vorlon68 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 ώρες πριν, fingolfingr είπε Και σαν συνέχεια.... Για να βγάλεις προσωπικό αριθμό, πρέπει πρώτα να δηλώσεις κινητό στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας. Που το παιδί δεν έχει δικό του κινητό και το δικό μου δεν το δέχεται γιατί είναι ήδη καταχωρημένο σε εμένα. Η λύση λέει είναι να πάω σε ΚΕΠ. Που το Αύγουστο κλείνουν στις 3 εδω και δεν τα προλαβαίνω. Και ποιος ξέρει τι άλλο διαμαντακι θα βγει παρακάτω. Πηγαινε και βγαλε ενα καρτοκινητο στο ονομα σου και δηλωσέ το. Σιγα το πρόβλημα.
fingolfingr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 28/8/2025 στις 12:54 ΜΜ, vorlon68 είπε Πηγαινε και βγαλε ενα καρτοκινητο στο ονομα σου και δηλωσέ το. Σιγα το πρόβλημα. Για να δηλωθεί ενα κινητό στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας (αν δεν το εχουν αλλαξει τους τελευταιους 6 μήνες δλδ) πρεπει να είναι στο όνομα του χρήστη. Δλδ στην κόρης. Και της γυναίκας πχ που είχα παει να δηλωσω, δεν το δεχόταν επειδή ήταν στο όνομα μου. Εκεί βεβαια υπηρχε η επιλόγή ταυτοποιησης με κωδικούς τράπεζας. Γι αυτό και σου λεει για παιδιά να πας στο ΚΕΠ που μπορείς να παρακάμψεις αυτό το κομματι. Για να μπεί στο δικό της όνομα, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να γίνει 15 οποτε μπορεί να δηλωθεί και σαν μαθητικό κλπ
vorlon68 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Για να δηλωθεί ενα κινητό στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας (αν δεν το εχουν αλλαξει τους τελευταιους 6 μήνες δλδ) πρεπει να είναι στο όνομα του χρήστη. Δλδ στην κόρης. Και της γυναίκας πχ που είχα παει να δηλωσω, δεν το δεχόταν επειδή ήταν στο όνομα μου. Εκεί βεβαια υπηρχε η επιλόγή ταυτοποιησης με κωδικούς τράπεζας. Γι αυτό και σου λεει για παιδιά να πας στο ΚΕΠ που μπορείς να παρακάμψεις αυτό το κομματι. Για να μπεί στο δικό της όνομα, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να γίνει 15 οποτε μπορεί να δηλωθεί και σαν μαθητικό κλπ Τι λες;;;; Το κινητό που ήταν στο μητρώο του πατέρα μου ήταν καρτοκινητο στο ονομά μου. Τα κινητα που ειναι περασμένα στο μητρώο της μάνας μου και της αδερφής μου ειναι συμβόλαια που και αυτα ειναι στο ονομά μου. Τα ίδια κινητα ειναι περασμένα και στα web banking τους. Κινητα που σχεδον 27 χρόνια ειναι στο ονομά μου. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από vorlon68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα