nick_81 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα. Μου κανανε μια προσφορά απο cosmote telekom για μετατροπή του whats up κινητού σε συνδυασμό με ιντερνετ-σταθερό στο πρόγραμμα magenta one. Επηδεί έχω και eon tv την οποία δεν θα αλλάξω σε cosmote tv καθως δεν συμφέρει η ρήτρα που θα φάω απο τη nova υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στο να έχεις ιντερνετ στην cosmote και τηλεόραση στη nova και μπερδευτεί η δουλειά; ΥΓ. Το promo που μου έταξαν είναι 50αρα γραμμή + απεριόριστα σταθερά κινητά στα 27 ευρώ + 1000 λεπτά + 3 Gb για 2 κινητά whats up δωρεάν κάθε μήνα. Επηδεί έχω καιρό να ψάξω προσφορές κτλ είναι οκ τα παραπάνω αν και είναι υποκειμενικό αυτό; Το magenta one τα 1000 λεπτά + 3 gb τα δίνει γενικώς ή είναι όντως προσφορά που τρέχει τώρα;
CHRISpros Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Οχι, μπορείς να έχεις ιντερνετ και tv σε διαφορετικές εταιρίες.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 7:33 ΜΜ, nick_81 είπε 50αρα γραμμή + απεριόριστα σταθερά κινητά στα 27 ευρώ + 1000 λεπτά + 3 Gb για 2 κινητά whats up δωρεάν κάθε μήνα. Ισως με τα κινητα να σε βολευει αν δινεις τωρα 10 ευρο καθε μηνα στο καθενα. Αλλα σαν προσφορα τα 27 ευρω για 50αρα ειναι αρκετα. Εδινα 27€ για 100αρα & vodafone tv & disney+. Τωρα δινω 34 για 300αρα οπτικη με vodafone tv & disney+. Ξαναλεω ομως αν δινεις για τα 2 κινητα καθε μηνα 10-12 ευρο στο καθενα για πακετα, και εισαι ικανοποιημενος με την 50αρα τοτε ειναι οκ.
Raki-meze Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 4/6/2025 στις 7:33 ΜΜ, nick_81 είπε υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στο να έχεις ιντερνετ στην cosmote και τηλεόραση στη nova και μπερδευτεί η δουλειά; Δεν υπάρχει ασυμβατότητα. Στις 4/6/2025 στις 7:33 ΜΜ, nick_81 είπε Το promo που μου έταξαν είναι 50αρα γραμμή + απεριόριστα σταθερά κινητά στα 27 ευρώ + 1000 λεπτά + 3 Gb για 2 κινητά whats up δωρεάν κάθε μήνα. Τώρα παίζει πολύ αυτό το promo. Εμένα μου πρόσφεραν 29€ τα παρακάτω: 100αρα , απεριόριστα σταθερά κινητά 1.000 λεπτά και 3GB κάθε μήνα σε 2 what's up που έχουμε 1.000 ενδοεπικοινωνια μεταξύ των 2 what's up 60€ κάρτα για επιπλέον χρήση σε ένα από τα δύο καρτοκινητα 32€ εφάπαξ (όσα είναι τα τέλη φορητότητας) 2 πάγια δώρο (ισοφαρίζει τη ρήτρα που θα χρειαστεί να πληρώσω στον τωρινό πάροχο) Εμένα με καλύπτει και τα κινητά, οπότε το προχώρησα. 29€ τον μήνα για 2 χρόνια για σταθερό και κινητά μου φάνηκε fair. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Raki-meze
tollisth Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Το έκανα και εγώ προχθές στα 29,85 το cosmote fiber 300 Με 1.000 λεπτά και 3GB κάθε μήνα σε 2 what's up για δυο χρονια 60 ευρώ πίστωση για επιπλέον ανανέωση 50 ευρώ κουπόνι για συσκευή 1.000 λεπτά μεταξύ των 2 what's up Δυο λογαριασμοί δώρο + τα τελη Καθόλου άσχημα όλα αυτά με 29,85 για δυο χρονιά 1
efib Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Τα 1000 προς όλους θα λήξουν στις 10:00 και τα επόμενα θα μπουν πχ στις 14:00, οπότε προσοχή μην σας φάει την κάρτα αν είστε ήδη σε κλήση, γιατί δεν ανανεώνονται την ίδια στιγμή τα λεπτά ομιλίας για τον επόμενο μήνα. 1
mike15 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 20 ώρες πριν, tollisth είπε Το έκανα και εγώ προχθές στα 29,85 το cosmote fiber 300 Με 1.000 λεπτά και 3GB κάθε μήνα σε 2 what's up για δυο χρονια 60 ευρώ πίστωση για επιπλέον ανανέωση 50 ευρώ κουπόνι για συσκευή 1.000 λεπτά μεταξύ των 2 what's up Δυο λογαριασμοί δώρο + τα τελη Καθόλου άσχημα όλα αυτά με 29,85 για δυο χρονιά αν τα εκανες ξεχωριστα ποσο θα πληρωνες για να ξερω τι κερδισες.
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, mike15 είπε αν τα εκανες ξεχωριστα ποσο θα πληρωνες για να ξερω τι κερδισες. Το σταθερό δεν παίρνει έκπτωση λόγω magenta one (πρώην cosmote one). Η τιμή των 29.85 βγαίνει λόγω voucher (οπτικής ίνας) από αρχική 36 ευρώ. Τα κινητά παίρνουν έκπτωση στα συμβόλαια τους ή αν είναι καρτοκινητα, λεπτά ομιλίας για μεταξύ τους ομιλία Επεξ/σία 7 Ιουνίου από SabotazNic 1
tollisth Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mike15 είπε αν τα εκανες ξεχωριστα ποσο θα πληρωνες για να ξερω τι κερδισες. Έχω κερδίσει τις κάρτες για δύο χρόνια στα κινητά για δύο άτομα χωρίς απολύτως καμία δέσμευση,προϋπόθεση ή μετατροπή, συν τα ποσά που ανέφερα Επίσης έχω κερδίσει αναβάθμιση της γραμμής από 100 mbs που είχα στα 300 με κάτι cents του ευρώ παραπάνω σε σχέση με ότι πλήρωνα Σε χρήματα αναλογικά με την χρήση που κάνουμε μαζί με τα δώρα είναι πάνω κάτω 600 € το λιγότερο σε δύο χρόνια κέρδος Επεξ/σία 7 Ιουνίου από tollisth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα