plampsid Δημοσ. Τρίτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:31 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα την RX7600XT (Υλοποίηση της Gigabyte) για να αντικαταστήσω την προηγούμενη NVIDIA κάρτα μου. Εφόσον απεγκατέστησα όλα τα drivers της παλιάς κάρτας με DDU εγκατέστησα την καινούρια. Προσπαθώντας να κλείσω τον υπολογιστή παρατήρησα ότι κάνει πάρα πολλή ώρα και εν τέλει δεν κλείνει, ούτε κάνει restart, ούτε μπαίνει σε sleep. Πιο συγκεκριμένα νεκρώνουν όλα τα περιφερειακά, μαυρίζει η οθόνη, κλείνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι αλλά τα φανάκια και η κάρτα λειτουργούν ακόμα. Δοκίμασα: 1) Clean boot για να δω αν φταίει κάποια εφαρμογή 2) Εγκατάσταση και απεγκατάσταση των drivers της κάρτας 3) Απεγκατάσταση των drivers της Realtek (είδα στο ίντερνετ ότι έχουν conflicts πολλές φορές) 4) Έτρεξα όλα τα scans για να δω αν υπάρχει κάποιο corrupted αρχείο 5) Εγκατάσταση παλιότερων drivers της κάρτας 6) Απενεργοποίηση του fast start Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι είμαι όλος αυτιά. Σύστημα: Asrock a520m hdv, 16gb ram, 700w psu, windows 11 Επεξ/σία Τρίτη στις 07:39 μμ από plampsid συστημα
plampsid Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ Δεν έχει κάποιο καινούριο, είμαι up to date
korakios Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 μμ 2 ώρες πριν, plampsid είπε Δεν έχει κάποιο καινούριο, είμαι up to date είναι περίπτωση "να μη σου τύχει" , χλωμό να βγάλεις άκρη δυστυχώς πριν απο φορμάτ θα δοκίμαζα ένα bios reset to defaults και θα κοιτούσα τις ρυθμίσεις acpi ddu έκανες σε safe mode φαντάζομαι
plampsid Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εφόσον λοιπόν έκανα τα πάντα, με το θέμα να παραμένει απλά άφησα τα windows να κάνουν install τους drivers αυτόματα χωρίς να τους κάνω εγώ μέσω του adrenaline. Χωρίς λοιπόν φορτωμένο το adrenaline, το pc κλείνει. Τώρα τι και πως, ειλικρινά δεν ξέρω.
korakios Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 ώρες πριν, plampsid είπε Εφόσον λοιπόν έκανα τα πάντα, με το θέμα να παραμένει απλά άφησα τα windows να κάνουν install τους drivers αυτόματα χωρίς να τους κάνω εγώ μέσω του adrenaline. Χωρίς λοιπόν φορτωμένο το adrenaline, το pc κλείνει. Τώρα τι και πως, ειλικρινά δεν ξέρω. το rebar φαντάζομαι είναι ενεργοποιημένο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα