thanosAIAS Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 6 ώρες πριν, mercast είπε Θα σας αφήσω να κάνετε το Beta testing εσείς. Εγώ από εβδομάδα μην πω και από τον επόμενο μήνα Το έκανα και γω, μπαμ μπαμ έγινε...τώρα γιατι όλοι θα περιμένουν τους beta testers και θα πλακώσουν όλοι μαζί μετα! 1
darkmatinee Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 53 minutes ago, harispao said: Και οι αλυσίδες σιγα-σιγα τοποθετούνται... Πριν το καταλάβεις, έξυπνο πουλάκι,με το πηγαίο χιούμορ ,και την ακατάσχετη μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, δεν θα μπορείς να κάνεις τα χρηματά σου ότι εσύ θέλεις,ούτε θα μπορείς να πηγαίνεις όπου εσύ θέλεις, ούτε να λειτουργείς όπως εσύ θέλεις... Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε το άλλο το πουλάκι... 5
villasg Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Ολα καλα αλλα μεγαλος εκβιασμος με μητρωο επικοινωνιας ... Αμα δεν εχεις κινητο δεν μπορεις να κανεις τιποτα Αμα δεν εχεις Ελληνικη τραπεζα το ιδιο . Προσπαθησα για την μανα 93 ετων δεν εχει κινητο αρα ουτε εφαρμογη τραπεζας και εφαγα πορτα ... Εχετε προσπαθήσει να κάνετε πιστοποίηση στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας για τους γονείς σας που δεν εχουν κινητό τηλ και δεν μπορούν να τρέχουν στα ΚΕΠ, για να μπορούν να τους συνταγογραφηθούν ιατρικά αναλώσιμα ?
koutsis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 ώρες πριν, christospvl είπε Οσο για το θρησκευτικο μερος.. Μπορει να μην ειμαι σωστος σαν χριστιανος ορθοδοξος και ενα καρο ελαττωματα να εχω, αλλα η υβρις καποιων και το θρασος ευχομαι να μη τους γυρισει.. Ουτε ειναι μαγκια να λεμε χαραχθηκα , 66Χ και βλακειες που βλεπω.. Αλλα που να ξερει απο σεβασμο στα ατομα που πιστευουν το βοδι ο Ελληνας; Εννοείς να σεβαστώ την άποψη αυτών που λενε οτι ο ΠΑ ειναι το χαραγμα του διαβόλου και το 666? 🤔 5
gorge18 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 40 λεπτά πριν, villasg είπε Αμα δεν εχεις Ελληνικη τραπεζα το ιδιο . Δε χρειαζετε τραπεζα. Μπορεις σε κεπ να στο κανουν μονο με αριθμο τηλεφωνου. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι γινετε να βαλεις και το δικο σου. Ρωτησε.. 1
thanosAIAS Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, villasg είπε Ολα καλα αλλα μεγαλος εκβιασμος με μητρωο επικοινωνιας ... Αμα δεν εχεις κινητο δεν μπορεις να κανεις τιποτα Αμα δεν εχεις Ελληνικη τραπεζα το ιδιο . Προσπαθησα για την μανα 93 ετων δεν εχει κινητο αρα ουτε εφαρμογη τραπεζας και εφαγα πορτα ... Εχετε προσπαθήσει να κάνετε πιστοποίηση στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας για τους γονείς σας που δεν εχουν κινητό τηλ και δεν μπορούν να τρέχουν στα ΚΕΠ, για να μπορούν να τους συνταγογραφηθούν ιατρικά αναλώσιμα ? Στο ΚΕΠ για να δηλώσεις πιστοποιημενο κινητο.
vins Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εγώ πάλι αφού έχουμε να κάνουμε με ελληνικό κράτος, κατάφερα να πετύχω το πρόθεμα “TAX”. Οποτε ο αριθμός θα είναι όνομα και πράγμα 😂
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vins είπε Εγώ πάλι αφού έχουμε να κάνουμε με ελληνικό κράτος, κατάφερα να πετύχω το πρόθεμα “TAX”. Οποτε ο αριθμός θα είναι όνομα και πράγμα 😂 θα σε βαλει στο ματι η εφορια, θα δουνε TAX και θα πουνε εχουμε να λαμβανουμε... Επεξ/σία 3 Ιουνίου από ScorpioX777 1
JcD Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλή φάση, το ΑΦΜ και τα δύο ψηφία του έτους γέννησης και δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα πχια! Τώρα τι κάνουμε που τον βγάλαμε? Πουυυυ... τον βάζουμε? 😆 Επεξ/σία 3 Ιουνίου από JcD
zazoum Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Παιδιά, εχω ανοιχτό το ΕΡΤnews όλη μέρα και ολη νύχτα. Επι 10 μέρες έχουν από τα πρώτα θέματα αυτη τη βλακεία. Δηλαδη: Πώς να μπεις σε έναν συνδεσμο και να βάλεις 2 ψηφία. Ο Μητσοτάκης μόλις ειδα ότι έβγαλε και σποτάκι στο τικ τοκ για να δείξει οτι έβγαλε προσωπικό αριθμό. Ποιοι θέλουν να πάμε μαζί σε group therapy γιατί εγώ το χω ανάγκη να ομολογήσω. Και το θέμα είναι οτι δεν προλαβαίνω να βάλω την τηλεόραση στο mute για να μην ξανακούσα για μία ακόμα φορα μεσα στη μερα, για αυτή τη "μεγάλη" υπόθεση... (δεν προλαβαίνω επίσης όταν δείχνει τον Μαρινάκη της Κυβέρνησης)
christospvl Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εννοείς να σεβαστώ την άποψη αυτών που λενε οτι ο ΠΑ ειναι το χαραγμα του διαβόλου και το 666? 🤔 Σωστα.. Και αν δεν την ασπαζεσαι να μην τη διακωμωδεις με χυδαιο τροπο εστω..Αν το παμε ετσι και στο Ισλαμ λενε οτι αμα σκοτωσεις καποιον πας στον δικο τους ''παραδεισο'' .. Γιατι κανεις δε το διακωμωδει? Στη Yoga η Kali η θεα του θανατου εχει 4 χερια και μια φατσα λες και βγηκε κατευθειαν απο το ''χαραγμα''.. αυτο γιατι δε το διακωμωδει κανεις; 2 1 5
zazoum Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 9 minutes ago, christospvl said: Σωστα.. Και αν δεν την ασπαζεσαι να μην τη διακωμωδεις με χυδαιο τροπο εστω..Αν το παμε ετσι και στο Ισλαμ λενε οτι αμα σκοτωσεις καποιον πας στον δικο τους ''παραδεισο'' .. Γιατι κανεις δε το διακωμωδει? Στη Yoga η Kali η θεα του θανατου εχει 4 χερια και μια φατσα λες και βγηκε κατευθειαν απο το ''χαραγμα''.. αυτο γιατι δε το διακωμωδει κανεις; το ξέρεις ότι τα χαραγματα τα λένε οι γραφικοί φανατικοί αιρετικοί της ΕΟΝ και όχι ο απλός Χριστιανός. 1
ant_ Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε το 'Χαραγμα" της κυβερνησης που ειναι και χειροτερο Μαθαμε ολο αυτο το πανηγυρακι του προσωπικου αριθμου με εφαρμογες κλπ ποσο κοστισε?
vins Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 hours ago, ScorpioX777 said: θα σε βαλει στο ματι η εφορια, θα δουνε TAX και θα πουνε εχουμε να λαμβανουμε... Ναι γιατί αλλιώς θα με άφηναν 🤣 1
PLHROPPP Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στο θέμα του Π.Α δηλώνω Δενθελωντης ας το καθορίσουν μόνοι τους τον «δικό» μου αριθμό. Ας μην τον έκαναν υποχρεωτικό ή έπεφτε τόση διαφήμιση αμάν και τι θα γίνει πότε θα το βγάλετε. Οπότε θέλουμε ρε αλλά είπαμε τονίζουν ένα άνευ λόγου θέμα για να καλύψουν αλλά θέματα. Και ο ΑΜΚΑ υποχρεωτικός ήταν έγινε τόση φασαρία για αυτόν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα