Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, ntakis said:

Μια καλή Mini led = μια σχετικά φθηνή OLED (B4)... Σίγουρα θα πάω σε μία 120hz, γι 'αυτό άλλωστε σκεφτόμουν την C6k λόγω τιμής..
Αμφιταλαντεύομαι..

Ειπες θες να βλεπεις κυριως αγωνες ποδοσφαιρου γι αυτο σου ειπα για mini led...Ουτε τα μαυρα των oled χρειαζεσε ουτε θα ανησυχεις για burn in...πχ η σειρα n90 της Samsung ειναι πολυ κοντα σε oled

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 1:59 ΜΜ, tanakuso είπε

Καλησπέρα και πάλι,

Νομίζω έχω βρει τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν στην LG C4 (αν και νομίζω θα χρησιμεύσει γενικά για τις oled της LG).

Πραγματικά η μέρα με την νύχτα και λύθηκε και το πρόβλημα με την φωτεινότητα. Στην ουσία η LG C4 είναι αρκετά φωτεινή! :D

Αφήνω τις ρυθμίσεις εδώ αν τις χρειαστεί κάποιος

https://imgur.com/RNVi2bm

Εγω μεγαλη διαφορα στη φωτεινότατα ειδα αλλάζοντας peak brightness σε sdr απο off σε medium η high , αλλα στις παραπανω ρυθμίσεις το εχει στο off. Κατι αλλο , θελω  το βραδυ να την κλείνω κανονικα και να μην ειναι standby αλλα αυτο φαινεται να μην γίνατε, η θα ειναι συνέχεια standby ,η θα κανει κανονικη εκκίνηση καθε φορα (?)

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πια τηλεόραση που να κλείνει κανονικά.  Με την έννοια να έχει μην έχει ρεύμα. 

Κάποιες  απλά μπαίνουν μόνο σε standby και Κάποιες με παρατεταμένο πάτημα κάνουν "deep standby". Αλλά power off καμία. 

Δημοσ.
Στις 14/6/2025 στις 5:36 ΜΜ, Votritis είπε

Εγω μεγαλη διαφορα στη φωτεινότατα ειδα αλλάζοντας peak brightness σε sdr απο off σε medium η high , αλλα στις παραπανω ρυθμίσεις το εχει στο off. Κατι αλλο , θελω  το βραδυ να την κλείνω κανονικα και να μην ειναι standby αλλα αυτο φαινεται να μην γίνατε, η θα ειναι συνέχεια standby ,η θα κανει κανονικη εκκίνηση καθε φορα (?)

Οι OLED δεν πρέπει να βγαίνουν από το ρεύμα ποτέ. 

Όταν την κλείνεις από το χειριστήριο εκτελούν κάποιες απαραίτητες διεργασίες στο παρασκήνιο και μια φορά τον χρόνο κάνουν το λεγόμενο ετήσιο pixel refresh που διορθώνει τυχόν προβλήματα στα pixel. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Οι OLED δεν πρέπει να βγαίνουν από το ρεύμα ποτέ. 

Όταν την κλείνεις από το χειριστήριο εκτελούν κάποιες απαραίτητες διεργασίες στο παρασκήνιο και μια φορά τον χρόνο κάνουν το λεγόμενο ετήσιο pixel refresh που διορθώνει τυχόν προβλήματα στα pixel. 

δεν εννοούσα να κλείνει εντελως το ρευμα , η Β4 εχει το standby που με το που πατησεις το κουμπι ανοιγει αμεσα η οθονη , και εχει και την κανονική εκκίνηση που εμφανιζει το logo του WebOS,  εγω ηθελα να την εχω ολη μερα σε standby και το βραδυ να κανει "απενεργοποίηση" . αλλα νομίζω μπορει να εχεις η το ενα , η το αλλο , εκτος και αν μπαινεις καθε φορα να αλλάζεις την ρύθμιση. Αλλα την εχω συνέχεια "απενεργοποίηση" γιατι και ετσι σχετικα γρήγορα ανοιγει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2025 στις 1:06 ΜΜ, tanakuso είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω προβληματιστεί αρκετά με τις ρυθμίσεις εικόνας της τηλεόρασης LG C4 OLED 55''

Ίσως φταίει ότι έχω δει άπειρα βίντεο στο youtube και δεν ξέρω τελικά ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για αυτή την τηλεόραση. 

Έχω δοκιμάσει από RTRINGS και από κάποια βίντεο να κάνω ακριβώς τις ρυθμίσεις που προτείνουν αλλά η τηλεόραση μου φαίνεται αρκετά σκοτεινή ειδικά στο sdr.

Τσεκαρε τα video στο YouTube από το κανάλι everythingPs5pro. Έχω την c4 55 και οι ρυθμίσεις που προτείνει είναι εκπληκτικές.

Επεξ/σία από Jkara83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...