lak10 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου χαραχθηκα και εγω αντε να παμε λιγο μπροστα το τριτο γραμμα δεν μπορεις να το επιλξεις τελικα εξαρταται απο τα πρωτα 2 αλφαριθμητικα στοιχεια
Geoisis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου ρε παιδια να ρωτησω αν ειμαι Ετεροδημότης πλεον σε αλλο δημο, βαζω σωστο ή λαθος στον δημοτη? ή δεν εχει καμια σχεση κ ειναι μονο για το εκλογικο δικαιωμα ?
czarjuly Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Λαθος το ονομα της μανας μου θα πρεπει να τρεχω στο δημοτολογιο δε γ........στε...... 2
SeaLion Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 ώρες πριν, billdanos είπε Καταλαβαίνετε πως ΕΤΣΙ έπρεπε να σας το στείλει στο email ε? Αν ερχόταν φάτσα κάρτα θα σήμαινε πως δεν υπάρχει κανένα encryption κλπ... Αν ήταν password θα ίσχυε αυτό, αλλά δεν είναι… 1
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 12 minutes ago, SeaLion said: Αν ήταν password θα ίσχυε αυτό, αλλά δεν είναι… Ούτε ο αριθμός της κάρτας είναι password, μάντεψε πως εμφανίζεται σε wallet και e - banking 2
mpempikis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 3 ώρες πριν, kirileman είπε Άλλη μια προφητεία που επιβεβαιώνεται! Εννοείται ότι τα 2 ψηφία που θα επιλέξω θα είναι 6 και 6. Το έκανα και ήλπιζα ότι θα ειναι και το τρίτο 6 και θα ήταν 666....... αλλά δεν μου εκατσε
christosk78 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Snolly είπε ουτε 007 μου εδινε ουτε 666 εδωσε ομως ΧΧΧ (αλλα δεν το εκανα) Εγώ το έκανα... 😆😆😆😆 1 1
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 11 minutes ago, christosk78 said: Εγώ το έκανα... 😆😆😆😆 Είσαι ο εκλεκτός! 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Άφου είναι το ΑΦΜ συν τρεις χαρακτήρες γιατί δεν το δίνανε σε όλους αυτόματα με τυχαίους χαρακτήρες; τι νόημα έχει να μπαίνεις να διαλέγεις; Εγώ λογικά θα περιμένω να αποδωθεί αυτόματα, εκτός αν χρειαστεί νωρίτερα. 1
malakudi Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η όλη διαδικασία είναι μια ανοησία, πεταμένα χρήματα. Εφ' όσον υπήρχε ήδη το ΑΦΜ δεν υπήρχε λόγος για νέο αριθμό για όσους έχουν ΑΦΜ. Η δε διαδικασία για νέους ανθρώπους, ότι πρώτα πρέπει να εκδώσουν ΑΦΜ από την ΑΑΔΕ και μετά να βγάλουν ΠΑ είναι άλλη μια ανοησία. Εφ' όσον μιλάμε για ΠΑ έπρεπε να εκδίδεται με το που γεννιέσαι. Όσοι είναι ήδη γεννημένοι και έχουν ΑΦΜ, ΠΑ = ΑΦΜ. Όσοι δεν έχουν ΑΦΜ, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι πλέον και ΑΦΜ. Και τέλος όσοι γεννιούνται από δω και πέρα, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι και ΑΦΜ. Χωρίς να χρειάζεται να διαλέξεις κάτι, χωρίς τίποτα απολύτως. Το όλο σύστημα είναι άλλη μια αρπαχτή για να κονομήσουν κάποιοι. Αυτό που τρέχετε να προλάβετε και ρίχνετε το server λες και θα χάσετε κάτι αν εκδοθεί ο ΠΑ αυτόματα το Σεπτέμβρη χρήζει μελέτης συμπεριφοράς μάζας. Τέλος, σε ότι αφορά το θρησκευτικό μέρος, μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Δηλαδή μήπως κάποιοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τις προφητείες; Επεξ/σία 3 Ιουνίου από malakudi 5
SeaLion Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Ούτε ο αριθμός της κάρτας είναι password, μάντεψε πως εμφανίζεται σε wallet και e - banking Μιλάμε για email. Δεν σου στέλνει κανένα ίδρυμα αριθμό κάρτας με email. Αλλά όντως, δεν είναι password. Ατυχής η σύγκριση βέβαια καθώς στις εφαρμογές e-banking μπορείς να δεις τον αριθμό κάρτας, να τον αντιγράψεις κτλ μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της, εκτός του PIN. Τα wallets δεν ξέρω που κολλάνε. Στοιχηματίζω πως στο wallet όπου τώρα έχω την ταυτότητά μου θα φαίνεται κανονικά και ο Π.Α. Εν τω μεταξύ τι συζητάμε; Τον Π.Α. Θα τον δίνουμε παντού, όπου τώρα δίνουμε τα υπόλοιπα. Password δεν δίνεις ποτέ και σε κανέναν.
christospvl Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, malakudi είπε Η όλη διαδικασία είναι μια ανοησία, πεταμένα χρήματα. Εφ' όσον υπήρχε ήδη το ΑΦΜ δεν υπήρχε λόγος για νέο αριθμό για όσους έχουν ΑΦΜ. Η δε διαδικασία για νέους ανθρώπους, ότι πρώτα πρέπει να εκδώσουν ΑΦΜ από την ΑΑΔΕ και μετά να βγάλουν ΠΑ είναι άλλη μια ανοησία. Εφ' όσον μιλάμε για ΠΑ έπρεπε να εκδίδεται με το που γεννιέσαι. Όσοι είναι ήδη γεννημένοι και έχουν ΑΦΜ, ΠΑ = ΑΦΜ. Όσοι δεν έχουν ΑΦΜ, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι πλέον και ΑΦΜ. Και τέλος όσοι γεννιούνται από δω και πέρα, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι και ΑΦΜ. Χωρίς να χρειάζεται να διαλέξεις κάτι, χωρίς τίποτα απολύτως. Το όλο σύστημα είναι άλλη μια αρπαχτή για να κονομήσουν κάποιοι. Αυτό που τρέχετε να προλάβετε και ρίχνετε το server λες και θα χάσετε κάτι αν εκδοθεί ο ΠΑ αυτόματα το Σεπτέμβρη χρήζει μελέτης συμπεριφοράς μάζας. Τέλος, σε ότι αφορά το θρησκευτικό μέρος, μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Δηλαδή μήπως κάποιοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τις προφητείες; Δυστυχως ετσι ειναι.. Η κυβερνηση τροπο ψαχνει για να παιρνει χρηματα αλλα ο μεσος Ελληνας πολιτης δε το καταλαβαινει.. τρεξαν ολοι σα τα προβατα να πανε να βγαλουν μη χασουν.. Οσο για το θρησκευτικο μερος.. Μπορει να μην ειμαι σωστος σαν χριστιανος ορθοδοξος και ενα καρο ελαττωματα να εχω, αλλα η υβρις καποιων και το θρασος ευχομαι να μη τους γυρισει.. Ουτε ειναι μαγκια να λεμε χαραχθηκα , 66Χ και βλακειες που βλεπω.. Αλλα που να ξερει απο σεβασμο στα ατομα που πιστευουν το βοδι ο Ελληνας; 8 1
bujam1 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εντωμεταξύ, πόσο γαμάτη ιδέα στα τρια πρώτα ψηφία να υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης ύπαρξης Ι,1 και 0,Ο... Θα γελάσουμε πολύ με 'χειρόγραφες' αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσεις τον ΠΑ και ο υπάλληλος που μετά το καταχωρεί 'στο σύστημα' να μην ξεχωρίζει τα γράμματα/νούμερα και να στο βγάζει άκυρο... 4 1 1
somt Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, malakudi είπε Η όλη διαδικασία είναι μια ανοησία, πεταμένα χρήματα. Εφ' όσον υπήρχε ήδη το ΑΦΜ δεν υπήρχε λόγος για νέο αριθμό για όσους έχουν ΑΦΜ. Η δε διαδικασία για νέους ανθρώπους, ότι πρώτα πρέπει να εκδώσουν ΑΦΜ από την ΑΑΔΕ και μετά να βγάλουν ΠΑ είναι άλλη μια ανοησία. Εφ' όσον μιλάμε για ΠΑ έπρεπε να εκδίδεται με το που γεννιέσαι. Όσοι είναι ήδη γεννημένοι και έχουν ΑΦΜ, ΠΑ = ΑΦΜ. Όσοι δεν έχουν ΑΦΜ, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι πλέον και ΑΦΜ. Και τέλος όσοι γεννιούνται από δω και πέρα, αυτόματη απόδοση ΠΑ που θα είναι και ΑΦΜ. Χωρίς να χρειάζεται να διαλέξεις κάτι, χωρίς τίποτα απολύτως. Το όλο σύστημα είναι άλλη μια αρπαχτή για να κονομήσουν κάποιοι. Αυτό που τρέχετε να προλάβετε και ρίχνετε το server λες και θα χάσετε κάτι αν εκδοθεί ο ΠΑ αυτόματα το Σεπτέμβρη χρήζει μελέτης συμπεριφοράς μάζας. Τέλος, σε ότι αφορά το θρησκευτικό μέρος, μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Δηλαδή μήπως κάποιοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τις προφητείες; εχει νόημα (εκτός από τεχνικό για τις βάσεις) να γίνεται λεκτική διαφοροποίηση στο μιλητό για να αποφευγονται οι παρανοήσεις και να μπερδεύεται ο κόσμος (α κάτσε λαθος σου έδωσα το ΑΦΜ, α οχι ηταν ο ΠΑ τελικά κλπ). Το συστημα πρέπει να εξυπηρετεί και παππούδια σε χωριά, μη σε ξεγελά επειδη εσενα σου ειναι εύκολο να καταλάβεις ότι θα μπορούσε ΑΦΜ = ΠΑ Επεξ/σία 3 Ιουνίου από somt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα