R.E.M. Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα παιδια Θα έρθει ένας ξάδερφος μου απο αμερική σε λίγες ημέρες και με ρώτησε αν θέλω να μου φέρει τπτ απο εκεί. Οσον αφορά τα ηλεκτρονικά τι θα σύμφερε να πάρω? Πχ έψαχνα για ps5 από εδώ, και εκεί βλέπω ότι στη wallmart πχ το έχουν το digital 399 με το black ops,, άρα περίπου 360 ευρώ. Υπάρει κάτι άλλο που θα σύμφερε. Για πείτε καμια άποψη
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Γενικά ό,τι φέρει πρέπει να είναι χωρίς κουτί κτλ, έτσι έχω διαβάσει δεν το έχω κάνει. Αλλιώς μπορεί να πληρώσει έξτρα.
R.E.M. Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 minutes ago, zio10 said: Γενικά ό,τι φέρει πρέπει να είναι χωρίς κουτί κτλ, έτσι έχω διαβάσει δεν το έχω κάνει. Αλλιώς μπορεί να πληρώσει έξτρα. Ναι το γνωρίζω γιατί μετά πάει τελωνείο, αν θυμάμαι καλα. 1
czarjuly Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγω θα τον εβαζα να μου φερει ενα φορητο σε πρωτη φαση cb radio τα οποια δεν χρειαζονται αδεια εδω για επικοινωνιες.....https://www.walmart.com/search?q=portable+cb+radio
Morosana Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Έχει στο νου σου ότι οι συσκευές εκεί δεν είναι για 220 v αλλά για 110 οπότε θα χρειαστείς μετατροπέα τάσης. 1
gorge18 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 ώρες πριν, R.E.M. είπε Καλησπέρα παιδια Θα έρθει ένας ξάδερφος μου απο αμερική σε λίγες ημέρες και με ρώτησε αν θέλω να μου φέρει τπτ απο εκεί. Οσον αφορά τα ηλεκτρονικά τι θα σύμφερε να πάρω? Πχ έψαχνα για ps5 από εδώ, και εκεί βλέπω ότι στη wallmart πχ το έχουν το digital 399 με το black ops,, άρα περίπου 360 ευρώ. Υπάρει κάτι άλλο που θα σύμφερε. Για πείτε καμια άποψη Βεβαιώσου πρωτα το τι εννοει. Μπορει απο ευγενια ο ανθρωπος να ειπε να σου φερω τπτ. πχ καμια μπλουζα κανενα suvernir. 2
Engimek Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 5 ώρες πριν, R.E.M. είπε Οσον αφορά τα ηλεκτρονικά τι θα σύμφερε να πάρω? Πχ έψαχνα για ps5 από εδώ, και εκεί βλέπω ότι στη wallmart πχ το έχουν το digital 399 με το black ops,, άρα περίπου 360 ευρώ. Υπάρει κάτι άλλο που θα σύμφερε. Αν δεν το έχεις ήδη υπόψιν Οι αμερικάνοι προσθέτουν το sales tax (που είναι διαφορετικό ανα πολιτεία) στο checkout. Δηλαδή δεν ενσωματώνεται στη τιμή που διαφημίζουν για το προιόν όπως π.χ κάνουμε εμείς με το VAT. Άρα η τελική τιμή μπορεί να είναι λίγο πιο φουσκωμένη. 3
nvel Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Morosana είπε Έχει στο νου σου ότι οι συσκευές εκεί δεν είναι για 220 v αλλά για 110 οπότε θα χρειαστείς μετατροπέα τάσης. δεν θα χρειαστεί για ps όπως δεν θα χρειαστεί για ευρωπαϊκό αν το πας την αμερική. 6 ώρες πριν, R.E.M. είπε βλέπω ότι στη wallmart πχ το έχουν το digital 399 με το black ops,, άρα περίπου 360 ευρώ. Υπάρει κάτι άλλο που θα σύμφερε. καινούργιο ή μεταχειρισμένο;
R.E.M. Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 minutes ago, nvel said: δεν θα χρειαστεί για ps όπως δεν θα χρειαστεί για ευρωπαϊκό αν το πας την αμερική. καινούργιο ή μεταχειρισμένο; PlayStation 5 Disc Edition – Call of Duty: Black Ops 6 - Walmart.com
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, R.E.M. είπε PlayStation 5 Disc Edition – Call of Duty: Black Ops 6 - Walmart.com Now $449.00 You save $50.99 was $499.99 You save$50.99
nvel Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, R.E.M. είπε PlayStation 5 Disc Edition – Call of Duty: Black Ops 6 - Walmart.com 399 ή 449;
R.E.M. Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 minute ago, nvel said: 399 ή 449; κοίταζα το digital με τα 399(restored έγραφε και αυτο που έβαλα είναι το disc με το παιχνίδι. Σόρρυ το έγραψα λάθος για 399 με το παιχνίδι. Ηταν χωρίς
tonyz21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, zio10 είπε Γενικά ό,τι φέρει πρέπει να είναι χωρίς κουτί κτλ, έτσι έχω διαβάσει δεν το έχω κάνει. Αλλιώς μπορεί να πληρώσει έξτρα. Δεν υπάρχει αυτό γενικά. Έχω κάνει υπερατλαντικά και έχω φέρει ρολόγια, κινητά κάμερες και δεν είχα ποτέ θέμα. Ειδικά αν πετάει απο ΗΠΑ απευθείας για Αθήνα δεν περνάει καν έλεγχο γιατί οι πύλες για εντος/εκτός Σένγκεν είναι κοινές. Αν πετάει πχ Γερμανία τότε περνάει έλεγχο στις χειραποσκευές αλλά τσεκάρουν για prohibited goods. Για να έχει θέμα θα πρέπει να φέρει ολόκληρη παλέτα Playstation. Για checked in baggage δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ερχονται ελλάδα κατευθείαν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από tonyz21 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 ώρες πριν, tonyz21 είπε Δεν υπάρχει αυτό γενικά. Έχω κάνει υπερατλαντικά και έχω φέρει ρολόγια, κινητά κάμερες και δεν είχα ποτέ θέμα. Ειδικά αν πετάει απο ΗΠΑ απευθείας για Αθήνα δεν περνάει καν έλεγχο γιατί οι πύλες για εντος/εκτός Σένγκεν είναι κοινές. Αν πετάει πχ Γερμανία τότε περνάει έλεγχο στις χειραποσκευές αλλά τσεκάρουν για prohibited goods. Για να έχει θέμα θα πρέπει να φέρει ολόκληρη παλέτα Playstation. Για checked in baggage δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ερχονται ελλάδα κατευθείαν. Θυμάμαι το λέγανε από παλιά αυτό γι'αυτό το έγραψα
kax54638 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 20 hours ago, tonyz21 said: Δεν υπάρχει αυτό γενικά. Έχω κάνει υπερατλαντικά και έχω φέρει ρολόγια, κινητά κάμερες και δεν είχα ποτέ θέμα. Ειδικά αν πετάει απο ΗΠΑ απευθείας για Αθήνα δεν περνάει καν έλεγχο γιατί οι πύλες για εντος/εκτός Σένγκεν είναι κοινές. Αν πετάει πχ Γερμανία τότε περνάει έλεγχο στις χειραποσκευές αλλά τσεκάρουν για prohibited goods. Για να έχει θέμα θα πρέπει να φέρει ολόκληρη παλέτα Playstation. Για checked in baggage δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ερχονται ελλάδα κατευθείαν. Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια που πήγα Νεα Υόρκη υπήρχε σε κάποιο βαθμό. Μας είχαν πει ότι πάρουμε να το έχουμε στις βαλίτσες χωρίς κουτιά καρτελάκια αν είναι δυνατόν. Έλεγχος γινόταν μόνο σε όσους ήταν "προκλητικοί". Πχ ένα ζευγάρι επέστρεψε από την πτήση με 5 τεράστιες βαλίτσες. Αυτούς του σταμάτησαν και τους έλεγξαν. Εμάς που είχαμε από μια βαλίτσα δεν ασχολήθηκε κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα