Composer Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλησπέρα, Άφησα ΄μια αρνητική αξιολόγηση σε ένα κατάστημα στο skroutz, επειδή μου έστειλε λανθασμένο αντικείμενο και μου στέλνουν μήνυμα: Αναφορά σε κείμενο Η αξιολόγησή σου για το κατάστημα .............. δεν εγκρίθηκε διότι: Σε ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σου. Για να μπορέσει να αναρτηθεί και να εμφανιστεί σωστά στη σελίδα μας θα χρειαστεί να καταχωρήσεις την αξιολόγησή σου για το κατάστημα μέσα από την ενότητα "Παραγγελίες από το Καλάθι του Skroutz", καθώς η αγορά σου έχει πραγματοποιηθεί μέσω Skroutz Marketplace. Ποιά είναι αυτή η ενότητα; Δεν τη βρίσκω.. Αυτή είναι η αξιολόγηση που είχα αφήσει: Αναφορά σε κείμενο Αξιολόγηση: Αρνητική Τομείς που δε σου άρεσαν: Λανθασμένη διαθεσιμότητα Επιπλέον σχόλια: παρήγγειλα mousepad 22x25cm, και μου ήρθε 22x18. Αυτό συνέβη για 2η φορά (!) μέσω skroutz, και επιπλέον είχα ειδοποιήσει το συγκεκριμένο κατάστημα τί ακριβώς παρήγγειλα, για να προσέξουν τις διαστάσεις (επειδή μου είχε συμβεί ήδη, από άλλο κατάστημα)! Προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη και έβαλαν στο πακέτο αυτό που είχαν!
monoxromos Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Γεια σας,τι συμβαίνει με το Skroutz; Στο τηλέφωνο δεν απαντούν περιμένεις μισή ώρα,χρεώνεσαι και καμία απάντηση,τους στέλνεις μηνύματα και δεν απαντούν,μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Εχουμε την πικρή εμπειρία από τον καρπενησιώτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα