Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ε ναι τώρα που βάλανε spyware στο παιχνίδι πάρτε το δωρεάν.

ξεφτιλίκια.

Επειδή δε γνωρίζω, για πες λίγα περισσότερα γι αυτό...
Εννοείς τον 2K launcher;

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.

Screenshot 2025-06-05 203015.jpg

Εχει γίνει χαμός με 2 θέματα
1ον ο ceo λέει τάχα πως δεν ξέρει και δεν του πέφτει λόγος πόσο θα κοστίζει το 4
ενώ έχει υπάρξει επιβεβαίωση από τον ίδιο πως πάει στα 80€ γράφοντας στα @@ τους gamers

2ον έχουν αλλάξει τους όρους χρήσης σε όλη την σειρά με τις πληροφορίες να λένε πως με την εγκατάσταση (ή το update αν έχεις ήδη κάποιο από την σειρά)
η εταιρεία - και όποιος άλλος αποκτήσει πρόσβαση στα συστήματά της (πχ hackers) - θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλο το σύστημα / pc και τα αρχεία και τα στοιχεία του κάθε χρήστη / gamer !!!

Spoiler

οπότε "λύση" είναι η....κατοχή χωρίς την εγκατάσταση

• Like 5
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Συγγνώμη, δηλαδή εγώ που το έχω αγορασμένο για πάνω από 10 χρόνια, αν το εγκαταστήσω σήμερα θα φάω και το spyware μαζί ;

Δημοσ.
3 hours ago, Tlykog said:

Επειδή δε γνωρίζω, για πες λίγα περισσότερα γι αυτό...
Εννοείς τον 2K launcher;

Ωριστε τι συλλεγει.Βασικα θα ηταν ευκολοτερο να γραψουν τι ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ 🤣

1.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Zus said:

Συγγνώμη, δηλαδή εγώ που το έχω αγορασμένο για πάνω από 10 χρόνια, αν το εγκαταστήσω σήμερα θα φάω και το spyware μαζί ;

Ναι.Δεν διαβασες?

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, TsironakosMix said:

Ωριστε τι συλλεγει.Βασικα θα ηταν ευκολοτερο να γραψουν τι ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ 🤣

1.jpg

Πρεπει να νιωθουν πολυ γαματοι για να πιστευουν οτι δε θα τους χακαρει καποιος/καποιοι και να βγουν ολα αυτα στη φορα. Ζωα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη, νομοθεσίες για την προστασία καταναλωτή δεν υπάρχουν; GDPR? Πως γίνεται να επιτρέπεται αυτό έτσι απλά;

Επεξ/σία από Tartaros
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tartaros είπε

Συγνώμη, νομοθεσίες για την προστασία καταναλωτή δεν υπάρχουν; GDPR? Πως γίνεται να επιτρέπεται αυτό έτσι απλά;

Δεν ειναι υποχρεωμενο το παιχνιδι να συμμορφωνεται με τη νομοθεσια καθε χωρας(βασικα ειναι ποχρεωμενο,απλα δεν το κανει κανεις).Υποθετω οτι σε περιπτωση δικης αποφασιζουν σε σχεση με τους ορους χρησης στους οποιους εχει συμφωνησει ο χρηστης και με την ισχυουσα νομοθεσιας καθε χωρας.Αντε βγαλε ακρη τωρα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tartaros είπε

Θεωρειται οτι ειναι anti-cheat προγραμμα, οποτε εχουν δικαιολογια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...