Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, ier506 said:

Να ρωτησω και εγώ κάτι ως κάτοχος pixel 9 pro; Εμπειρία με e-sim έχει κανείς; Ή ακόμα καλύτερα με dual model (e-sim + physical sim);

Έχω εγώ physical sim και esim από 2 διαφορετικούς παρόχους. Ενεργοποιημένο μόνιμα το mobile data καί στις 2 sim, με κύρια κάρτα την esim. Το hotspot το δουλεύω καθημερινά.

Μιά χαρά, απροβλημάτιστο.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/6/2025 στις 1:03 ΜΜ, Hellenicsun είπε

Εγώ θα βγω ελαφρώς off topic και θα ρωτήσω τους κατόχους Pixel: είστε εντάξει με 5G, WiFi calling (αν έχει) σε Vodafone ή/ και Cosmote; Είμαι ανάμεσα σε Pixel & Nothing Phone. Θα προτιμούσα το πρώτο.

Με pixel 9 pro τους τελευταίους μήνες δεν έχω κάποιο θέμα σε κανένα τομέα από αυτούς που ανέφερες και γενικά...απλός χρήστης είμαι και με υπερκαλύπτει,το προηγούμενο μου τηλέφωνο ήταν το 16pro πιο δυνατό σίγουρα στα χαρτιά αλλά όπως είπα σε απλούς χρήστες καμία νοητή διάφορα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, REPLAY33 είπε

Με pixel 9 pro τους τελευταίους μήνες δεν έχω κάποιο θέμα σε κανένα τομέα από αυτούς που ανέφερες και γενικά...απλός χρήστης είμαι και με υπερκαλύπτει,το προηγούμενο μου τηλέφωνο ήταν το 16pro πιο δυνατό σίγουρα στα χαρτιά αλλά όπως είπα σε απλούς χρήστες καμία νοητή διάφορα..

Το pixel 9 (και τα υπόλοιπα από δω και πέρα) νομίζω ότι στοχεύουν περισσότερο σε κατόχους iphone παρά σε άλλους χρήστες android.

Και είναι και το πιο "λογικό βήμα" γιατί στον ανταγωνισμό ακόμα και στον καλύτερο να πας (Samsung) θα έχεις δύο stores χωρίς λόγο διπλές εφαρμογές πχ για φωτογραφίες, το pixel σαν πιο απλό νομίζω ότι κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη 

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι διαθέσιμα ακόμα τα πιξελ στην Ελλάδα χώρα της ΕΕ υπενθυμίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι διαθέσιμα ακόμα τα πιξελ στην Ελλάδα χώρα της ΕΕ υπενθυμίζω. 

Γιατί δυστυχώς για τη google είμαστε Ευρώπη μόνο για τις τιμές των συνδρομών της. Επίσης και η προσφορά που έχει σε άλλες χώρες για ένα χρόνο Gemini advanced δεν ισχύει για συσκευές που αγοράζονται εδώ (πιο συγκεκριμένα για Gmail που είναι δηλωμένα σε διεύθυνση Ελλάδας, έχω κάνει και τη σχετική επικοινωνία με την υποστήριξη τους για να μου το ξεκαθαρίσουν)

Και για την όποια υποστήριξη πας απλά στο πιο "μεγάλο" μαγαζί που μπορείς να βρεις εδώ ελπίζοντας για το καλύτερο, ή για να είμαστε πιο ακριβείς ελπίζεις απλά να μη σου χαλάσει..

Τουλάχιστον φαίνεται να υποστηρίζεται το satellite sos στη χώρα μας (στο δοκιμαστικό του περιβάλλον λειτουργεί μια χαρά)

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε και το android 16 επίσημα όχι beta, μάλλον περίμεναν να το κάνουν ίδια μέρα με την Apple... εκτός αν ισχύει το πρώτη Τρίτη μετά τις 5 του μήνα που διάβασα κάπου 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...