Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 minutes ago, Black Demis said:

Πως ξέρεις ότι τηλέφωνο είναι αγορασμένο στην Γαλλία και ότι δεν εινα κάποιο τηλέφωνο από skrutz ? (όλα τα τηλέφωνα εκτός από επισιμα κατάστηματα είναι πάρα εισαγωγής ). Απάτη θα  ήταν αν θα είχες; αποδείξεις ακριβός για το αντίθετο, δεδομένη στηγμη το μόνο που έχει να σου αποδείξει είναι να δείξει (όχι να το πάρεις καθος είναι τημολογιο ) ότι τάδε imei έχει αγοραστει απο τάδε κατάστημα στην Ελλάδα (αν είναι ή δεν είναι παρά εισαγωγής αδιάφορο ) 

Δεν μπορεί να το δείξει  γιατί δεν το έχει δει καν 

1 minute ago, SabotazNic said:

Και εσύ δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε σε ένα φόρουμ. 

Αν έχεις δει στον συγκεκριμένο που το έγραψα,  έχω απαντήσει όλες τις φορές και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει .

Δημοσ.
1 hour ago, salatzitzis said:

Δεν ξέρω ποιος κάτοχος είμαι,έχει ακόμα  1 χρόνο και κάτι

Αν είναι apple έχει ένα χρόνο που συμαινει αυτό το κάτι που λες ( η αλλιος ότι λει η συσκευή μέσα ), αν αγορά θα ήταν με απόδειξη έχεις 2 χρόνια και ο ένας από τον επισιμο μεταπολητη όπως public κλπ καιο άλλος από την apple 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πόση εγγυηση έχει ακόμα;

Τον εχω  ρωτησει 2 φορες,τελικα απαντησε σε εσενα,αλλα κατα τα αλλα εγω δεν καταλαβαινω.
Μην ασχολεισαι,δε βγαινει ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

Τον εχω  ρωτησει 2 φορες,τελικα απαντησε σε εσενα,αλλα κατα τα αλλα εγω δεν καταλαβαινω.
Μην ασχολεισαι,δε βγαινει ακρη.

Εσύ ασχολείσαι .

Δημοσ.
On 09/06/2025 at 01:21, findex said:

Συνήθως τις απάτες βλέπεις πως έχει μια δυο θετικές αξιολογήσεις και είναι πρόσφατη η εγγραφή του στην κοινότητα ,αυτός είχε αρκετά χρόνια εγγραφής. Πάντως για την ιστορία τα λεφτά δεν τα έχασα ,πείσμωσα και βρήκα άκρη. Πάρε ποπ κορν και άκου. Στέλνω μηνύματα σε προηγούμενες συναλλαγές του μήπως κάποιος έχει το τηλέφωνο του ,δε βρήκα άκρη και τότε με τους κατάλληλους φίλους βρήκα το τηλέφωνο του από τον τραπεζικό λογαριασμό. Δεν μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου …… τηλεφώνησα και του είπα γιατί το έκανες αυτό, Ο τύπος επειδή ήταν σίγουρος ότι δε μου είχε δώσει το τηλέφωνό κι αυτός βρισκόταν στην Κρήτη και εγώ στη βόρεια Ελλάδα ,δεν  απάντησε σε κανένα μήνυμα που του έστειλα μετά την συναλλαγή μέσω του insomnia μόλις άκουσε το τηλεφώνημα έχασε τα λόγια του και μου έλεγε : εγώ το έστειλα άσχετα αν δεν ήρθε η κούριερ φταίει , χάθηκε  στην κούριερ φαίνεται.

Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουνα τον τρομάξω λίγο αλλά τελικά τον λυπήθηκα. Σκόπευα να του πω γεια σου Γιώργο, τυχαίο όνομα, είμαι ο Κώστας ,τυχαίο όνομα,που δεν μου έστειλες αυτό που έπρεπε να μου στείλεις. Άκουσε με όπως μπόρεσα εγώ και βρήκα το τηλέφωνο σου, Έτσι θα σε βρουν και σένα σε ένα χαντάκι τις επόμενες μέρες γιατί δεν έχει να κάνει με το ποσό,  αλλά να  είσαι προσεκτικός σε ποιους κανείς εξυπνάδες.

Φυσικά επειδή ήταν large ,μου επέστρεψε τα χρήμα τα παρότι «έφταιγε η courier»

μια χαρα.ναι θα μπορουσες να το τραβηξεις αλλα μετα μπορει να βρεθεις εσυ μπλεγμενος οτι τον απειλησες κτλ.αλλα ναι θα του αξιζε.

On 08/06/2025 at 23:55, giannis808 said:

Καταλαθος αυτό το quote 

no worries.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...