Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 minutes ago, apikoulas said:

Αναμένω το review με ανυπομονησία - μη ξεχασεις να το ποσταρεις εδώ ως reply για να το δω!

Σαν teaser, τι σπεκς έχει το λαπτοπ σου; Να υποθέσω δεν έχει 2η M2 PCI slot, γιατί τότε θα μπορούσες εκεί να βάζεις την oculink που έχει καλύτρο bandwidth (που δε βολευει βεβαια αν το παίρνεις συχνα το λαπτοπ μαζί σου...)

Asus Rog Flow Z13 (2025) εχει μονο ενα M2 slot, αποτι εψαξα μεχρι στιγμης οι πατεντες με pci-e to oculing port δεν ειναι και τοσο σταθερες, δεν αξιζει δλδ η φασαρια για το εξτρα bandwidth,
ενω το ΤΒ5 αποτι φαινεται θα αργησει παρα πολυ να ενσωματωθει σε συσκευες, θελω δλδ να καταληξω οτι η συγκεκριμενη λυση με το TB4 ειναι η πιο ενδεδειγμενη στην παρουσα φαση in mid to long term

θα ενημερωσω για το review :)

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

Asus Rog Flow Z13 (2025) εχει μονο ενα M2 slot, αποτι εψαξα μεχρι στιγμης οι πατεντες με pci-e to oculing port δεν ειναι και τοσο σταθερες, δεν αξιζει δλδ η φασαρια για το εξτρα bandwidth,
ενω το ΤΒ5 αποτι φαινεται θα αργησει παρα πολυ να ενσωματωθει σε συσκευες, θελω δλδ να καταληξω οτι η συγκεκριμενη λυση με το TB4 ειναι η πιο ενδεδειγμενη στην παρουσα φαση in mid to long term

θα ενημερωσω για το review :)

Με AMD είναι; Και παίζει κομπλέ ε; Χμ... και εγώ έχω κολλήσει στην Intel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το ΤΒ4 (που το έχει θάψει).

Βέβαια του έχω βάλει και το CalDigit TS3+ που δε το αλλαζω με τίποτα - μου δίνει συνολικά 4 οθόνες (2 στο TB4, 1 στην HDMI του laptop και μια του Λαπτοπ HP Omen με 13500HX/4060)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, apikoulas said:

Με AMD είναι; Και παίζει κομπλέ ε; Χμ... και εγώ έχω κολλήσει στην Intel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το ΤΒ4 (που το έχει θάψει).

Βέβαια του έχω βάλει και το CalDigit TS3+ που δε το αλλαζω με τίποτα - μου δίνει συνολικά 4 οθόνες (2 στο TB4, 1 στην HDMI του laptop και μια του Λαπτοπ HP Omen με 13500HX/4060)..

ναι, και μαλιστα εχει 2 θυρες TB4 η μια παει στo egpu dock που απο εκει η RTX 4080 δινει 4Κ@120Hz και η αλλη στην ιδια οθονη μεσω USB-C4 to DisplayPort 2.1 cable που επισης δινει 4Κ@120Hz μεσω της ενσωματωμενης gpu ή οποια δινει αλλο ενα 2Κ@180Hz στο 13" screen της..

ενω εχει και εξτρα full Hdmi port και αλλο ενα usb port αν δε θες να δεσμευσεις τα ΤΒ4 ports... :)))

το laptop-tablet ειναι αυτο εδω:

https://rog.asus.com/us/laptops/rog-flow/rog-flow-z13-2025/

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...