Προς το περιεχόμενο

Deeper Connect

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από KostisKazan,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Δεδομένων των αναγκών για vpn ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, έψαξα ώς χρήστης και ως product manager και βρήκα τα προιόντα της Deeper connect

Θέλω να τα φέρω στην εταιρία που εργάζομαι αλλά βλέπω ότι κανείς δεν το έχει κάνει ακόμη.

Θα ήθελα τα φώτα σας για το αν θα υπήρχε ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά για κάτι τέτοιο. Για κόστη δε γράφω κάτι ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους για να μη βάλω τιμές και αλλάξει το ύφος όλου του ποστ.

Modem/router ΔΕΝ είναι , συνδέονται απευθείας επάνω σε αυτά ή στη συσκευή που προστατεύουμε.

Τα προϊόντα Deeper Connect είναι μια σειρά "έξυπνων συσκευών VPN" που συνδυάζουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια, αποκέντρωση και εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, χωρίς συνδρομές. Ανήκουν στην κατηγορία των Decentralized VPNs (dVPNs) και Web3 Gateways.

Τι είναι η Deeper Connect;

Η Deeper Network έχει φτιάξει μια σειρά μικρών συσκευών που λειτουργούν ως:

1. Decentralized VPN (dVPN)
    Δεν βασίζεσαι σε κεντρικούς servers, αλλά συνδέεσαι σε άλλα Deeper nodes (peer-to-peer). Έτσι προστατεύεις την ιδιωτικότητά σου χωρίς να εμπιστεύεσαι κανέναν τρίτο πάροχο.

2. Firewall & Adblocker (Layer 7)
    Προστασία του τοπικού σου δικτύου από κακόβουλο traffic, διαρροές δεδομένων και ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

3. Πύλη Web3 (Web3 Gateway)
    Πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps), blockchain και εργαλεία χωρίς την ανάγκη για browser extensions.

• Λύση
Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε αγνωστη συσκευη στο δικτυο μου.

Οταν το ειχα δει παντως 4 χρονια πριν η κεντρικη του ιδεα ηταν απαραδεκτη. Εσυ κανεις Peer-to-peer VPN με καποιον αλλο, και καποιος αλλος κανει με εσενα :-)

Δηλαδη καποιος αλλος χρηστης κανει παρανομες δραστηριοτητες με την δικια μου συνδεση Internet 🤪

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...