Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έφτασε η ώρα λοιπόν που χρειάζεται να μετακομίσουμε. Στη συγκεκριμένη διεύθυνση που είμαστε προς το παρόν, παίζουμε με vodafone 100 mbps απροβληματιστα.

Στην καινουρια διευθυνση που θα μεταφερθουμε, συμφωνα με το site της εταιριας αλλα και με την εξυπηρετηση πελατων, η μεγιστη διαθεσιμη ταχυτητα ειναι τα 24mbps (ναι εν ετη 2025 (και ισχυει και για cosmote που κοιταξα)). Οπως καταλαβαινετε η αλλαγή παρόχου έχει τα ίδια αποτελέσματα οπότε αποριπτεται. 

Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία (αποκλείεται να μην έχει) να μου πει αν κατάφερε να κάνει καταγγελία της σύνδεσης? Από τη στιγμη που δεν αποδέχομαι την νέα μειωμένη ταχύτητα, θα μπορούσα να ακυρώσω το συμβόλαιο αφού δεν μπορούν να μου προσφερθούν οι υπηρεσίες που πληρωνω? Με δεδομένο πάντα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με την μείωση ταχύτητας, ειδικά με τόσο μεγάλη διαφορά.

Δεν έχω ρώτησει ακόμη πόσο πληρώνω για τέλος διακοπής, αλλά απομένουν ακόμη στο συμβόλαιο 16 μήνες περίπου.

Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή για Ίντερνετ (δεν με ενδιαφέρει το σταθερό). Σκέφτηκα κάτι σε 5g ρουτερ με απεριόριστα mb αλλα με δεδομενο οτι πανω στο ρουτερ θα ειναι συνδεδεμενες καμερες, παιχνιδομηχανες,υπολογιστες και iptv δεν ξερω κατα ποσο θα εξυπηρετει.

Το Starlink φαινεται μονοδρομος. Ειδικα τωρα με την προσφορα...

Συγνώμη για το σεντόνι!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το σύμβολο σου σε καλύπτει μονο για την διεύθυνση που γράφει μεσα, αν κανεις μεταφορα το σίγουρο ειναι ότι θα σου κάνουν νεο 24μηνο συμβόλαιο 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nikitasd13 είπε

Σκέφτηκα κάτι σε 5g ρουτερ με απεριόριστα mb αλλα με δεδομενο οτι πανω στο ρουτερ θα ειναι συνδεδεμενες καμερες, παιχνιδομηχανες,υπολογιστες και iptv δεν ξερω κατα ποσο θα εξυπηρετει.

Το Starlink φαινεται μονοδρομος. Ειδικα τωρα με την προσφορα...

Το Starlink εχει πολυ μικροτερο upload από 5G, οπως και μεγαλυτερο latency/καθυστερηση.

Αν παρεις ενα σοβαρο 5G router δεν θα εχεις θεμα.

Και εγω παντως καθε φορα που εχω κανει μετακομιση εχω κανει νεο συμβολαιο στην νεα διευθυνση (κυριως για να μην μεινω χωρις δικτυο ουτε μια μερα)

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το σύμβολο σου σε καλύπτει μονο για την διεύθυνση που γράφει μεσα, αν κανεις μεταφορα το σίγουρο ειναι ότι θα σου κάνουν νεο 24μηνο συμβόλαιο 

είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνω μεταφορά από τη στιγμή που μου δίνουν τόσο χαμηλή ταχύτητα. Για να πω την αλήθεια πάντως, στην προηγούμενη μετακόμιση που είχα κάνει πριν 4 χρόνια, ζήτησα να διατηρηθεί η ιστορικότητα (αν δεν κάνω λάθος έτσι το λένε) και να μείνει η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου ίδια. Έκαναν τελικά νέο συμβόλαιο αλλά από τη στιγμή που το είχα. ζητήσει γραπτώς και μου απάντησαν θετικά, μπόρεσα και το έσπασα χωρίς κόστος.

8 ώρες πριν, KostisKazan είπε

Το Starlink εχει πολυ μικροτερο upload από 5G, οπως και μεγαλυτερο latency/καθυστερηση.

Αν παρεις ενα σοβαρο 5G router δεν θα εχεις θεμα.

Και εγω παντως καθε φορα που εχω κανει μετακομιση εχω κανει νεο συμβολαιο στην νεα διευθυνση (κυριως για να μην μεινω χωρις δικτυο ουτε μια μερα)

το upload δεν με καίει και πολύ. με τα 10mpbs που μου δινει τωρα η γραμμη ειμαι οκ. Για καποιο λογο το φοβαμαι το 5g. Ασε που τα πακετα τους ειναι στο θεο, και ολα μεχρι 50 gb αν δεν κανω λαθος! Γιαυτο κλεινω προς το starlink

Δημοσ.

Το συμβόλαιο θα μπορούσες να το σπάσεις ΜΟΝΟ αν δεν μπορούσε να σου δώσει καθόλου υπηρεσία. Από την στιγμή που έχει διαθεσιμότητα, όποια είναι αυτή, δεν γίνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...