salatzitzis Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 hour ago, StamTheMan said: Καλα οκ. Και ακομα δε μας λες γιατι το χρειαζεσαι. Φίλε ι να σου πω γιατί χρειάζομαι το τιμολόγιο , όταν είναι αγορασμενο από Ελλάδα έχει σέρβις στην Αθήνα . αυτός που έβαλε την αγγελία και έγραψε ψέματα ότι είναι αγορασμενο με τιμολόγιο από ελληνικό μαγαζί δεν σου κάνει εντύπωση ; 1 hour ago, poulinos said: ολα σε μια απαντηση. ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση. ο λογος του εναντια στο λογο σου.κοθνως δεν μπορεις να κανεις κατι ΠΕΡΑ απο πληρη ελεγχο κατα την παραλαβη και παντα χερι με χερι.αλλιως πας σε αλλα sites εξειδικευμενα στις πωλησεις που υπαρχουν κανονες και οροι Έχεις δίκιο . 2 hours ago, roybatty said: Το δις εξαμαρτείν... Δεύτερη φορά που έγραφαν με τιμολόγιο χωρίς να υπάρχει. την πρώτη φορά κοίταξα ,την δεύτερη δεν κοίταξα γιατί είχε έρθει στην δουλειά και δεν είχα πολύ χρόνο .
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 16 minutes ago, salatzitzis said: Φίλε ι να σου πω γιατί χρειάζομαι το τιμολόγιο , όταν είναι αγορασμενο από Ελλάδα έχει σέρβις στην Αθήνα . αυτός που έβαλε την αγγελία και έγραψε ψέματα ότι είναι αγορασμενο με τιμολόγιο από ελληνικό μαγαζί δεν σου κάνει εντύπωση ; Έχεις δίκιο . Δεύτερη φορά που έγραφαν με τιμολόγιο χωρίς να υπάρχει. την πρώτη φορά κοίταξα ,την δεύτερη δεν κοίταξα γιατί είχε έρθει στην δουλειά και δεν είχα πολύ χρόνο . παντα προσπαθησε να κανεις συναλλαγες χερι με χερι και να εχουν αξιολογησεις.αν δεν εχουν απλα τσεκαρε τα ολα.πολλα γινονται.μικρο ποσοστο μεν στο συνολικο ποσοστο αγγελιων αλλα δυστυχως υπαρκτο γενικα ισχυει ευρωπαικη εγγυηση 1 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 ώρες πριν, salatzitzis είπε Φίλε ι να σου πω γιατί χρειάζομαι το τιμολόγιο , όταν είναι αγορασμενο από Ελλάδα έχει σέρβις στην Αθήνα . Γιατι αν ειναι αλλοδαπο δε θα το σερβιρουν; Τι λες ρε μαν; 2 ώρες πριν, salatzitzis είπε αυτός που έβαλε την αγγελία και έγραψε ψέματα ότι είναι αγορασμενο με τιμολόγιο από ελληνικό μαγαζί δεν σου κάνει εντύπωση ; Εντυπωση μου κανει που εισαι τοσο ανικανος να γραψεις ακριβως τι εχει συμβει και μας το βγαζεις λιγο λιγο,μαλλον για σασπενς.
salatzitzis Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 12 minutes ago, StamTheMan said: Γιατι αν ειναι αλλοδαπο δε θα το σερβιρουν; Τι λες ρε μαν; Εντυπωση μου κανει που εισαι τοσο ανικανος να γραψεις ακριβως τι εχει συμβει και μας το βγαζεις λιγο λιγο,μαλλον για σασπενς. Εντύπωση μου κάνει που με έχεις ρωτήσει τόσες φορές,σου έχω απαντήσει σε όλες. Και επιμένεις να βγάζεις εμένα λάθος, και τώρα με προσβάλεις κιόλας.
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, salatzitzis είπε Εντύπωση μου κάνει που με έχεις ρωτήσει τόσες φορές,σου έχω απαντήσει σε όλες. Και επιμένεις να βγάζεις εμένα λάθος, και τώρα με προσβάλεις κιόλας. Μεινε στα καινουργια μαν μου. Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω,παραθετω γεγονοτα απλα. Δε θα σου απαντησω αλλο.
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 hours ago, salatzitzis said: Επαναλαμβάνω γιατί φαίνεται δεν έχει γίνει κατανοητό . Η αγγελία έγραφε είναι αγορασμενο από Ελλάδα με το τιμολόγιο του , αποδείχθηκε(μέσω sn) ότι δεν είναι αγορασμενο από Ελλάδα και δεν έχει τιμολόγιο. το ότι δεν έλεγξα εκείνη την στιγμή το κουτί να δω αν είναι μέσα το τιμολόγιο είναι το δικό λάθος , λάθος όμως ανθρώπινο , το λάθος όμως του πωλητή έγινε επίτηδες με σκοπό την παραπλάνηση . Φίλε μου για το τιμολόγιο που λες γιατί να μου το δώσει και ότι έχει τα φορολογικά στοιχεία του αγοραστή, τα φορολογικά στοιχεία αφμ δεν χρειάζονται και σβήνονται , είναι απαραίτητος ο αριθμός τιμολόγιου τα στοιχεία της συσκευής και το όνομα του αγοραστή , έχω ξαναπάρει κινητό με τιμολόγιο που απλά είχε σβήσει το αφμ και την διεύθυνση και όλα τα υπόλοιπα υπήρχαν κανονικά . Αν είναι iphone η Samsung το μόνο που λει το sn είναι την χώρα για την οποία προοριζόταν η συσκευή, μπορεί να το πήρε ο τυπάς με τημολογιο από κάνα σκρουτζομαγαζο συσκευή παρσεισαγωγης απο την Ευρώπη, την εγγύηση ενός χρόνου έτσι και αλλιος την έχεις από την apple με serial αν θες δεύτερο λόγο τημολογιο σχεδόν απηθανο να πάρεις εκτός και αν αγοράστηκε από κάποιο μεγάλο κατάστημα
Makis38 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το τι θα κάνει ο καθένας μας το τιμολόγιο είναι δική του υπόθεση. Το θέμα είναι να μην υπόσχεσαι άλλα και να κάνεις άλλα. Το ότι η εγγύηση είναι valid ακόμη και αν το έχεις αγοράσει στην Ανταρκτική, και το έχεις φέρει Ελλάδα, το ξέρουμε. Επίσης ως πωλητής υποτίθεται ότι γνωρίζεις τα βασικά, δηλαδή ότι δεν χρειάζεται καν απόδειξη/τιμολόγιο για να έχεις εγγύηση (μιας και αναφέρθηκε αυτή επί τω πλείστων). Τότε τι την αναφέρεις και την υπόσχεσαι ότι θα παρασχεθεί με την πώληση; εγώ φταίω που την ζητάω ή εσύ που την υποσχέθηκες; Εκτός από τις αξιολογήσεις να ρίχνεται και μία ματιά στο reputation των πωλητών. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Makis38 1
Chloe2 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 ώρες πριν, poulinos είπε παντα προσπαθησε να κανεις συναλλαγες χερι με χερι Σωστή και πρακτική συμβουλή. 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 08/06/2025 at 16:52, Chloe2 said: Σωστή και πρακτική συμβουλή. πολλες φορες για ατομα που ειναι σε επαρχια ειναι ενα θεμα.πχ σε αγγελιες που εχω βαλει μεγαλο ποσοστο που μου εχει στειλει ειναι επαρχια παρα αθηνα. ισως και λογω των αξιολογησεων που εχω Επεξ/σία 13 Ιουνίου από poulinos 1
findex Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Νομίζω ότι αναγνωρίζεις το σφάλμα σου, και γι’ αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να έχεις μεγαλές απαιτήσεις. Η δική μου εμπειρία από συναλλαγές μέσω αγγελιών λέει ότι υπάρχει κόσμος που κάνει μικρές η μεγάλες απάτες και είναι στο χέρι σου να μην τσιμπήσεις το τυράκι. Βέβαια όλα αυτά τα λέω αφού έχω πάθει και έχω μάθει. Έχω παραλάβει άδεια κουτιά από ταχυδρομείο, καθώς επίσης έχω πληρώσει και δεν έχω λάβει τίποτα και μετά δε μου απαντούσε στα μηνύματα, και πολλά άλλα πριν ακόμη και από την εποχή των αξιολογήσεων . Μπορεί να μη σου αρέσει απάντηση μου αλλά από τη στιγμή από τη στιγμή που παρέλαβες αυτό που πλήρωσες στην κατάσταση που περιγραφόταν τα άλλα είναι λάθος δικό σου που δεν το διευκρίνισες την ώρα της συναλλαγής…. Θα σου φέρω παράδειγμα : πριν μερικά χρόνια αγόρασα από αγγελίες ένα σφραγισμένο iPhone 10 ,το ήθελα σφραγισμένο το ήθελα με την απόδειξη του ,και όπως κι εσύ η συναλλαγή έγινε στο χώρο της δουλειάς μου και δεν είχα χρόνο να το ελέγξω. Ήταν σφραγισμένο και συνοδευόταν από την απόδειξη του. Ήταν όμως demo που σημαίνει ότι είχε ένα λογισμικό επίδειξης που έπρεπε να το σβήσεις να κάνεις δηλαδή κάτι σαν factory reset και επίσης δεν είχε ακουστικά. Έστειλα μήνυμα στο παλικάρι Και του το είπα για να ξέρει τι σημαίνει demo συσκευή προσφέρθηκε να μου δώσει ένα bluetooth ακουστικό το οποίο δεν το δέχτηκα Γιατί έχω και εγώ το μερίδιο της ευθύνης μου ,του έβαλα θετική αξιολόγηση παρότι είναι γκρίζα ή περιοχή ότι θα έπρεπε να αναφέρει ότι το τηλέφωνο είναι συσκευή επίδειξης . 1
Makis38 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Εμ έτσι μαζεύουν τις θετικές αξιολογήσεις. Εξυπνάκιας πουλάει demo συσκευή εν γνώση του, εγώ πρέπει να το έχω και αυτό κατά νου για να μην φάω φόλα, και μόλις το ανακαλύπτω, του δίνω και θετική αξιολόγηση. Ωραία. 1
Chloe2 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, poulinos είπε πολλες φορες για ατομα που ειναι σρ επαρχια ειναι ενα θεμα.πχ σε αγγελιες που εχω βαλει μεγαλο ποσοστο που μου εχει στειλει ειναι επαρχια παρα αθηνα. ισως και λογω των αξιολογησεων που εχω Οι συναλλαγές χέρι με χέρι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζουν και τα δυο μέρη της συναλλαγής. Καλό είναι στις αγγελίες να βάζουμε την πόλη/ τις πόλεις συναλλαγής. Οι θετικές αξιολογήσεις πιθανών αγοραστών/πωλητών σίγουρα είναι ένα+. Τις "ακραίες" προτάσεις πρέπει να τις αποφεύγουμε π.χ "στείλε μου με το κτελ το χ αντικείμενο και εάν μου αρέσει θα σου στείλω ταχυδρομική επιταγή αλλιώς θα στο στείλω πίσω".
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 minute ago, Makis38 said: Εμ έτσι μαζεύουν τις θετικές αξιολογήσεις. Εξυπνάκιας πουλάει demo συσκευή εν γνώση του, εγώ πρέπει να το έχω και αυτό κατά νου για να μην φάω φόλα, και μόλις το ανακαλύπτω, του δίνω και θετική αξιολόγηση. Ωραία. κουρασες συνεχεια σκαλωμα με τα ατομα με τις πολλες θετικες 1
villasg Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Βασικα κοιτας τις αξιολογησεις ποσες εχει αλλα και απο τι και ποιον ειναι , απο ποτε ειναι μελος ο πωλητης . Τοσα χρονια εγω δεν ειχα ποτε προβλημα ειτε πουλουσα ειτε αγοραζα απλα προσεχα πολυ . εμεις που ειμαστε επαρχια δεν εχουμε την δυνατοτητα συναντησης και ελεγχου οποτε πρεπει να προσεχουμε τριπλα . Εχω κανει αγορα αλλα και πωληση χωρις να μιλησω καθολου τ/φ με το αλλο μερος απλα μονο με μυνηματα και ολα πηγαν καλα 5
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 minutes ago, Chloe2 said: Οι συναλλαγές χέρι με χέρι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζουν και τα δυο μέρη της συναλλαγής. Καλό είναι στις αγγελίες να βάζουμε την πόλη/ τις πόλεις συναλλαγής. Οι θετικές αξιολογήσεις πιθανών αγοραστών/πωλητών σίγουρα είναι ένα+. Τις "ακραίες" προτάσεις πρέπει να τις αποφεύγουμε π.χ "στείλε μου με το κτελ το χ αντικείμενο και εάν μου αρέσει θα σου στείλω ταχυδρομική επιταγή αλλιώς θα στο στείλω πίσω". συμφωνω απολυτα.αν κατι μας βρωμαει υπαρχει λογος.προτιμω να μην αγορασω κατι ή να μην πουλησω παρα να παρω ρισκο.ηδη το box now ειναι ρισκο. και γενικα αν ο αλλος ειναι πρηχτης απλα τρωει πορτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα