monoxromos Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Αγαπητοί φίλοι νομίζω ότι μας λείπει μια συζήτηση γύρω από την τεχνητή Νοημοσύνη AI. Προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω κάποιες δοκιμές με κλωνοποίηση φωνών και μάλιστα με καλή προφορά στην ελληνική γλώσσα. Αν έχετε κάποια προγράμματα και για αρχή να είναι free σας παρακαλώ να αναφέρετε ότι ξέρετε. Σας ευχαριστώ.
zazoum Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 03/06/2025 at 17:19, monoxromos said: Αγαπητοί φίλοι νομίζω ότι μας λείπει μια συζήτηση γύρω από την τεχνητή Νοημοσύνη AI. Προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω κάποιες δοκιμές με κλωνοποίηση φωνών και μάλιστα με καλή προφορά στην ελληνική γλώσσα. Αν έχετε κάποια προγράμματα και για αρχή να είναι free σας παρακαλώ να αναφέρετε ότι ξέρετε. Σας ευχαριστώ. Στο elevenlabs.io (που δεν είναι free) υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσεις φωνή ή να δημιουργησεις μία με συγκεκριμμένη προσωπικότητα εκπαιδεύοντάς την με prompt. Πας Text to Speech και υπάρχει η επιλογή δεξιά "Try Voice Design for v3). Εκεί εισάγεις την περιγραφ΄ή της προσωπικότητας, και ένα τεστ κειμενάκι να πει σε οποιαδήποτε γλώσσα. Οι εκπαιδευσεις που μπορείς να κάνεις είναι απεριόστιτες, τεστάροντας μεταξύ τριών εκδοχών ανά εκπαίδευση αυτη που σε ικανοποιεί. Επιλέγεις το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε Text to Speech. Π.χ. ήθελα να φτιάσω σήμερα έναν Έλληνα αραχτό ταξιτζή. Prompt: Α laid-back Greek taxi driver speaks with a relaxed, streetwise charm. His Greek is casual, laced with Athens slang, and delivered with a confident, almost cheeky tone. His voice is warm, slightly gravelly, carrying the easy swagger of a seasoned cabbie. He talks like he’s chatting with a friend, tossing in a smirk or a playful jab, with a natural, unpolished charisma that feels authentic and effortlessly engaging. Πάραδειγματα αποτελεσμάτων: ElevenLabs_2025-07-04T12_56_23_Taxi Driver_gen_sp100_s50_sb75_v3.mp3 A deterministic vicious pirate is a cold, calculating figure, driven by unyielding logic and ruthless precision rather than chance or emotion. His appearance is menacing yet meticulous: a lean, weathered frame clad in a dark, tattered coat, with a tricorn hat casting a shadow over sharp, predatory eyes. His face is scarred, not from reckless brawls but from calculated battles, each mark a testament to his survival. A curved cutlass hangs at his side, its blade nicked but razor-sharp, and a flintlock pistol is tucked into his belt, loaded with mechanical certainty.He speaks in a low, gravelly tone, each word chosen with intent, devoid of hesitation or doubt. His speech is direct, often laced with a biting edge, as if every sentence is a command or a threat. There’s no bluster or bravado—his menace lies in his calm, unshakable conviction. He doesn’t gamble or leave outcomes to fate; every move is premeditated, every plan a chain of cause and effect. ElevenLabs_2025-07-04T20_25_48_Pirate_gen_sp100_s50_sb75_v3.mp3 ElevenLabs_2025-07-04T20_30_05_Pirate_gen_sp100_s50_sb75_v3.mp3 EDIT: Απ ΄ό,τι βλέπω και με free account μπορείς να φτιάξεις. Το δοκιμασα τώρα με άλλο gmail. Η κλωνοποίηση π.χ. η φωνή ακριβώς ενός τραγουδιστή, είναι σαν deepfake, δεν ξέρω αν θα βρεις τον μπελά σου. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από zazoum 2
monoxromos Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου Σε ευχαριστω για την απάντηση σου,δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο έχουν αυτά τα προγράμματα έτοιμες φωνές από το voice library αλλά και εγώ έχω κάποιες φωνές αγορασμένες απο στούντιο ηχογραφήσεων οπότε εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Μπορώ στην βιβλιοθήκη φωνών να προσθέσω και τις δικές μου φωνές και εν συνεχεία να κάνω εγώ μια εκφώνηση και να επιλέγω την φωνή που επιθυμώ να την εκφωνήσει; Ευχαριστω.
zazoum Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 2 hours ago, monoxromos said: Σε ευχαριστω για την απάντηση σου,δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο έχουν αυτά τα προγράμματα έτοιμες φωνές από το voice library αλλά και εγώ έχω κάποιες φωνές αγορασμένες απο στούντιο ηχογραφήσεων οπότε εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Μπορώ στην βιβλιοθήκη φωνών να προσθέσω και τις δικές μου φωνές και εν συνεχεία να κάνω εγώ μια εκφώνηση και να επιλέγω την φωνή που επιθυμώ να την εκφωνήσει; Ευχαριστω. Ναι, εχεις τη δυνατοτητα voice clone για να φτιάξεις εσυ τη φωνη και μετά να την εκφωνησης και να το πει με την cloned φωνή. Εχει light voice clone με 10 δευτερολεπτα voice data, και professional με 30 λεπτά voice data.
monoxromos Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου ΟΚ Εκανα μια συνδρομή 5 ευρώ δεν ξερω για πόσο χρονικό διάστημα ισχύει αλλά απο μερικές δοκιμές που έκανα θέλει πολύ ψαξιμο γιατί ο ήχος στην ελληνική γλώσσα έχει ξενική αξαν. Σε ευχαριστω για την βοήθεια σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα