Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα έτοιμο σύστημα με water cooler Alienware r15 Aurora Intel i9 , 2 χρόνια το έχω και δεν το έχω πειράξει αλλά πλέον με την κάρτα γραφικών 5090 νομίζω η CPU ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες έως 100 , στο Idle έχω περίπου 50!! Και σκέφτηκα μήπως χρειάζεται αλλαγή η πάστα . 

Δημοσ.

Πολυ ειναι τα 100 αλλα αν η υδροψυξη τραβαει αερα μεσα απο το κουτι δηλαδη την ζεστη απο την καρτα γραφικων ειναι λογικο να εχεις λιγο παραπανω.

Εγω βλεπω 83 βαθμους στον 14700k με τεστ στην 5080 Shadow αλλα ισως να εχω βαλει λαθος τις ρυθμισεις στο bios της μητρικης οσο αφορα την υδροψυξη.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Πολυ ειναι τα 100 αλλα αν η υδροψυξη τραβαει αερα μεσα απο το κουτι δηλαδη την ζεστη απο την καρτα γραφικων ειναι λογικο να εχεις λιγο παραπανω.

Εγω βλεπω 83 βαθμους στον 14700k με τεστ στην 5080 Shadow αλλα ισως να εχω βαλει λαθος τις ρυθμισεις στο bios της μητρικης οσο αφορα την υδροψυξη.

Δεν ξέρω τι να κάνω . Σκέφτηκα αλλαγή πάστας για αρχή . Ο αέρας μάλλον από μέσα προέρχεται. Αλλά μέσα φέρνουν και δύο ανεμιστήρες αέρα κ ένας στο πίσω μέρος βγάζει ! Το ψυγείο έχει δύο ανεμιστήρες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν ξέρω τι να κάνω . Σκέφτηκα αλλαγή πάστας για αρχή . Ο αέρας μάλλον από μέσα προέρχεται. Αλλά μέσα φέρνουν και δύο ανεμιστήρες αέρα κ ένας στο πίσω μέρος βγάζει ! Το ψυγείο έχει δύο ανεμιστήρες 

Αν εχεις καιρο να αλλαξεις να το κανεις και αν εχεις 240 υδροψυξη να πας σε 360.

Υπαρχει περιπτωση να τα εφτυσε η υδροψυξη και να μην κανει πλεον σωστη δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...