Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 ώρες πριν, allure_boy είπε 5 σεπτεμβριου οπως λες ας μου το δωσουν αν δεν συναινεσω εγω ...... δεν μπορουν να μου δωσουν τιποτα ! υπαρχει και η ευρωπη για καταγγελια και θα κανουν χιλιαδες... Γιατι, είχες συναινέσει ποτέ για να λάβεις ΑΜΚΑ, Ή ΑΦΜ? Θα παρω το ρίσκο να πω πως, οχι. Επίσης τι ακριβώς ενοχλεί ο Π.Α? Ένας ενιαίος αριθμός ειναι σαν τον ΑΦΜ ξερωγω, γιατι τετοιο ζόρι? 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 32 λεπτά πριν, stormrain είπε Γιατι, είχες συναινέσει ποτέ για να λάβεις ΑΜΚΑ, Ή ΑΦΜ? Θα παρω το ρίσκο να πω πως, οχι. Επίσης τι ακριβώς ενοχλεί ο Π.Α? Ένας ενιαίος αριθμός ειναι σαν τον ΑΦΜ ξερωγω, γιατι τετοιο ζόρι? Συγκεκριμένα κόμματα και συγκεκριμένες σελίδες πυροδοτούν τέτοιες καταστάσεις, όπως πάντα. 3 1
Sablj Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 9 hours ago, allure_boy said: 5 σεπτεμβριου οπως λες ας μου το δωσουν αν δεν συναινεσω εγω ...... δεν μπορουν να μου δωσουν τιποτα ! υπαρχει και η ευρωπη για καταγγελια και θα κανουν χιλιαδες... Μην χαθείς όμως τότε, θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις τι θα γίνει... 5
archer100 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Όποιος γνωρίζει από δομές και δεδομένων και οργάνωση τους, καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το μοναδικό "key" για κάθε οντότητα, κάτι σαν τα κλειδιά μιας Python dictionary, ή ένα unique id σε έναν πίνακα βάσης. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Καμία σχέση δεν έχει με την ασφάλεια και παρακολούθηση, αν θέλει ένα πολιτικό σύστημα να σε παίξει μπάλα στενό κορσέ, μια χαρά μπορεί και χωρίς ΠΑ, τα παραδείγματα στην Ιστορία άπειρα 1
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, allure_boy said: μου αρεσει που λες αλλη μια προφητεια επιβεβαιωνετε και θα επιλεξεις το 6 και 6 εκτος αν τρολαρεις κατα τα αλλα δεν εχεις καταλαβει καν οτι πουλας την ελευθερια σου ...οτι κανεις τα παντα ... θα τα βλεπουν ολα ! καμια ιδιωτικοτητα καταπληκτικο .... δεν το συζητω ... και φυσικα ουτε ο αμκα ουτε το αφμ θα καταργηθει ... Όλα γίνονται βάσει Θεϊκού Σχεδίου, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι αν πιστεύεις πραγματικα. Spoiler (Ησ. 46:9-10) Φέρτε στο νου σας όσα γίνανε από πολύ παλιά, τα πρώτα, γιατί εγώ είμαι ο Θεός και δεν υπάρχει άλλος εκτός από μένα· Θεός χωρίς τον όμοιό του. Εγώ απ’ την αρχή το μέλλον φανερώνω και από πριν όσα ακόμα δεν έχουν συμβεί. Λέω, “το σχέδιό μου θα εκτελεστεί, κι όλα όσα επιθυμώ θα τα πραγματοποιήσω”. (Προς Ρωμαίους 8:28) Είμαστε βέβαιοι ότι, αν αγαπά κανείς το Θεό, ο Θεός κάνει τα πάντα να συντελούν στο καλό του. Αυτό ισχύει για όσους κάλεσε ο Θεός σύμφωνα με το λυτρωτικό του σχέδιο. Άλλωστε, οι δοκιμασίες αυτής της ζωής δίδονται από τον Κύριο για να οδηγηθούμε στην πνευματική ωριμότητα και την τελική ένωση με τον Επουράνιο Πατέρα μας. Spoiler (Προς Εβραίους 12: 5-11) Δείξτε υπομονή κατά τη διαπαιδαγώγησή σας· ο Θεός σάς μεταχειρίζεται σαν παιδιά του. Γιατί ποιο παιδί δεν το διαπαιδαγωγεί ο πατέρας του; Αν πάλι δεν έχετε τη διαπαιδαγώγηση που έχουν πάρει όλοι, τότε είστε νόθα κι όχι γνήσια παιδιά. Έπειτα, οι σαρκικοί μας πατέρες μάς διαπαιδαγωγούσαν με τιμωρίες, κι όμως τους σεβόμασταν· δε θα πρέπει πολύ περισσότερο να υποταχθούμε στον Πατέρα των πνευμάτων για να κερδίσουμε την πραγματική ζωή; Οι πρώτοι μάς διαπαιδαγώγησαν όπως αυτοί νόμιζαν για λίγο χρόνο· εκείνος για το καλό μας, για να μετάσχουμε στην αγιότητά του. Η διαπαιδαγώγηση ποτέ δε φαίνεται στην αρχή να προξενεί χαρά αλλά λύπη· αργότερα, όμως, αποφέρει ειρήνη και δικαιοσύνη σ’ αυτούς που διαπαιδαγωγήθηκαν. (Ιακώβου 1: 2-4) Αδερφοί μου, να χαίρεστε όταν δοκιμάζεστε από πολλούς και διαφόρους πειρασμούς· γιατί πρέπει να ξέρετε ότι μέσα από τη δοκιμασία της πίστεώς σας γεννιέται η υπομονή. Η υπομονή σας όμως πρέπει να κρατήσει ως το τέλος, για να γίνετε τέλειοι και ολοκληρωμένοι και να μην υστερείτε σε τίποτε. (Προς Ρωμαίους 5:3-5) Δεν καυχώμεθα δε μόνον δια την χάριν, που ελάβομεν και την δόξαν που θα απολαύσωμεν, αλλά και δια τας θλίψεις, επειδή γνωρίζομεν καλά, ότι η θλίψις εργάζεται σιγά-σιγά και φέρει ως πολύτιμον αγαθόν την υπομονήν, η δε υπομονήν έχει ως καρπόν της την δοκιμασμένην αρετήν, η δε δοκιμασμένη αρετή φέρει την σταθεράν ελπίδα προς τον Θεόν. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από kirileman
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου On 03/06/2025 at 15:08, bujam1 said: Εντωμεταξύ, πόσο γαμάτη ιδέα στα τρια πρώτα ψηφία να υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης ύπαρξης Ι,1 και 0,Ο... Θα γελάσουμε πολύ με 'χειρόγραφες' αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσεις τον ΠΑ και ο υπάλληλος που μετά το καταχωρεί 'στο σύστημα' να μην ξεχωρίζει τα γράμματα/νούμερα και να στο βγάζει άκυρο... Α όντως; Καλά πήγε κι αυτό. Κόψαν που κόψαν όσα γράμματα δεν υπάρχουν στο λατινικό αλφάβητο (όπως στις πινακίδες των οχημάτων), δε μπορούσαν να κόψουν κι όσα δημιουργούν σύγχιση; 1
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, kirileman είπε Είμαστε βέβαιοι ότι, αν αγαπά κανείς το Θεό, ο Θεός κάνει τα πάντα να συντελούν στο καλό του. 9
allure_boy Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, stormrain είπε Γιατι, είχες συναινέσει ποτέ για να λάβεις ΑΜΚΑ, Ή ΑΦΜ? Θα παρω το ρίσκο να πω πως, οχι. Επίσης τι ακριβώς ενοχλεί ο Π.Α? Ένας ενιαίος αριθμός ειναι σαν τον ΑΦΜ ξερωγω, γιατι τετοιο ζόρι? οκ αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι προσπαθουν να κανουν λυπαμαι ... δεν μπορω εγω με το πολυ μυαλο που διαθετω να κανω τον καθηγητη ... τον εχω κανει τον καθηγητη σε αλλα πραγματα με μεγαλη επιτυχια ... Επεξ/σία 10 Ιουνίου από allure_boy 1 2
zazoum Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 hours ago, kirileman said: Reveal hidden contents (Προς Εβραίους 12: 5-11) Δείξτε υπομονή κατά τη διαπαιδαγώγησή σας· ο Θεός σάς μεταχειρίζεται σαν παιδιά του. Γιατί ποιο παιδί δεν το διαπαιδαγωγεί ο πατέρας του; Αν πάλι δεν έχετε τη διαπαιδαγώγηση που έχουν πάρει όλοι, τότε είστε νόθα κι όχι γνήσια παιδιά. Έπειτα, οι σαρκικοί μας πατέρες μάς διαπαιδαγωγούσαν με τιμωρίες, κι όμως τους σεβόμασταν· δε θα πρέπει πολύ περισσότερο να υποταχθούμε στον Πατέρα των πνευμάτων για να κερδίσουμε την πραγματική ζωή; Οι πρώτοι μάς διαπαιδαγώγησαν όπως αυτοί νόμιζαν για λίγο χρόνο· εκείνος για το καλό μας, για να μετάσχουμε στην αγιότητά του. Η διαπαιδαγώγηση ποτέ δε φαίνεται στην αρχή να προξενεί χαρά αλλά λύπη· αργότερα, όμως, αποφέρει ειρήνη και δικαιοσύνη σ’ αυτούς που διαπαιδαγωγήθηκαν. (Ιακώβου 1: 2-4) Αδερφοί μου, να χαίρεστε όταν δοκιμάζεστε από πολλούς και διαφόρους πειρασμούς· γιατί πρέπει να ξέρετε ότι μέσα από τη δοκιμασία της πίστεώς σας γεννιέται η υπομονή. Η υπομονή σας όμως πρέπει να κρατήσει ως το τέλος, για να γίνετε τέλειοι και ολοκληρωμένοι και να μην υστερείτε σε τίποτε. (Προς Ρωμαίους 5:3-5) Δεν καυχώμεθα δε μόνον δια την χάριν, που ελάβομεν και την δόξαν που θα απολαύσωμεν, αλλά και δια τας θλίψεις, επειδή γνωρίζομεν καλά, ότι η θλίψις εργάζεται σιγά-σιγά και φέρει ως πολύτιμον αγαθόν την υπομονήν, η δε υπομονήν έχει ως καρπόν της την δοκιμασμένην αρετήν, η δε δοκιμασμένη αρετή φέρει την σταθεράν ελπίδα προς τον Θεόν. Τί εμετικά κείμενα είναι αυτά, ποιός ηλίθιος έγραφε έτσι; την τύχη μου μέσα 1
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, zazoum είπε Τί εμετικά κείμενα είναι αυτά, ποιός ηλίθιος έγραφε έτσι; την τύχη μου μέσα Κάποιος που νόμιζε ότι μπορούσε όχι μόνο να καταλάβει αλλά και να απλουστεύσει έργα του Πλάτωνα. Και είχε δίκιο, έπιασε! 2
zazoum Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 minute ago, Lucifer said: Κάποιος που νόμιζε ότι μπορούσε όχι μόνο να καταλάβει αλλά και να απλουστεύσει έργα του Πλάτωνα. Και είχε δίκιο, έπιασε! Εμ, δεν είχαν διαβασει Σκεπτικιστές για να έχουν αντιστάσεις στους κλασσικούς.
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 hours ago, Lucifer said: Κάποιος που νόμιζε ότι μπορούσε όχι μόνο να καταλάβει αλλά και να απλουστεύσει έργα του Πλάτωνα. Και είχε δίκιο, έπιασε! Μια και το αναφέρεις, η ανάγνωση του τρολαρίσματος Σωκράτη σε Θρασύμαχο θα πρέπει να είναι προϋπόθεση για εγγραφή σε φορούμ.
Dead-Poet Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 ώρες πριν, D4rthRevan είπε Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Π.Α. ξεκινάει ως ΧΧΧ Είναι μία από τις πιθανές επιλογές που μου εμφανίζονται, μαζί με την ΚΚΚ και ΚΝΕ. Ακόμα δεν έχω διαλέξει…
fingolfingr Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Από 28/6 είναι υποχρεωτικός ο προσωπικός αριθμός για την έκδοση ταυτότητας. Και για να βγάλεις προσωπικό αριθμό πρέπει να βγάλεις ΑΦΜ. Πάω λοιπον να βγάλω για την 12χρονη κόρη μου ΑΦΜ ακολουθόντας την διαδικασία και μου βγάζει ότι πρεπει να έχει ταυτότητα για να γίνει ταυτοποιηση. Κανείς δεν ξέρει τι πρεπει να γίνει γιατί είναι καινούργιο. Έχει κανείς καμια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα