Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει πρόβλημα με το log in του outlook με 2 διαφορετικά μηνύματα,

Το ένα "Please retry with a different device, use a VPN, or other authentication method to sign in. For more details, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2317517" και το άλλο "Too many requests"

Έχω κάνει κάνει restart το router, έχει αλλάξει browser, από θέμα οποιασδήποτε κακόβουλης φάσης δεν παίζει κάτι στο PC είναι της δουλειάς. Δοκίμασε με VPN (windscribe) άλλαζα IP και κάτι γινόταν, σήμερα στο VPN από το extension μου πέταξε αυτό "Suspicious activity detected from your network. Please try again soon"

Κάνω δοκιμές με και χωρίς VPN μήπως φταίει το windscribe  (διότι κάποτε μου έκοβε το ίντερνετ σε wifi και δεδομένα στο iPhone) πάλι τα ίδια.

Σε gmail κανένα πρόβλημα, σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα επίσης. Το ίδιο με το hotmail έγινε και σε δεύτερο PC που είναι με access point. Δεν δοκίμασα να συνδεθώ κάποιο άλλο δίκτυο με υπολογιστή. 

Κάνω hotspot από το κινητό στο PC και πάλι τα ίδια μάλιστα στο VPN πετάει "Suspicious activity detected from your network. Please try again soon"

Μπαίνω στην επίσημη σελίδα εκτός εφορμογής μου πέταξε μήνυμα πως δεν μπορώ να λάβω email για αλλαγή κωδικό και να δοκιμάσω αργότερα.

Να ενημερώσω πως το email από το VPN είναι gmail και όχι outlook. Σε outlook μου συμβαίνει σε όλα τα email και όχι αποκλειστικά σε ένα.

Έψαξα στο internet και είδα τόσο σε reddit όσο και σε άλλα μέρη πως από τον Μαΐο υπάρχει θέμα την Microsoft σε αυτό το θέμα και έχουν κι άλλοι χρήστες προβλήματα σύνδεσης.

Με το VPN όμως σχετίζεται κάπου ή απλά σύμπτωση; 

Επεξ/σία από d4mage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...