Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Κάθε φορά που σε αντίστοιχο θέμα διαβάζω μηνύματα με αναφορές σε προφητείες και χαράγματα, ακούγονται απόκοσμοι ήχοι μέσα από το κεφάλι μου! Είναι ο ήχος που κάνουν κάποιοι από τους νευρώνες μου όταν σπάνε οι δεσμοί μεταξύ τους και καίγονται για πάντα...

Και δυστυχώς αυτά δεν αναπληρώνονται... :( 

Σε βάθος χρόνου, λοιπόν, θα γράφεις κι εσύ τέτοια μηνύματα. :D

• Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσείς που λέτε ότι δεν θα το πάρετε, έχετε καταλάβει ότι το Σεπτέμβριο θα σας τον δώσει το κράτος με το ζόρι έτσι ; Δηλαδή κάπου έλεος με το IQ μερικών και έχετε και δικαίωμα να ψηφίζετε..

Είναι τελείως διαφορετικό να σου εκχωρήσουν αριθμό από το να τον αιτηθείς εσύ

• Confused 2
  • Haha 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τι διαφορά έχει ? 🤔

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Η μόνη διαφορά είναι ότι αν το βγάλεις τώρα, επιλέγεις εσύ τα πρώτα 2 γράμματα(Από τα 3 που έχει συνολικά) ενώ από Σεπτέμβριο θα τα βάλουν αυτοί και θα σου πουν αυτό είναι.

3 γράμματα και το ΑΦΜ σας είναι, χαλαρώστε με τα χαράγματα και τις αποκαλύψεις. Σε όλες τις άλλες χώρες το έχουν εδώ και χρόνια αυτό, μόνο εδώ ήταν φουρδέλο με 10 διαφορετικά ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω εβαλα N1O123456789 και το μετανιωσα.. ειμαι συγουρος οτι τα τζιμανια θα μπερδεύουν με το 1 με το Ι και το Ο με 0... επρεπε να ειχα βαλει το ΗΗΗ.. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τι διαφορά έχει ? 🤔

Ότι συναινείς αν τον αιτηθείς εσύ. Το να τον εκχωρήσουν δε λέει κάτι, τουλάχιστον όσο θα μπορεί κανείς  να μη τον χρησιμοποιεί. Πχ θα του ζητάνε το ΠΑ κι αυτός θα δίνει το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ ή τον αριθμό ΑΤ. Αν και όταν καταστεί υποχρεωτική η χρήση του τότε θα πρέπει να αποφασίσει κανείς τι θα κάνει.

Βλέπω τα διάφορα γέλια που βάζετε σε αυτά που γράφω. Πρώτον να πω πως εγώ είμαι αγνωστικιστής και δεν υιοθετώ προφητείες κτλ. Από τις απαντήσεις σας φαίνεται ότι απλώς θέλετε να κοροϊδέψετε όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Προσπάθησα απλώς να θέσω στην πραγματική βάση του τι ακριβώς υποστηρίζουν οι άνθρωποι που διαφωνούν με τον ΠΑ. Εγώ δε τους κοροϊδεύω, προσπαθώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις τους, τους έχω εξηγήσει ότι για το EAN κάνουν λάθος και δεν είχε ποτέ το 666, αλλά σε ότι αφορά τα ζητήματα ελευθερίας που τίθενται στη ψηφιακή μας εποχή καλώς ή κακώς έχουν βάσιμα επιχειρήματα. Μία γεύση πήραμε ήδη επί covid, πως στοχοποιήθηκαν ψηφιακά και απαγορεύτηκε η ελεύθερη διακίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Η απόσταση από την ελευθερία στο απολυταρχικό καθεστώς δεν είναι μεγάλη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιες ελευθερίες μας παραχωρούμε χάριν "ευκολίας".

13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η μόνη διαφορά είναι ότι αν το βγάλεις τώρα, επιλέγεις εσύ τα πρώτα 2 γράμματα(Από τα 3 που έχει συνολικά) ενώ από Σεπτέμβριο θα τα βάλουν αυτοί και θα σου πουν αυτό είναι.

3 γράμματα και το ΑΦΜ σας είναι, χαλαρώστε με τα χαράγματα και τις αποκαλύψεις. Σε όλες τις άλλες χώρες το έχουν εδώ και χρόνια αυτό, μόνο εδώ ήταν φουρδέλο με 10 διαφορετικά ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ κλπ

Aπάντησα παραπάνω ποια είναι η διαφορά

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ότι συναινείς αν τον αιτηθείς εσύ. Το να τον εκχωρήσουν δε λέει κάτι, τουλάχιστον όσο θα μπορεί κανείς  να μη τον χρησιμοποιεί. Πχ θα του ζητάνε το ΠΑ κι αυτός θα δίνει το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ ή τον αριθμό ΑΤ. Αν και όταν καταστεί υποχρεωτική η χρήση του τότε θα πρέπει να αποφασίσει κανείς τι θα κάνει

Καμία διαφορά δεν θα έχει στην πράξη εφόσον όλοι θα το έχουν. Πιστεύεις θα έχει σημασία αν το έβγαλες μόνος σου ή στο δώσαν αυτόματα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Πρώτον να πω πως εγώ είμαι αγνωστικιστής και δεν υιοθετώ προφητείες κτλ. Από τις απαντήσεις σας φαίνεται ότι απλώς θέλετε να κοροϊδέψετε όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Προσπάθησα απλώς να θέσω στην πραγματική βάση του τι ακριβώς υποστηρίζουν οι άνθρωποι που διαφωνούν με τον ΠΑ. Εγώ δε τους κοροϊδεύω, προσπαθώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις τους, τους έχω εξηγήσει ότι για το EAN κάνουν λάθος και δεν είχε ποτέ το 666, αλλά σε ότι αφορά τα ζητήματα ελευθερίας που τίθενται στη ψηφιακή μας εποχή καλώς ή κακώς έχουν βάσιμα επιχειρήματα. Μία γεύση πήραμε ήδη επί covid, πως στοχοποιήθηκαν ψηφιακά και απαγορεύτηκε η ελεύθερη διακίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Η απόσταση από την ελευθερία στο απολυταρχικό καθεστώς δεν είναι μεγάλη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιες ελευθερίες μας παραχωρούμε χάριν "ευκολίας".

Το να υποστηρίζεις ότι κάποια προφητεία εκπληρώθηκε (λολ) επειδή έχουμε ΑΦΜ είναι αρκετά δύσκολο να μην το κοροϊδέψει κάποιος, είναι η αλήθεια. 

Πώς ακριβώς παραχωρείς οποιαδήποτε ελευθερία χρησιμοποιώντας κάποιον αριθμό, κωδικό, συσκευή, whatever για authentication; Την ίδια ακριβώς ελευθερία παραχωρούσες όταν χρησιμοποιούσες την ταυτότητα. Βέβαια και τότε "του σατανά" υποστήριζαν κάποιοι. Αλλά έτσι, κουβέντα να γίνεται.

Η "ελεύθερη διακίνηση" επί covid απαγορεύτηκε επειδή είμαστε καταχωρημένοι ψηφιακά κι όχι επειδή είχαμε χουντική κυβέρνηση; Μμ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή να πάω να κανω διάλογο και να μην κοροϊδέψω, ΑΥΤΟΥΣ???

Άντε και αναγκάστηκα να τους κάνω και διαφήμιση.

Επεξ/σία από zazoum
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ότι συναινείς αν τον αιτηθείς εσύ. Το να τον εκχωρήσουν δε λέει κάτι, τουλάχιστον όσο θα μπορεί κανείς  να μη τον χρησιμοποιεί. Πχ θα του ζητάνε το ΠΑ κι αυτός θα δίνει το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ ή τον αριθμό ΑΤ. Αν και όταν καταστεί υποχρεωτική η χρήση του τότε θα πρέπει να αποφασίσει κανείς τι θα κάνει.

Βλέπω τα διάφορα γέλια που βάζετε σε αυτά που γράφω. Πρώτον να πω πως εγώ είμαι αγνωστικιστής και δεν υιοθετώ προφητείες κτλ. Από τις απαντήσεις σας φαίνεται ότι απλώς θέλετε να κοροϊδέψετε όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Προσπάθησα απλώς να θέσω στην πραγματική βάση του τι ακριβώς υποστηρίζουν οι άνθρωποι που διαφωνούν με τον ΠΑ. Εγώ δε τους κοροϊδεύω, προσπαθώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις τους, τους έχω εξηγήσει ότι για το EAN κάνουν λάθος και δεν είχε ποτέ το 666, αλλά σε ότι αφορά τα ζητήματα ελευθερίας που τίθενται στη ψηφιακή μας εποχή καλώς ή κακώς έχουν βάσιμα επιχειρήματα. Μία γεύση πήραμε ήδη επί covid, πως στοχοποιήθηκαν ψηφιακά και απαγορεύτηκε η ελεύθερη διακίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Η απόσταση από την ελευθερία στο απολυταρχικό καθεστώς δεν είναι μεγάλη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιες ελευθερίες μας παραχωρούμε χάριν "ευκολίας".

Εγώ από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι θεωρείς πως είναι ''καλό'' να μην το βγάλεις εσύ ο ίδιος τώρα για να μην δείξεις ότι(είσαι πρόβατο) έβγαλαν κάτι νέο και ''έτρεξες'' να το πάρεις, θα περιμένεις να στο δώσουν υποχρεωτικά αυτοί και τότε θα αισθάνεσαι καλά λέγοντας ότι εσύ ''αντιστάθηκες'' αλλά σε υποχρέωσαν να το έχεις.

Καμία ελευθερία δεν κόβεται/προστίθεται με τον ΠΑ πάντως. Απλώς θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα στις δημόσιες υπηρεσίες, τίποτα άλλο δεν θα αλλάξει. Και εννοείται καμία σχέση με τα εμβόλια το θέμα του ΠΑ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε θα το πω και ας πεσει να με φαει η ΕΟΝ. Ζω για την στιγμη που θα μπορουμε να βαλουμε ενα τσιπακι στο χερι(οχι αυτο του εμβολιου, σορρυ χειτερς) και να τα εχουμε ολα εκει(ταυτοτητες,ΠΑ,ακομα και καρτες). Θα ειμαι πρωτος στην γραμμη 😁 

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

Πριν να κινήσω διαδικασία διόρθωσης στο Δημοτολόγιο, πείτε μου λίγο βρε παιδιά. Όταν η υπηρεσία αντλεί τα ονοματεπωνυμικά στοιχεία, σας είχε όνομα και επώνυμο με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Σε εμένα ήταν όνομα-επώνυμο με λατινικά στοιχεία, από κάτω μητρώνυμο και πατρώνυμο με ελληνικά. 😕

Δημοσ.
20 ώρες πριν, zazoum είπε

το ξέρεις ότι τα χαραγματα τα λένε οι γραφικοί φανατικοί αιρετικοί της ΕΟΝ και όχι ο απλός Χριστιανός.

Οχι απαραιτητα.. πολυ ιερεις το λενε στις εκκλησιες και δεν ειναι φανατικοι.. το χαραγμα δεν ειναι μονο κυριολεκτικο αλλα και μεταφορικο.. οσο οτι απαρνεισαι ενα δικαιωμα που ο ανθρωπος ειχε απο τη γεννηση.. την ελευθερια..υπαρχει υποταγη της βουλησης.. περιγραφονται αυτα και μεσα στην αποκαλυψη στο κεφαλαιο 13 (αν δε κανω λαθος) .. και ασχετως τη θρησκεια γιατι δεν ειμαι ειδικος.. εμενα με τρομαζει η σκεψη οτι μπορει να μπει χωρις τη θεληση μου (οπως ειπε τωρα ο πρωθυπουργος απο Σεπτεμβρη οτι θα μας δωσουν και ας μη θελουμε αριθμο) ενα τσιπ , tracker πες το οπως θες.. ασχετως αν γραφει 666.. και θα μπορει με ενα κουμπι να με αποκλεισει απ ολο το συστημα αν δε κανω ακριβως αυτο που θελει εφοσον συνδεεται αρχικα με μια υπηρεσια και μετα με τραπεζες και ιδρυματα.. και μη μου πεις οτι δεν εγινε.. εμβολιασμενος ειμαι αλλα οσοι δε κανανε το εμβολιο δε τους το εβγαλε απ τη μυτη? δεν τους εμποδιζε απο το να διασκεδασουν, να ταξιδεψουν και να ζησουν φυσιολογικα οπως οι υπολοιποι? γιατι να μη το κανει και τωρα αν πας κοντρα στο συστημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...