zazoum Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου ναι καλά. και γω στα νιάτα μου κόντρα στο σύστημα νόμιζα ότι πήγαινα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, christospvl είπε Οχι απαραιτητα.. πολυ ιερεις το λενε στις εκκλησιες και δεν ειναι φανατικοι.. το χαραγμα δεν ειναι μονο κυριολεκτικο αλλα και μεταφορικο.. οσο οτι απαρνεισαι ενα δικαιωμα που ο ανθρωπος ειχε απο τη γεννηση.. την ελευθερια..υπαρχει υποταγη της βουλησης.. περιγραφονται αυτα και μεσα στην αποκαλυψη στο κεφαλαιο 13 (αν δε κανω λαθος) .. και ασχετως τη θρησκεια γιατι δεν ειμαι ειδικος.. εμενα με τρομαζει η σκεψη οτι μπορει να μπει χωρις τη θεληση μου (οπως ειπε τωρα ο πρωθυπουργος απο Σεπτεμβρη οτι θα μας δωσουν και ας μη θελουμε αριθμο) ενα τσιπ , tracker πες το οπως θες.. ασχετως αν γραφει 666.. και θα μπορει με ενα κουμπι να με αποκλεισει απ ολο το συστημα αν δε κανω ακριβως αυτο που θελει εφοσον συνδεεται αρχικα με μια υπηρεσια και μετα με τραπεζες και ιδρυματα.. και μη μου πεις οτι δεν εγινε.. εμβολιασμενος ειμαι αλλα οσοι δε κανανε το εμβολιο δε τους το εβγαλε απ τη μυτη? δεν τους εμποδιζε απο το να διασκεδασουν, να ταξιδεψουν και να ζησουν φυσιολογικα οπως οι υπολοιποι? γιατι να μη το κανει και τωρα αν πας κοντρα στο συστημα; Μα ΔΕΝ σου δίνεται η επιλογή να μην έχεις ΠΑ, ποια κόντρα στο σύστημα ? Από Σεπτέμβρη θα τον έχουν άπαντες θέλουν δεν θέλουν. 1
christospvl Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 ώρες πριν, billdanos είπε Κάθε φορά που σε αντίστοιχο θέμα διαβάζω μηνύματα με αναφορές σε προφητείες και χαράγματα, ακούγονται απόκοσμοι ήχοι μέσα από το κεφάλι μου! Είναι ο ήχος που κάνουν κάποιοι από τους νευρώνες μου όταν σπάνε οι δεσμοί μεταξύ τους και καίγονται για πάντα... Και δυστυχώς αυτά δεν αναπληρώνονται... Kαλο θα ηταν βεβαια να μην υπαρχουν καν αναφορες - κοροϊδίες ή να θιγονται θρησκειες σε τεχνολογικη σελιδα .. 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μα ΔΕΝ σου δίνεται η επιλογή να μην έχεις ΠΑ, ποια κόντρα στο σύστημα ? Από Σεπτέμβρη θα τον έχουν άπαντες θέλουν δεν θέλουν. Σιγουρα καπως θα μπορεις ομως να μη παραλαβεις τη νεα ταυτοτητα μεχρι το 2026 ή να διαμαρτυρηθεις.. Δε γινεται με το ετσι θελω να σου λενε εμεις θα σου βγαλουμε αριθμο.. Με ποια υπογραφη θα το βγαλουν; ποιος συναινεί? Παντα σε δημοσια εγγραφα χρειαζεται υπογραφη για τη παραλαβη και συναινεση.. 1
koutsis Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, christospvl είπε Kαλο θα ηταν βεβαια να μην υπαρχουν καν αναφορες - κοροϊδίες ή να θιγονται θρησκειες σε τεχνολογικη σελιδα .. Αυτό που όλοι φοβούνται μην θίξει / καροιδέψει κάποιος κάποια θρησκεία τι φάση? Απο πότε οι θρησκείες είναι υπερανω σχολιασμού/κριτικής/σάτυρας ?? 3 1
BLiTzER Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Αυτό που όλοι φοβούνται μην θίξει / καροιδέψει κάποιος κάποια θρησκεία τι φάση? Απο πότε οι θρησκείες είναι υπερανω σχολιασμού/κριτικής/σάτυρας ?? Στην Ελλάδα; Από πάντα. 1
zazoum Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 minutes ago, koutsis said: Αυτό που όλοι φοβούνται μην θίξει / καροιδέψει κάποιος κάποια θρησκεία τι φάση? Απο πότε οι θρησκείες είναι υπερανω σχολιασμού/κριτικής/σάτυρας ?? θα σου βγει κανενας να σου πει τώρα το γνωστο: "ναι πηγαινε στο Αφγανισταν να κοροϊδέψεις τη θρησκεία τους και τα λέμε"
koutsis Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μόλις τώρα, zazoum είπε θα σου βγει κανενας να σου πει τώρα το γνωστο: "ναι πηγαινε στο Αφγανισταν να κοροϊδέψεις τη θρησκεία τους και τα λέμε" Και επειδή στο Αφγανιστάν ζούν στο μεσαίωνα σημαίνει οτι αυτό είναι και το λογικό/σωστό και πρέπει να γίνεται και στην Ευρώπη/Αμερική?? 1 1
zazoum Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Just now, koutsis said: Και επειδή στο Αφγανιστάν ζούν στο μεσαίωνα σημαίνει οτι αυτό είναι και το λογικό/σωστό και πρέπει να γίνεται και στην Ευρώπη/Αμερική?? ελα μου ντε, αλλά αυτο βγαινουν και λένε σε αυτό το σημείο του διαλόγου 1
BLiTzER Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, koutsis είπε Και επειδή στο Αφγανιστάν ζούν στο μεσαίωνα σημαίνει οτι αυτό είναι και το λογικό/σωστό και πρέπει να γίνεται και στην Ευρώπη/Αμερική?? Λογική και θρησκεία είναι 2 πολύ διαφορετικά πράγματα. Ακριβώς όπως Ευρώπη και Ελλάδα. Όπως έχει πει ένα καλό φιλαράκι: "Rational arguments don't usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people". Επεξ/σία 4 Ιουνίου από BLiTzER 2 1
malakudi Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι θεωρείς πως είναι ''καλό'' να μην το βγάλεις εσύ ο ίδιος τώρα για να μην δείξεις ότι(είσαι πρόβατο) έβγαλαν κάτι νέο και ''έτρεξες'' να το πάρεις, θα περιμένεις να στο δώσουν υποχρεωτικά αυτοί και τότε θα αισθάνεσαι καλά λέγοντας ότι εσύ ''αντιστάθηκες'' αλλά σε υποχρέωσαν να το έχεις. Καμία ελευθερία δεν κόβεται/προστίθεται με τον ΠΑ πάντως. Απλώς θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα στις δημόσιες υπηρεσίες, τίποτα άλλο δεν θα αλλάξει. Και εννοείται καμία σχέση με τα εμβόλια το θέμα του ΠΑ. Το τι θεωρώ εγώ δεν έχει σημασία - εγώ μπορεί και να έχω πάρει ήδη ΠΑ. Αυτά που γράφω εξηγούν την στάση που κρατούν όσοι δε δέχονται να παραλάβουν τον ΠΑ. Έχει σημασία γι' αυτούς αν θα το πάρουν με τη θέλησή τους ή θα τους αποδοθεί απλώς. Αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες είναι οικειοθελής παραλαβή - αλλά και προσωπική επιλογή μέρους του ΠΑ. Επίσης το ότι θα τους αποδοθεί δε σημαίνει πως θα τον χρησιμοποιούν. Μόνο όταν γίνει υποχρεωτικός - δηλαδή δε θα μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς αυτόν - θα φανεί αν τα συγκεκριμένα άτομα προτιμήσουν να μείνουν εκτός "συστήματος" ή αν θα προσαρμοστούν.
gorge18 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, christospvl είπε Σιγουρα καπως θα μπορεις ομως να μη παραλαβεις τη νεα ταυτοτητα μεχρι το 2026 ή να διαμαρτυρηθεις.. Δε γινεται με το ετσι θελω να σου λενε εμεις θα σου βγαλουμε αριθμο.. Με ποια υπογραφη θα το βγαλουν; ποιος συναινεί? Παντα σε δημοσια εγγραφα χρειαζεται υπογραφη για τη παραλαβη και συναινεση.. Και τοτε γιατι πηγες και εβγαλες αφμ, ταυτοτητα (την παλια), αμκα κλπ; Ας μην τα εβγαζες και αυτα. Ακομα και αλλαγη να κανεις σε ταυτοτητα θα σου δωσουν νεο αριθμο. Δεν εχω δει κανεναν να κανει φασαρια που τον αλλαζουν. Τοσες σελιδες για 3 εξτρα γραμματα; 1
mariosnik_ Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Kostasspil είπε Επιδόματα πως παίρνουν; Προφανώς όσοι παίρνουν έχουν βγάλει ταυτότητα. Αλλά δεν είναι όλοι. Παιρνει ένας από την οικογένεια και τα δίνει στους άλλους. Μοιράζονται τα λεφτά. 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εσείς που λέτε ότι δεν θα το πάρετε, έχετε καταλάβει ότι το Σεπτέμβριο θα σας τον δώσει το κράτος με το ζόρι έτσι ; Δηλαδή κάπου έλεος με το IQ μερικών και έχετε και δικαίωμα να ψηφίζετε.. Ότι να ναι. Αφού θα το βγάλει το κράτος από μόνο του. Δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Ας το δώσει μόνο του. Τα ίδια συζητούσα με άλλους και με το θέμα του προσωπικού γιατρού. Μπαίνεις στο σύστημα και δεν μπορείς να βρεις σχεδόν κανέναν διαθέσιμο κοντά σου. Καθόμασταν και κοιτούσαμε ποιον συμφέρει να επιλέξω με βάση το μέρος. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μας χρησιμευσε σε κάτι διότι θεράποντες γιατρούς εχω. Συμφώνησα με την φίλη μου, είπε το κράτος ότι από Δευτέρα επιλέχτηκε αυτόματα προσωπικός γιατρός σε όλους, ε δεν βαριέσαι, ας κάνουν ότι θέλουν κι ας πάνε να πνιγουν από το υπουργείο. Όσο για το τελευταίο μαργαριτάρι που είπες, κάθε άλλο, σε μια χώρα που πρακτικά μόνο υποχρεώσεις έχω, ενώ στα δικαιώματα πρέπει να αγχώνεσαι, να τσιτωνεσαι και να τα κυνηγάς σαν σκυλι για τα αυτονόητα και τα θεσπισμενα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μου πουν να κάνω κάτι, θα κοιτάξω να μην το κάνω η να κάνω ακριβώς το αντίθετο όσο με παίρνει. 1 ώρα πριν, parsifal είπε Πριν να κινήσω διαδικασία διόρθωσης στο Δημοτολόγιο, πείτε μου λίγο βρε παιδιά. Όταν η υπηρεσία αντλεί τα ονοματεπωνυμικά στοιχεία, σας είχε όνομα και επώνυμο με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Σε εμένα ήταν όνομα-επώνυμο με λατινικά στοιχεία, από κάτω μητρώνυμο και πατρώνυμο με ελληνικά. 😕 Στο δικό μου που μπήκα λίγο και κοίταξα προχτές, μόνο με ελληνικούς τα έγραφε το σύστημα. 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αυτό που όλοι φοβούνται μην θίξει / καροιδέψει κάποιος κάποια θρησκεία τι φάση? Απο πότε οι θρησκείες είναι υπερανω σχολιασμού/κριτικής/σάτυρας ?? Το καλύτερο είναι ο καθένας να κρατάει το τι πιστεύει για τον εαυτό του. Αλλά αφού δεν θέλει και νομίζει ότι μπορεί να κριτικαρει τα πάντα, θα υποστεί κριτική και κοροϊδία ο ίδιος. Μετά να μην διαμαρτυρεται όμως για κακούς χριστιανούς μεσαίωνες και ταλιμπαν. Κριτικη και σατυρα θέλει να κάνει, κριτική και σατυρα θα δεχτεί.
christospvl Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αυτό που όλοι φοβούνται μην θίξει / καροιδέψει κάποιος κάποια θρησκεία τι φάση? Απο πότε οι θρησκείες είναι υπερανω σχολιασμού/κριτικής/σάτυρας ?? Δεν ειναι ουτε κριτικη ουτε σχολιασμος ουτε σατιρα.. το αρθρο δεν αναφερθηκε ποτε σε θρησκεια και ΕΟΝ.. ηταν καθαρα για τον αριθμο πολιτη.. το να συνδεεται ομως απο κατω και να χλευαζεται το πιστευω μιας θρησκειας θεωρω οτι ειναι επιθεση..κριτικη θα ηταν αν αναφεροταν το αρθρο σε θρησκευτικες αντιληψεις συμπολιτων μας.. σχολιασμος αν το αρθρο ηταν απευθειας για τις αντιληψεις των πολιτων μας.. και σατυρα αν υπηρχε σχετικη αναρτηση ή φωτογραφια που να δειχνει ατομα με αριθμο 3 ψηφιο στο κουτελο.. 59 λεπτά πριν, gorge18 είπε Και τοτε γιατι πηγες και εβγαλες αφμ, ταυτοτητα (την παλια), αμκα κλπ; Ας μην τα εβγαζες και αυτα. Ακομα και αλλαγη να κανεις σε ταυτοτητα θα σου δωσουν νεο αριθμο. Δεν εχω δει κανεναν να κανει φασαρια που τον αλλαζουν. Τοσες σελιδες για 3 εξτρα γραμματα; Δεν είναι θέμα τα 3 γράμματα ούτε αν έχω βγάλει ΑΦΜ ή ταυτότητα που στο κατω κατω ερωτηθηκα γι αυτα και με περιγραφουν σαν ατομο.. η ταυτοτητα μου και στο συστημα ειμαι ο Χρηστος Παρεξηγακης του Μητσου και μπορει καλιστα να γινει λαθος να σε μπερδεψουν ακριβως γιατι εισαι ενα ονομα.. Αυτά ήταν υποχρεωτικά για να ζήσω, να δουλέψω, να έχω πρόσβαση σε βασικά δικαιώματα. Δεν είναι το ίδιο με το να σου αλλάζουν την ταυτότητα με τρόπο που δεν εξηγήθηκε ποτέ ξεκάθαρα και χωρίς εναλλακτική και να σου λενε και σε 3 μηνες χωρις να το θες εγω θα σου βγαλω.. Οσο για τη δικαιολογια οτι γινεται για το συστημα για να μην υπαρχει μπερδεμα το θεωρω μ@$κιες καθως τοσα χρονια μια χαρα πηγαινε.. ετσι ξαφνικα τους μαρανε ο πονος? ή απλως θελουν να εχουν με ενα αριθμο ελεγχο σε ολα και να μπορουν οποτε θελουν να σε πετανε απ'το συστημα; 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 ώρες πριν, christospvl είπε Kαλο θα ηταν βεβαια να μην υπαρχουν καν αναφορες - κοροϊδίες ή να θιγονται θρησκειες σε τεχνολογικη σελιδα .. Καλό θα ήταν να μην μπλέκει κανείς τα θρησκευτικά με τα τεχνολογικά γενικότερα. Βλέπεις όμως τι συμβαίνει στην πράξη… 2
Evil13 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μετα απο ποσο καιρο απο την στιγμη που θα βγει ο προσωπικος αριθμος θα μπορουμε να βγαλουμε νεα ταυτοτητα με αυτον πανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα