Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ,

Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου τον Αύγουστο, η Vodafone μου προσφέρει 2 επιλογές ανανέωσης. Στην ουσία είναι το ίδιο πάγιο (του τίτλου) με την διαφορά ότι αν πάρω μόνο το πακέτο όπως είναι το πάγιο θα έρχεται στα 25,14ε. 

Αν διαλέξω όμως με Επιδότηση συσκευής θα έρχεται στα 29.45ε. Η ερώτηση μου είναι για την επιδότηση αν καλύπτει κι άλλες κατηγορίες πέρα από τα smartphones τα οποία προφανώς δεν αξίζουν με τέτοιες τιμές. Σκεφτόμουν δηλαδή για το Playstation 5 το οποίο το έχουν και σε έκπτωση τώρα, μαζί με την επιδότηση θα μπορώ να το πάρω στα 320ε (το Disk edition).

Αλλά δεν μου γράφει κάπου αν όντως καλύπτει η επιδότηση την συγκεκριμένη κατηγορία προιόντων (Gaming). Γνωρίζει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόγραμμα μου το έδωσαν 15.36 ευρώ χωρίς επιδότηση, μήπως να ασκουσες κάποια πίεση να στο δώσουν φθηνότερα ; Έτσι κ αλλιώς η επιδότηση που δίνουν δεν είναι μεγάλη και κυρίως αν δε κάνω πολύ λάθος ισχύει μόνο για κινητά τηλέφωνα, όχι γενικά συσκευές 

• Like 1
Δημοσ.

Ωπα 15ε ειναι παρα πολυ καλα. Λες μηπως να δοκιμασω να φυγω σε καμια κοσμοτε μπας και δωσουν καμια λογικη προσφορα;

• Like 1
Δημοσ.

με αυτον τον τροπο το πηρα το 15ευρο, μου ειχαν προτεινει ανανεωση στα 30 ευρω, εκανα αιτηση στην cosmote με 22 και καπακια με πηρε η voda για να μεινω με 15.36

Δημοσ.

Κάτσε τους πήρες να τους ενημερώσεις ότι φεύγεις από την vodafone η σε πήραν από μόνοι τους;

Μπορούν καπως να δούνε αν πηγαίνεις σε άλλο παροχο; 

Δημοσ.

εκανα απλα αιτηση στην cosmote και πηγε στη voda αιτημα φορητοτητας, τοτε με πηραν απο το τμημα προσφορων να με κρατησουν με καλυτερη προσφορα και πηρα αυτο το συμβολαιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/6/2025 στις 11:25 ΠΜ, Kostas-Skam είπε

Ωπα 15ε ειναι παρα πολυ καλα. Λες μηπως να δοκιμασω να φυγω σε καμια κοσμοτε μπας και δωσουν καμια λογικη προσφορα;

Και γω το ίδιο... Έδινα 22€ και έκανα αίτηση για Cosmote με απεριόριστα λεπτά και GB 9 μήνες στο Whats up και με πήραν να μου κάνουν προσφορά στα 17.36€.Αρνήθηκα,η μεταφορά έγινε και μετά από λίγες μέρες τους πήρα εγώ και με το μπιρι μπιρι μου το άφησαν 15.80€..Αλλα πρέπει να δούνε την αίτηση πρώτα...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, George6633 είπε

Και γω το ίδιο... Έδινα 22€ και έκανα αίτηση για Cosmote με απεριόριστα λεπτά και GB 9 μήνες στο Whats up και με πήραν να μου κάνουν προσφορά στα 17.36€.Αρνήθηκα,η μεταφορά έγινε και μετά από λίγες μέρες τους πήρα εγώ και με το μπιρι μπιρι μου το άφησαν 15.80€..Αλλα πρέπει να δούνε την αίτηση πρώτα...

Καλεσα σημερα στην Cosmote και εβαλα Unlimited All με 22.5 τον μηνα αφου εχω αλλες 2 συνδεσεις οικογενειακες. 

Θα προσπαθησω να κανω υπαναχωρηση με την vodafone στο σταθερο καθως αυριο φτανουν 14 μερες απ οταν υπεγραψα και θα βαλω 300αρα στο σταθερο με Cosmote Fiber και αν τα καταφερω θα μου αφησουν το κινητο στα 19.90.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνετε αυτό που λες απλά πρέπει να υπογράψεις της αίτηση σε κάποιο κατάστημα public που έχει μέσα Vodafone και μετά μπορείς να πάρεις ότι θες από το public αυτό μου είχαν πει εμένα. Τώρα με το και εμένα  δυο συμβόλαια με 15,50€ απεριόριστα όλα έκανα φορητότητα COSMOTE και μετά  με πήραν από Vodafone τηλέφωνο και μου έκαναν αυτήν προσφορά.

Επεξ/σία από panosk111178

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...