ειδα πολυ κινεζικο και επρεπε να το κανω exception  απο το widows defender για να το εγκαταστησω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, HatTrick είπε

παιδια μια σημειωση για οσους επιλεξετε να παρετε το 8bitdo usb για συνδεση με το xbox controller:Μολις εκανα εγκατασταση το προγραμμα για το usb και εκλεισα το πισι μετα απο 3-4 ωρες,οταν προσπαθησα να το ανοιξω κρεμαγε σαν τρελο,σε σημειο που αναγκαστηκα να κανω rollback σε ημερομηνια 3 ημερες πριν...Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το προβλημα το προκαλεσε το usb προγραμμα,αλλα το ειδα πολυ κινεζικο και επρεπε να το κανω exception  απο το widows defender για να το εγκαταστησω... 

Το Ultimate software έβαλες?

https://support.8bitdo.com/ultimate/ultimate-2.4g-wireless-controller.html

Υπόψην πως είναι προαιρετικό, το χειριστήριο δουλεύει μια χαρά χωρίς αυτό. Δεν θέλει καν install, απλά extract σε φάκελο. Όντως ο default φάκελος είναι στα κινέζινα αλλά το αλλάζεις.

Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές χωρίς κανένα θέμα. Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να προκάλεσε τέτοιο πρόβλημα αλλά με τα PC ποτέ δεν ξέρεις.

Επεξ/σία από Despotas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...