Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα,

θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη για gaming και θελω την βοηθεια σας να δω αν διαλεξα τα καλυτερα parts.

Μετα απο απειρες ωρες να ψαχνω στο ιντερνετ να προσπαθω να βρω την διαφορα της διαφορας μεταξυ των parts και ποιο ειναι ελαχιστα καλυτερο,κατεληξα στην παρακατω συνθεση.Ολα αυτα βγαινουν στα 1380 που ειναι το ΤΑΒΑΝΙ στα χρηματα(1400)

Πιστευετε οτι θα μπορουσα να αλλαξω κατι?Μηπως να βαλω καποια αλλη καρτα ? Η καποιον επεξεργαστη αλλο?Να παρω μηπως καποια aio υδροψυξη?

Να σας πω την αληθεια αυτη την στιγμη το μονο game που παιζω ειναι το cs2,απλα επειδη το δικο μου εκλεισε τα 11 χρονια με μια 1060 3gb αρχιζει σιγα σιγα να παθαινει εμφραγμα και θελω να κανω μια αναβαθμιση να το κρατησω αλλα τοσα χρονια

Κουτι εχω αρκετα 😅  ( hafx , thermaltake armor jr , cougar mx 330g ) , οπως η οθονη που μου αρεσει που την εχω καποια χρονια(δεν ειναι καν 4κ ειναι fullhd, αυτην) επομενως αργοτερα αν παρω οθονη

Σας βαζω και Link για τα parts να δειτε και τις τιμες

motherboard cpu cooler psu ram m2 gpu

συνθεση.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήταν προτιμότερο να δώσεις λινκ και τιμές που έχεις βρει τα προϊόντα ώστε να υπάρχει καλύτερη σύγκριση.

Γενικά δείχνει σχετικά άρτιο αλλά εντελώς overkill για τη χρήση που αναφέρεις (cs2/1080p).

Συνολικά για τα χρήματα που δίνεις, θα έλεγα οτι ίσως θα έπρεπε να μοιράσεις καλύτερη το budget σε cpu/gpu (θα προτιμούσα έναν 7700 πχ με μια καλύτερη κάρτα), ξανατονίζω οτι είναι εντελώς overkill για τα ζητούμενα σου.

Ο nvme που έχεις βάλει επίσης μου κλωτσάει πολύ.

Ψύκτρα και τροφοδοτικό, ανάλογα πως θα καθόταν το budget, πιθανά να κοιτούσα για εναλλακτικές 

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

Καλα ναι ξερω οτι ειναι overkill απλα ας τα σκασω ποτε δεν ξερεις τι παιχνιδι μπορει να βγει και να θελω να παιξω.

Ο nvme συμφωνα με τα write read ειναι ο γρηγοτερος που υπαρχει(6000read 4000write,υπαρχει κατι αλλο που κοιταμε στον nvme?)σε αυτα τα λεφτα,μπορει κατι να μου διαφευγει.

Μεγαλυτερο τροφοδοτικο λες μηπως 1000αρι?

Ψυκτρα θα μπορουσε αλλα την εχει ενα φιλαρακι αυτη με εναν 9600x που εφτιαξε προσφατα και ειναι αθορυβη και με load σε games αν θυμαμαι καλα 40-50 βαθμους

Κοιταξε γενικα δεν θελω να παιζω 8k τερμα τα παντα θελω ενα συστημα τουλαχιστον το cs και το rust που παιζω λιγακι  να τα παιζω τελεια και γενικα games που υπαρχουν τωρα να τα παιζω high χωρις ιχνος κολληματος(πχ baldur gate/monster hunt/diablo 4).

Θα ηθελα να γλυτωσω λεφτα να σου πω την αληθεια,αν βγαινει καποιο συστημα το οποιο γλυτωνεις πχ 400 ευρω(στην αρχη ειχα βαλει τον 9600x που ειναι 160 κατω) και χανεις 30 fps οκ το δεχομαι

motherboard  145

cpu 360

cooler 30

psu 92

ram 91

m2 53

gpu 588

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...