Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έξοδα έχει το ταξί αν νοικιάσεις μισό ταξί μπορείς να νοικιάσεις μισό ταξι χωρίς ειδική άδεια και να το δουλεύει οδηγός ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί έχει σχετική φόρμα επικοινωνίας:

https://www.poeiata.gr/

ΥΓ:  Η Ομοσπονδία δεν αποπαίρνει όσες/ όσους έχουν απορίες.

Από το site της Ομοσπονδίας:
"Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε ή έχετε κάποια απορία ή θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία."

Επεξ/σία από Chloe2
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

ουτε να το σκεφτεσαι..πολλα εξοδα ασφαλιστικα,αγχος ,μειον τα εξοδα του οχηματος,τον μισθο του οδηγου ,με μισο ταξι δεν βγαζεις αρκετα χρηματα για να αξιζει να τα περνας ολα αυτα.και το χειροτερο..θα πρεπει για οτιδηποτε να συνενοηθεις με τον συνεταιρο,το αλλο μισο,καλη τυχη..αφηνω το θεμα οδηγου που δεν τον νοιαζει το οχημα πως το οδηγαει με οτι αυτο σημαινει. αν θες ταξι μονο ολοκληρο δικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες στην x.e. + car.gr γραψε οδηγος ταξι κ θα βρεις την απαντηση κ στα δυο.. αλλιως πηγαινε σε μαντρά που νοικιαζει ταξι

Ξερω στην αθηνα παιζει οτι οι ιδιοκτητες την νοικιαζουν  ολοκληρη σκετη χωρις αυτοκ στα 750ε το μηνα - κλιμακωτες ασφαλιστικες εισφορες (εξαρτάται αν εχεις βασικη δουλεια). Οι οδηγοι Με 55-65ε νοικιαζουν ολοκληρη αδεια  με αυτοκινητο ανα ημερα..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

ουτε να το σκεφτεσαι..πολλα εξοδα ασφαλιστικα,αγχος ,μειον τα εξοδα του οχηματος,τον μισθο του οδηγου ,με μισο ταξι δεν βγαζεις αρκετα χρηματα για να αξιζει να τα περνας ολα αυτα.και το χειροτερο..θα πρεπει για οτιδηποτε να συνενοηθεις με τον συνεταιρο,το αλλο μισο,καλη τυχη..αφηνω το θεμα οδηγου που δεν τον νοιαζει το οχημα πως το οδηγαει με οτι αυτο σημαινει. αν θες ταξι μονο ολοκληρο δικο σου.

Ο Οδηγος περνει λεφτά από τους πελάτες δεν έχει μισθό αυτός πληρώνει αυτόν που ενοικιάζει το αμάξι η τον ιδιοκτήτη το πετρέλαιο το ένσημο το ΦΠΑ 

• Confused 1
Δημοσ.

φιλε βαζε καμια τελεια να καταλαβαινουμε.εσυ τελικα θελεις οδηγος η' ιδιοκτητης του ταξι να εισαι.δεν καταλαβα ετσι οπως γραφεις.γραψτα λιγο πιο χαλαρα με τελειες.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mike15 είπε

φιλε βαζε καμια τελεια να καταλαβαινουμε.εσυ τελικα θελεις οδηγος η' ιδιοκτητης του ταξι να εισαι.δεν καταλαβα ετσι οπως γραφεις.γραψτα λιγο πιο χαλαρα με τελειες.

Εγώ θελω να νοικιασω μισό .

Άλλος θα είναι ο οδηγός στη θέση μου λ και θα με πληρώνει εμένα .

Και εγώ θα πληρώνω στον ιδιοκτήτη το ενοίκιο .

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sotirispapas είπε

Και γιατί να μην νοικιάσει ο οδηγός απευθείας από τον ιδιοκτήτη και να έχει εσένα μεσάζοντα?

• Like 1
Δημοσ.

πολύ ρεαλιστικό....not

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει αυτό με την καμία,εκτός αν δεν θες να βγάζεις κέρδος αλλά να βάζεις και απο την τσέπη σου.

Δημοσ.

δηλαδή από ένα ταξί (και μισό) θα βγάζουν μεροκάματο 3+ άνθρωποι; Τόσα πολλά λεφτά παίζουν; Δεν έχω ιδέα

• Haha 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά προχθές με έκπληξη είδα στο δρόμο κινέζο (ή κάποιον με απωανατολίτικα χαρακτηριστικά) οδηγό ταξί!!! Δεν κάνω πλάκα. Μετά τους αλβανούς και πακιστανούς ταξιτζήδες, το επάγγελμα έχει ανταγωνισμό από Κϊνα.... Απορία: δικαιούνται επαγγελματική άδεια πρόσφυγες, μετανάστες κλπ.???

Δημοσ.
8 ώρες πριν, moure είπε

Και γιατί να μην νοικιάσει ο οδηγός απευθείας από τον ιδιοκτήτη και να έχει εσένα μεσάζοντα?

Γιατί άμα νοικιάσει ανάλαβανει και της φθορές σέρβις του ταξί 

• Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, kalmik είπε

Άσχετο αλλά προχθές με έκπληξη είδα στο δρόμο κινέζο (ή κάποιον με απωανατολίτικα χαρακτηριστικά) οδηγό ταξί!!! Δεν κάνω πλάκα. Μετά τους αλβανούς και πακιστανούς ταξιτζήδες, το επάγγελμα έχει ανταγωνισμό από Κϊνα.... Απορία: δικαιούνται επαγγελματική άδεια πρόσφυγες, μετανάστες κλπ.???

Μπορει να μην εχει αδεια. Τοσες παρανομιες κανουν (οχι οι κινεζοι, οι ταξιτζηδες εννοω), εκει θα κολλησουν;

Δημοσ.
On 06/06/2025 at 01:23, kalmik said:

Γιατί να μη δικαιούνται άδειες οι μετανάστες; Ξέρεις πόσοι έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό είναι ταξιτζήδες; 

οποιοδήποτε επάγγελμα έχει χαρακτηριστικά ανειδίκευτης εργασίας είναι ότι πρέπει για μετανάστες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...